Да бе, малце чудно, имаат супер тренер, супер све ама некако..не знам...Сиетл многу се ослонуваат на Метклиф во напад, непотребно, Вилсон е доволно квалитетен да фрла и кон другите.
Добро, збориме за тим и тренер кои одеа на подавање при Маршон Линч на 3 јарди до енд-зона во СБ.Да бе, малце чудно, имаат супер тренер, супер све ама некако..не знам...
Исто лани или кога и да беше кога изгубија од Далас у плејоф не изиграа паметно, тогаш го имаа Вилсон и не се ослонуваа на него и зато изгубија..
Можат они со секого секако ама им фали малце среќа и ...што и да е тој фактор икс
Ја сум обратно од тебе :/Добро, збориме за тим и тренер кои одеа на подавање при Маршон Линч на 3 јарди до енд-зона во СБ.
Јас (сум кажал мислам) ич не го симпатишам Пит Керол а и Сиетл ко тим, освен господинот Вилсон, бог и батина.
Вашингтон Ново Име, ако не им се врати Смит за последниот меч, мислам дека сигурно губат, овој Хаскинс личи на превара.
Тајтнс мора да одат алл ин после со Пекерс на снегот, затоа што во последното коло Колтс играат со Џегз, тоа ни Филип Риверс не може да го усере, сигурна победа е.
Овој Лоренс сте го гледале ли бе, толку ли е добар шо се тепаат за прв пик да имаат?
ЗнамЈа сум обратно од тебе :/
Ги симпатишам и Керол и Вилсон и Сиетл и стилот на игра..и све!
Северен Редскинс ги немам гледано, читав нешто го бенчнале Хаскинс? Де бе, нели беше надежен?
Уште не сфаќам зошто не го сакаш Риверс, еден од најдобрите КБиња у лигава е :/ Ок, сеа е у пензионерски дифолт моуд влезен, ама ипак