Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Што сум јас по националност според тебе, па после ќе дискутираме.
Автоматски споено мислење:

Едно ќе ти кажам, биди паметен не се доведувај во ситуација да јадеш ќотек колективно од некој бидејќи нема да ти значи дали е од цигани или од некој друг.

Но се слагам дека циганите незнаат за доста, ако те фатат сам а тие повеќемина, го имаат тој менталитет на оживување кон другите, кога гледаат дека има послаби од нив.
Епа за тоа зборам и ја брат. Ја кога би имало луѓе околу мене кои мислат као мене не ми е проблем и живот да дадам, ама да знам дека не сум го направил тоа за џабе. Вака у воа опшество реално глупо е да настрадаш па и ќотек да јадеш.
Автоматски споено мислење:

За кој град станува збор?

Јас пред неколку месеци пишував на форумов дека имав во основно образование проблеми со деца православни христијани само затоа што јас и другите деца бевме од село и доаѓавме да учиме од 5 до 8 одделение во градско училиште.
Плус тие православните градски деца заедно со Ромските деца постојано висеа со малтретирања.
Друга тема е тоа веќе брат.

Lugjenca, probajte da gi gledate rabotite od poinakva perspektiva.
So ljubov, od Komesarot.

Колку и да звучи контрадикторно по моите ставови, делумно се согласувам со мислењето на чичко Зоран, но далеку од тоа дека не ја прифаќам реалноста во која живееме таква како што е, ние сме обесправентите а не они, ние треба да бараме правдини а не они.

Инаку чичко Зоран го знае тоа најдобро, децата со посебни потреби и на Албанците и неговите(и двете негови деца се со посебни потреби) се заеднички запоставени, прав пример каде што ниту верата ниту националноста не е битна.

Може и државјанство да им се даде на тие што немаат и оштета да им се плати. Го исполнуваат главниот услов за идни државни фукнционери, ДУИ знае вакви терористи да ги лупне на видни фукнции во МВР.
Каурите ќе се нервираат заради таква одлука и со самото тоа просечниот чкипе етник ќе се пали на тоа и ете повеќе гласови за ДУИ.

Нивната врска со шипците е побајаги чудна, така да кажеме. Софија во нив гледа некаков сојузник(природен) против србизираните македонци и затоа има давање простор и промовирање за вакви ставови, кои кај нив предизвикуваат мини-оргазми. И се е тоа убаво додека не дојде време за вакви ставови. Да напоменеме, Бигорски е во раце на про-бугарски владика и Бугарија го гледа овој манастир како свој, а сепак реакција на ова од ниеден круг во Софија се уште нема.

Кашата во мозокот на голем дел од македонските блгари настанува откако ја видоа нивната намена и вредност во очите на Софија, и сфатија дека таа е еднаква на таа на србизираните македонци.
Додека Софија може да шурува со Москва, Париз(кој год) за свои, државни интереси, а на сметка на нивните животи и иднини, они, иако се блгари се сепак оставени на милост и немилост на Ким Мехмети и Арачиновците да бидат еднакво вреѓани и газени по тротоари како нивните сограѓани-“србизирани македонци''.
Ким Мехмети е посебен случај.
За бугарските злосторства врз Албанците во Втора Светска (на Косово и во Македонија), вели дека тоа Македонците облекувале бугарски униформи и намерно правеле злосторства врз Албанците, со цел да го раздалечат бугарскиот од албанскиот народ, да внесат раздор помеѓу нив.

Каква будала...

Ајде уште една прекршочна од 45 евра лапај си буџет...

Остајте тоа......пукал, се веселел во Чаир или Топанско.....мачкина кашлица.
ИСИС ќелии.....ги има еден тон, патем кај нас се обучуваат во кампови....потоа делуваат надвор......јавна тајна е тоа, секој го знае.

Остајте тоа......пукал, се веселел во Чаир или Топанско.....мачкина кашлица.
ИСИС ќелии.....ги има еден тон, патем кај нас се обучуваат во кампови....потоа делуваат надвор......јавна тајна е тоа, секој го знае.
Абе ајде ќе има 2-3 протести, ќе ги пуштат за некој месец, него што праиме со терористите од 27 Април?

Зајко ги смести а Мицко Вицко се огради од нив и си правеше смешки во суд додека обичните граѓани кои ги напалија лежат како терористи...

• Ми се допаѓа
Reactions: A__

Жешките точки и главни локации каде најмногу се врши нелегална сеча се селата Белановце, Ваксинце, Слупчане, Липково и Матејче. Дрвокрадците од Липковско ги користат непристапните патиште за пренесување на дрвата, пред сè преку Арачиново, а нивната дистрибиција оди преку легалните патишта. Дрвната маса од овој реон завршува на пазарите во Западна Македонија и тоа од Тетово до Струга.

Се се знае а ништо не превземаат, бандите на Дуи безмилосно ги осакатуваат Македонските шуми..
Не дека кај нас нема корумпирани шумски инспектори/полицајци и нелегална сеча од Македонци ама не е ни 1% од она што ја прават Албанските бандити

https://reporter.mk/kjumram/video-n...ta-so-opelot-pa-se-krsteshe-pred-tsar-samoil/
Колку да го држат духот на соживотот.. .а само тој со Бентли, чекај и јас со Опел , хихихи... така браќа каури, не се предавајте :cuc:
Дај бе најдете некој со малку подобар хумор да пишува за овие теми, имаш некогаш ок мислења ама хуморот и сарказмот ти е срање, малку подобар од оној на пуно, шо значи лош.

А и општо многу тапа хумор имате од тоа шо сум имал можност да видам/слушнам.

https://reporter.mk/kjumram/video-n...ta-so-opelot-pa-se-krsteshe-pred-tsar-samoil/
Колку да го држат духот на соживотот.. .а само тој со Бентли, чекај и јас со Опел , хихихи... така браќа каури, не се предавајте :cuc:
Овој има подобра стратегија избрано. Толку крстење и клањање пред споменик на личност што нема никаква врска со светец, не може да не го прогласат за луд.

Овој има подобра стратегија избрано. Толку крстење и клањање пред споменик на личност што нема никаква врска со светец, не може да не го прогласат за луд.

Ја сум видел секакви луѓе да се крстат, ама ова ако се вика крстење, тогаш вакво нешто во мојот живот немам видено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom