Aerosmith

• Креатор на темата Креатор на темата The RocKeR
  • Време на започнување Време на започнување

дали ви се свиѓаат Aerosmith

• да

Гласови: 94 74,6%
  • не

Гласови: 6 4,8%
  • така така

Гласови: 26 20,6%

• Вкупно гласачи
    126
Sto pravi edna ligava komercijalna pop balada...

Mi se svigjaat Walk This Way i Cryin' ....

KohlBass напиша:
Sto pravi edna ligava komercijalna pop balada...

Прави да ги препознаваат по неа...ако побараш поубаво..има и други убави,ама на кој му е гајле...I don't wanna miss a thing rulz!..тоа ти е

toa mi bese muabetot... 30 godini kariera imaat, i radi edna pesna luge gi `znaat` i mislat deka se najvlijatelnata grupa na devedesetite...

crazy,i don't wanna miss a thing, cryen, a by the way stvarno se zakon

I don`t want to miss a thing im e mnogu dobra pesna!!!

E видете,па мене I don't want to miss a thing и не ми е баш песничка по душа...да,прогласена е за најдобра power ballad на сите времиња,ама кога ќе слушаш нешто исто цело време,ќе ти стане клише.Мене од Аеросмит ми е омилена Jaded.После се Dude looks like a lady,Dream on,Cryin...многу подобри песни имаат од I don't wanna miss a thing.

Razorblade Kiss напиша:
E видете,па мене I don't want to miss a thing и не ми е баш песничка по душа...да,прогласена е за најдобра power ballad на сите времиња,ама кога ќе слушаш нешто исто цело време,ќе ти стане клише.Мене од Аеросмит ми е омилена Jaded.После се Dude looks like a lady,Dream on,Cryin...многу подобри песни имаат од I don't wanna miss a thing.

Па тоа и беше муабетот малце погоре...Аеросмит вредат многу повеќе од таа песна...имаат и други квалитетни...барем мене ептен ми се свиѓаат...и мене ми е смачено од тоа клише на Армагедон...језда има добар текст и се тоа...ама побарајте и подлабоко..проширете хоризонти малце:helou:

Zakon grupa.Imaat dosta dobri pesni,Cryin,Crazy,Love in an elevator, taa so Run DM ne znam kako se vikase i mojata omilena I don't want to miss a thing

Најдобра песна што ми остави впечаток и сакам да ја слушам е i dont want to miss a thing

Jaded,pink,livin on the edge,you see me crying....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom