Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шо се они криви кога се забранети таму кај што живееш.

Не се криви де, сакам да кажам ниту на една не ми упали да играм, сите влечат различни проблеми.

Пробај на овој https://x-1xbet-10426.world/?tag=d_750195m_1599c_ линк
Sent from my MI 9 using Tapatalk

Небива, и ова исто ми дава. Небитно, депозитирав веќе на бет365.

Јокич асистенции 6,5+
Според мене воа е мала граница за нега, посебно кд претходната утакмица имаше 14 или 15 асистенции не се сеќавам убаво. Главен разигрувач е у екипата и очекувам тесна утакмица и би требало да игра повише минути и да има повише шанси за да премине. Друга опција за нега може и скокови 10,5+.

Дурант 26,5+
Шо повише да се каже, unguardable е, посебно Бостон немат некој дефанзивац за нега, Крисмас е, исто очекувам тесна утакмица да биде и да игра повише минути. Ја га одигра поени+скокови+асистенции 34,5+ некако повише ми се свиѓа вај тип.

Дејвис 25,5+
Исто како и КД, Далас немат дефанзивац за нега, Крисмас е, најголем процент од шутови зима он а и укупно одбраната на Далас е срање.

Ленард 26,5+
Како и кај Јокич шо пиша, очекувам тесна утакмица со ногу поени, прва опција е у екипата, Крисмас е и мислам дека ќе биде по мотивиран за оваа утакмица за предтоа у плејофо кд изгубиа.

За похрабри предлог:
Милвоки 1 и 230,5-
Лејкерс 1 и 226,5+
Клиперс 2 и 224,5+

Последно уредено:
Visoki mi se granicite za Herro i Smart... I dvajcata otidoa minus..
Автоматски споено мислење:

Ondak i Lebron e cist plus spored kazanovo..
:pivo2:
Херо беше зицерчина тешка, малку страв за Смарт ама на граница минус.. Среќа блоу џоб беше па го седна на клупа..

Зашто олку голема квота на Евертон бе?

Јокич асистенции 6,5+ = 10
Според мене воа е мала граница за нега, посебно кд претходната утакмица имаше 14 или 15 асистенции не се сеќавам убаво. Главен разигрувач е у екипата и очекувам тесна утакмица и би требало да игра повише минути и да има повише шанси за да премине. Друга опција за нега може и скокови 10,5+.

Дурант 26,5+ = 29
Шо повише да се каже, unguardable е, посебно Бостон немат некој дефанзивац за нега, Крисмас е, исто очекувам тесна утакмица да биде и да игра повише минути. Ја га одигра поени+скокови+асистенции 34,5+ некако повише ми се свиѓа вај тип.

Дејвис 25,5+ = 28
Исто како и КД, Далас немат дефанзивац за нега, Крисмас е, најголем процент од шутови зима он а и укупно одбраната на Далас е срање.

Ленард 26,5+ = 21
Како и кај Јокич шо пиша, очекувам тесна утакмица со ногу поени, прва опција е у екипата, Крисмас е и мислам дека ќе биде по мотивиран за оваа утакмица за предтоа у плејофо кд изгубиа.

За похрабри предлог:
Милвоки 1 и 230,5-
Лејкерс 1 и 226,5+
Клиперс 2 и 224,5+
3/4 не е лошо ама можеше и поарно, од утакмиците само Милвоки претераа малце.

Christmas day, секогаш суперстаровите играат помотивирано, посебно ваква утакмица - камбек на Кајри со Селтикс и после повреда, КД после повреда на прајм тајм ТВ, Тејтум играше хиро-бол минатата, сам против сите дека само он и Браун имаат таква слобода во екипава, Кемба е аут. Ќе биде тесна утакмица со брз ритам, како почнаа на првите утакмици пред две дена, очекувам минимум 220 поени. Во Евротип се на 26.5, 24.5 и 25.5 редоследно, а секако очекувам по 30 сите.
Тејтум пичкица, требаше на Браун да се иде али тоа е... Многу пасивно играше, ниедно слободно, а и 2 влеза му поништија ради градење од Тајс :tapp:
За денес:
Морант 23.5+
Првата утакмица 44 поени, главен играч на екипата секако, во ран енд ган утакмица со Атланта очекувам да биде изгледен прелаз ова. Тре Јанг и Атланта непознат поим им е одбрана, ќе има сигурно 230 поени според мене.
Роузиер 17.5+
Еден од најголемите приватњаци во лигава, не подава на никој, рока по 20 шута, минатата даде 10 тројки, он фајр е лудакот. ОКЦ ќе се многу послаби од лани според мене, ќе има доста поени и тука.

Малце оф-топик ама морам да пишам

Во спортлајф во Охрид, на некого на апаратите на 1000ден влог му отворило 160free games и добил 7 милијарди (да, Милијарди) денари. :D

Малце оф-топик ама морам да пишам

Во спортлајф во Охрид, на некого на апаратите на 1000ден влог му отворило 160free games и добил 7 милијарди (да, Милијарди) денари. :D
Сеа некоја дубара ке напраат. Им се расипал апаратот :pos:
Озбилно е ова или? Не ми е верно ама ич, баш ме интересира дали ќе објават спортлајф.

Сеа некоја дубара ке напраат. Им се расипал апаратот :pos:
Озбилно е ова или? Не ми е верно ама ич, баш ме интересира дали ќе објават спортлајф.

Ова мора да е компјутерска грешка.
Ај спортска да фател на неколку талони па да речеш, ама слотовите се подесуваат и се удрил апаратов во пресметки.
Многу лошо за Спортлајф што не напишале која би била максималната добивка која може да се исплати, може и да го јадат заради ова.

Нека си ги тужи, ќе му се фатат а и апараите не се сопствеснот на спортлајф туку на лотарија.. така да они си ги исплакаат тие пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom