Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
https://reporter.mk/kjumram/video-n...ta-so-opelot-pa-se-krsteshe-pred-tsar-samoil/
Колку да го држат духот на соживотот.. .а само тој со Бентли, чекај и јас со Опел , хихихи... така браќа каури, не се предавајте :cuc:
Ме претркаа, сигурно не бил ментално здрав овој, а и треба да им се земе за олеснети околности тоа што ги вклучил четирите светла, сепак ...

ova tesko da e nekoj makedonec...

Zasto:
1. prvo, ona ne e krstenje, na drugo mi lici...uste i kebence stail wtf...
2. vtoro, pred car samoil e, koj ne e svetec, toa go znae sekoj makedonec, znaci glupo e...
3. treto, i da e svetec, nikoj ne se krsti/klanja vaka pred statui...
4. cetvrto, snimatelot odma se nasol da snimi, i toa koj e snimatelot...yeah right...
5. petto, mnogu e glupa logikava, sega moze da zborat ete istoto go praat i edni i drugi...a vakvi raboti nikoj ne prael dosega..

Imam edno prasanje...ako e musliman i ako se krsti vaka, dali prekrsuva nesto? ili smee?

Дај бе најдете некој со малку подобар хумор да пишува за овие теми, имаш некогаш ок мислења ама хуморот и сарказмот ти е срање, малку подобар од оној на пуно, шо значи лош.

А и општо многу тапа хумор имате од тоа шо сум имал можност да видам/слушнам.
British vs american humour.. во кој дел спаѓаш ти... (или си вон конкуренција :love: )

Моментално Гегите никогаш не биле посилни во Македонија...ќе се изнагледаме свашта овие 4 години владеење на Заев, ова со Бентливо е најситното, тек што следи...

ova tesko da e nekoj makedonec...

Zasto:
1. prvo, ona ne e krstenje, na drugo mi lici...uste i kebence stail wtf...
2. vtoro, pred car samoil e, koj ne e svetec, toa go znae sekoj makedonec, znaci glupo e...
3. treto, i da e svetec, nikoj ne se krsti/klanja vaka pred statui...
4. cetvrto, snimatelot odma se nasol da snimi, i toa koj e snimatelot...yeah right...
5. petto, mnogu e glupa logikava, sega moze da zborat ete istoto go praat i edni i drugi...a vakvi raboti nikoj ne prael dosega..

Imam edno prasanje...ako e musliman i ako se krsti vaka, dali prekrsuva nesto? ili smee?
Cognitive dissonance.

Cognitive dissonance.
Hehe...ako vikas taka.
Mene poveke mi lici deka ne im kazale deka ne e kiril i metodij spomenikot, pa go isprljale kebenceto za xhabe...
Bar pred Goce Delcev da otisol, Samoil ne e tolku popularen, ke go premestuvaa...

Nego kazi koj cognitive problem se desava koga protestiras so znameto od Isis pred Skënderbeu?

Inace za vakvi treba 2 nedeli zatvor i najjaka mozna kazna...

Ti sto vikas, sto treba? Ili OK e, ednakvi sme sega i makedoncite praat isto...

Последно уредено:
Многу сериозно им ги перцепирате (ударните вести) игрите, затоа и ве (не) играат како сакаат...

Многу сериозно им ги перцепирате (ударните вести) игрите, затоа и ве (не) играат како сакаат...
Кој нормален гледа вести...полуретардирани, фанатици и пензионери кој незнаат англиски.

Власите потешка артилерија имаат.

Ako Albancite se rakot na ovaa drzava, ciganite se tenija.
Иронијата да е поголема они бараат права според рамковниот договор.
Автоматски споено мислење:

Туркошиптаpите фрлаат петарди на непознати пешаци со кучиња во Ченто и се кезат, само метак у чело и добро ебење на бричени жени и ќерки е лек за таа дива и гнасна хорда

Во случај модераторот не ја видел пријавата, зошто се толерира членов во форумов, ако е алтер его на некој од вас сосема разбирливо е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom