- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.441
- Поени од реакции
- 26.738
Некаков ритуал е...Ја сум видел секакви луѓе да се крстат, ама ова ако се вика крстење, тогаш вакво нешто во мојот живот немам видено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Некаков ритуал е...Ја сум видел секакви луѓе да се крстат, ама ова ако се вика крстење, тогаш вакво нешто во мојот живот немам видено.
Ме претркаа, сигурно не бил ментално здрав овој, а и треба да им се земе за олеснети околности тоа што ги вклучил четирите светла, сепак ...https://reporter.mk/kjumram/video-n...ta-so-opelot-pa-se-krsteshe-pred-tsar-samoil/
Колку да го држат духот на соживотот.. .а само тој со Бентли, чекај и јас со Опел , хихихи... така браќа каури, не се предавајте![]()
British vs american humour.. во кој дел спаѓаш ти... (или си вон конкуренцијаДај бе најдете некој со малку подобар хумор да пишува за овие теми, имаш некогаш ок мислења ама хуморот и сарказмот ти е срање, малку подобар од оној на пуно, шо значи лош.
А и општо многу тапа хумор имате од тоа шо сум имал можност да видам/слушнам.
Cognitive dissonance.ova tesko da e nekoj makedonec...
Zasto:
1. prvo, ona ne e krstenje, na drugo mi lici...uste i kebence stail wtf...
2. vtoro, pred car samoil e, koj ne e svetec, toa go znae sekoj makedonec, znaci glupo e...
3. treto, i da e svetec, nikoj ne se krsti/klanja vaka pred statui...
4. cetvrto, snimatelot odma se nasol da snimi, i toa koj e snimatelot...yeah right...
5. petto, mnogu e glupa logikava, sega moze da zborat ete istoto go praat i edni i drugi...a vakvi raboti nikoj ne prael dosega..
Imam edno prasanje...ako e musliman i ako se krsti vaka, dali prekrsuva nesto? ili smee?
Hehe...ako vikas taka.Cognitive dissonance.
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
![]()
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
![]()
![]()
Кој нормален гледа вести...полуретардирани, фанатици и пензионери кој незнаат англиски.Многу сериозно им ги перцепирате (ударните вести) игрите, затоа и ве (не) играат како сакаат...
Гуглај за Taqwa.Imam edno prasanje...ako e musliman i ako se krsti vaka, dali prekrsuva nesto? ili smee?
Власите потешка артилерија имаат.- YouTube
![]()
- YouTube
![]()
![]()
Иронијата да е поголема они бараат права според рамковниот договор.Ako Albancite se rakot na ovaa drzava, ciganite se tenija.
Во случај модераторот не ја видел пријавата, зошто се толерира членов во форумов, ако е алтер его на некој од вас сосема разбирливо е.Туркошиптаpите фрлаат петарди на непознати пешаци со кучиња во Ченто и се кезат, само метак у чело и добро ебење на бричени жени и ќерки е лек за таа дива и гнасна хорда
![]()
Natasa Nikolova
Дечки, Ова на видеото е брат ми и нашето куче. Денес додека се шетале низ населба , дечките во видеово без никаква причина ( од забава ) му фрлиле петарда и за да се пофалат го објавиле. Никој не...facebook.com