Aerosmith

• Креатор на темата Креатор на темата The RocKeR
  • Време на започнување Време на започнување

дали ви се свиѓаат Aerosmith

• да

Гласови: 94 74,6%
  • не

Гласови: 6 4,8%
  • така така

Гласови: 26 20,6%

• Вкупно гласачи
    126
[FONT=&quot]Steven Tyler tret pejac vo istorijava po raspon na glasot !!!!!!!!
to e nesto so ne smejt da se potcenit
[/FONT]

Тајлер има необичен глас, доста оригинален. Малце песни им знам, ама и тие што ги знам ми се свиѓаат.

wow многу се добри
crazy ми е омилена....
baby you drive me crazy!!!

Аеросмит со нов студиски албум

Групата Аеросмит е подготвена да почне да работи на следниот студиски албум, соопштил тапанарот Џо Крејмер.
Денеска е прв ден како што јас и Тони(Хамилтон басистот) седнавме да работиме- напишал Крејмер на веб сајтот на групата.Вежбавме два часа и чувството беше одлично.Едвај чекаме да влеземе во студио и да почнеме да го работиме она што најдобро го знаеме.
Веќе почна работата на материјалот на групата по објавувањето на албумот Just Push play) од 2001 година.Аеросмит направи пауза на проектот што го почнаа лани додека групата закрепнуваше од различните здраствени проблеми, како што беше рехабилитација на пејачот Стивен Тајлер и операцијата на коленото на гитаристот Џо Пери.
Нема најавено датуми за новиот албум а се знае дека ке го издаде Колумбија оваа година.Аеросмит има закажано еден концерт на 1 февруари на Олимпискиот стадион во Каракас, Венецуела.

aeee ok sakav da kazam go sakam peacot..ali ete ne napisav...ali ne deka go sakam tuku mi se svigja kako pee i mi se svigjaat nivnite pesni
inace site vikaat deka taa sto glumese vo Otkacenata rucokosa mu e kjerka...pa sea neznam stvarno koja mu e...

таа што глумеше во Откачената Русокоса се вика Алиша Силверстон, и НЕ, не му е ќерка, него глумеше со ќерка му, инаку Лив Тајлер во спотот на Аеросмит - Крејзи.

Едит (од админ): Нема потреба да се копираат (дуплираат) работите веќе има 2 мислења погоре објавено.

Процедурално:
Контраш знам дека ников малце негативно ти делува ама нема потреба да копираш информации кои веќе се објавени. Форумот НЕ е новинска агенција ...

Он-топик:
Лив Тајлер.... :vozbud: :pipi: :nesvest:

Ги обожавам Аеросмит..
Омилени песни од нив ми се: Crazy, Jaded, Love in elevator, Dude looks like a lady...
Др не ми текнува:wink:

Aerosmith се многу добри. Стивен Тајлер има прекрасен глас, препознатлив.
Омилени песни: Dream on, Rag doll, Crazy...:pipi:

Најубава песна од нив е Angel definitvno.....ме потсеќа на една личност:)

Бенд кој поседува све за да може да се нарече квалитетен......Ме нервира шо толку лесно Слеш му го лапна стилчето и поголем дел од славата на својот попаметен учител Жо Пери...

I don`t wanaa miss a thing.Една од најубавите песни што ми се ставени во winamp

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom