Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Уште едно во низата млади и надежни судиски ѓубриња во името на Стјуарт Атвел.

Челзи, каков и да беше, загуби два бода поради кардинални судиски грешки. Две во истата акција за голот. Пред негови очи Таргет во зачетокот на акцијата игра со рака, овој не санкционира. Десет секунди потоа, Грилиш е тој кој го фаулира Кристенсен, овој не санкционира.
Срамна арбитража во најдобрата лига во светот.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.685
Поени од реакции
8.320
Ова со париве е глуп аргумент и не е до тоа, има спортисти што неговата месечна плата во ден ја вадат па се попогодени при вакви моменти. До менталниот склоп е.
На пример?

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.685
Поени од реакции
8.320
Пола црнци во НБА.
Имаше Перо едно интервју на таа тема! А мислам дека и Дивац има зборено на тема нервоза после изгубена утакмица! Констатацијата е баш спротивна, иначе гледам и јас НБА, па не видов некој да се потресе што изгубил. Исклучоците како Леброн, Коби... само го потврдуваат правилото!

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Чилвел сто утакмици со ред после крај на натпревар со кого стигне се клешти. Нервоза, фрустрација поради резултат нешто, file not found.
Falese uste da se iz.bese so Grilish. Znam deka se drugari, ama neka sokrie malku emocii na nekolku minuti. Mnogu iritira, osobeno po negativen rezultat.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Kolku samo ne. Najlos primer si odbrala.
Не вели дека не знам колку се погодени, туку дека се попогодени колку-толку од Чилвел денес. И против Арсенал. Си се смееја со Сака. Денес со Грилиш и Таргет.
Не мора барем пред камери. Некој по дома здравје губи. Некој и во ложа можеби гледа и не ќе да му е многу пријатно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не вели дека не знам колку се погодени, туку дека се попогодени колку-толку од Чилвел денес. И против Арсенал. Си се смееја со Сака. Денес со Грилиш и Таргет.
Не мора барем пред камери. Некој по дома здравје губи. Некој и во ложа можеби гледа и не ќе да му е многу пријатно.
Очекуваат некој да фати земја да корне и да лупа, да шутира шишиња. Тоа е детско изразување, тантрум. Сакав да кажам дека не може да ти биде до смеење после блед перформанс коло по коло. Ако ништо друго од срам со спуштена глава ќе си влезеш во соблекувална.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Зар не го критикувавте Кин овде за изјавата за гушкањето пред некоја недела? :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.121
Поени од реакции
19.526
Го заболе Чилвел за Челзи реално, си лапа милиони, ќе оди дома сега ќе мани еден туш, в кревет веројатно го чека некоја Викторија сикрет модел, вие лупајте ја главата оти Челзи киксна со Астон Вила на домашен терен :D
И мене ме иритира ваквото понашање, после пораз да се смешкаат со противнички играчи ама тоа е, кој на кого му е дојдено до клубот, а таквите играчи ги има се поретко.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.685
Поени од реакции
8.320
Очекуваат некој да фати земја да корне и да лупа, да шутира шишиња. Тоа е детско изразување, тантрум. Сакав да кажам дека не може да ти биде до смеење после блед перформанс коло по коло. Ако ништо друго од срам со спуштена глава ќе си влезеш во соблекувална.
Е затоа поштуем женско :D триста варијанти на изговори ќе најде, ама нема да признае дека згрешило:smirce:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Зар не го критикувавте Кин овде за изјавата за гушкањето пред некоја недела? :D
Убаво вели Фросе. По она од Кин, јас ќе барав сега од Чилвел да го фати во гуша Грилиш и да го р'кне.
Не, не барам јас зла крв. Барам само да не ми се кезиш и лигавиш со противнички играчи после очајна серија на твојот тим и резултат кој го доведува до прашање местото на твојот тренер.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.539
Делува дека кај добар дел од овие млади играчи настапува опуштање кога ке го потпишат тој фамозен голем договор. Чилвел е на некаде 200,000 неделно, а до пред година дена бил на 65.000.

И не дека е се во парите, ама нормален фан ке отиде дома, и ке има уште 300 проблеми на глава, финансиски пред се, нервоза за утакмица му е последно нешто што му фали, дур овој првиот е set for life, а се кези по нерешено.

Затоа и иритира она кезење пред камери. Оди у соблекувална, прави што сакаш.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.749
Поени од реакции
5.499
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom