Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Разгледајте ја https://yonibet.com/ препорака од SK-92 најблиску по квоти до 1xbet а за фудбал убедливо најголеми особено за полувреме/крај и двојни шанси се предобри(пример Сити 1-1 е 1.56 Челзи двознак 1.30 а тешко на др места над 1.45 и 1.25) имате и зголемување на добивката на 4+ натпревари со мин 1.25 коеф почнувајќи од 5% 7.5% 10% итн...

Како ги типувате утрешниве НБА? Мене на прва Бруклин 1.71 и Милвоки -7.5 1.61 ми делуваат како екстра типови.
Имат некој бонус за прв депозит на јонибет ?

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Имат некој бонус за прв депозит на јонибет ?

100% up to 100€
Get your first deposit doubled and bet on sport, livesport or esport. Deposit 100€ play with 200€.
This bonus allows you to play on all types of games: prematch, live, esport, virtual sport and more.

Rules
- Bet on multiple games (total minimum betslip : 1.85 ; 2 items minimum ; one item must be at minimum 1.40 odds)
- Wager 10x on the bonus amount
- If the wager is not reached after 14 days, or if the bonus is cancelled, the bonus winnings and the associated bonus are deleted
- The minimum bet is 1 to be counted in the wager (regardless of currency)

Направивте депозит на јонибет? 10 дена сум веќе регистриран, ниту една опција не работи. Верифицирав правев глупости, трошев саати на чатови и ми стигна меил дека ме додале на некоја "бела листа", и сега сум можел да ги користам сите опции за депозит.

Нормално, неможам. А стварно им се добри коефициентите во споредба со бет365, заради тоа и форсирам да средам.

@Каспер верифицирај го со писмо, барај да ти пратат код по пошта. Јас праќав пасош, лична карта и возачка дозвола али ништо не ми одобрија за вториот чекор на верификацијата. На крајот дури успеав со писмо, стигнува за 3-4 дена на адресата која ти е наведена.

Направивте депозит на јонибет? 10 дена сум веќе регистриран, ниту една опција не работи. Верифицирав правев глупости, трошев саати на чатови и ми стигна меил дека ме додале на некоја "бела листа", и сега сум можел да ги користам сите опции за депозит.

Нормално, неможам. А стварно им се добри коефициентите во споредба со бет365, заради тоа и форсирам да средам.

@Каспер верифицирај го со писмо, барај да ти пратат код по пошта. Јас праќав пасош, лична карта и возачка дозвола али ништо не ми одобрија за вториот чекор на верификацијата. На крајот дури успеав со писмо, стигнува за 3-4 дена на адресата која ти е наведена.

Утре ке пробам јас, а тебе ти кажавме 100 пати префрли се на 1xbet или betwinner

Инграм/Вилијамсон одбери си еден за плус, само почекај да кажат дали игра Батлер.

Vikash site trojca ke gi dae plusevi denes ?
Christmas day, секогаш суперстаровите играат помотивирано, посебно ваква утакмица - камбек на Кајри со Селтикс и после повреда, КД после повреда на прајм тајм ТВ, Тејтум играше хиро-бол минатата, сам против сите дека само он и Браун имаат таква слобода во екипава, Кемба е аут. Ќе биде тесна утакмица со брз ритам, како почнаа на првите утакмици пред две дена, очекувам минимум 220 поени. Во Евротип се на 26.5, 24.5 и 25.5 редоследно, а секако очекувам по 30 сите.

Christmas day, секогаш суперстаровите играат помотивирано, посебно ваква утакмица - камбек на Кајри со Селтикс и после повреда, КД после повреда на прајм тајм ТВ, Тејтум играше хиро-бол минатата, сам против сите дека само он и Браун имаат таква слобода во екипава, Кемба е аут. Ќе биде тесна утакмица со брз ритам, како почнаа на првите утакмици пред две дена, очекувам минимум 220 поени. Во Евротип се на 26.5, 24.5 и 25.5 редоследно, а секако очекувам по 30 сите.
Ke te isposhtuvam batko

Visoki mi se granicite za Herro i Smart... I dvajcata otidoa minus..
Автоматски споено мислење:

Ondak i Lebron e cist plus spored kazanovo..

1xbet бато ... Првпат се соочувам со таков апсурд во ова капиталистичко општество. Ти им буташ пари у рака, они несакаат да ги земат ...:icon_lol: ... Го пробувам уште ова betwinner и толку, ако не бива се враќам кај моите бет365 браќа.

ger.png

1xbet бато ... Првпат се соочувам со таков апсурд во ова капиталистичко општество. Ти им буташ пари у рака, они несакаат да ги земат ...:icon_lol: ... Го пробувам уште ова betwinner и толку, ако не бива се враќам кај моите бет365 браќа.

Прегледај го приврзокот 278399
Пробај на овој https://x-1xbet-10426.world/?tag=d_750195m_1599c_ линк

Прегледај го приврзокот 278399
Шо се они криви кога се забранети таму кај што живееш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom