Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.622
Поени од реакции
59.467
Човек да го чита фан клубов никад нема да претпостави дека сте второ место со само бод зад лидерот :D
Не си не гледал, затоа не ти е јасно.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Не ја глеам поентата на играње на гаљардини кога сенси е спремен за игра, најискрено, без поента е да го играш у формација со тројца у средина каде е и брозович, разлика ден и ноќ е играта кога сенси е на терен место него, па и видал, кој се разбира од играње на секој дел од теренот.
Ај губи го веќе дур се овие спремни, 0 разбирање има од фудбалов кога ќе поминат центар, а се шуња цело време напред смета нешо праи безвезе, на среќа некад гол ќе дае ќе намести, тотално небитно.
A и нека се ебат за голов на крај што го примија, бар со клин шит моеше да помине и оваа утакмица, од прва шанса за гол примија гол, така му доаѓа.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.657
Поени од реакции
7.305
Nemozat a da ne primat gol, se im ebam.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Ми се повраќа од играта,срамна партија,срамен Конте.....се повеќе ме разочарва...две утакмици со ред на крајот менува во 5-4-1 и двапати противникот ни игра викторија пред шеснаесетник...ебаната второлигашка Специја не срами со играта......кога ќе дојди да играме против Рома и Јувентус ќе не попарат....резили

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Ми се повраќа од играта,срамна партија,срамен Конте.....се повеќе ме разочарва...две утакмици со ред на крајот менува во 5-4-1 и двапати противникот ни игра викторија пред шеснаесетник...ебаната второлигашка Специја не срами со играта......кога ќе дојди да играме против Рома и Јувентус ќе не попарат....резили
ne smeni takticki nisto, sve bese pozicija za pozicija, perisic igrase napred ko napagac, ko sto igrase dodeka lukaku bese povreden,dambrosio desno mesto hakimi, darmijan levo mesto jang, formacijata si ostana ista denes, igrata losa do izleguvanjeto na galjardini, so sensi e uvek drugo koga dobivas igrac plus sto znae kako da barata napred i e za 3 klasi bolji u sekoj segment od igra u napad od galjardini.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.060
Поени од реакции
9.839
Не ја глеам поентата на играње на гаљардини кога сенси е спремен за игра, најискрено, без поента е да го играш у формација со тројца у средина каде е и брозович, разлика ден и ноќ е играта кога сенси е на терен место него, па и видал, кој се разбира од играње на секој дел од теренот.
Ај губи го веќе дур се овие спремни, 0 разбирање има од фудбалов кога ќе поминат центар, а се шуња цело време напред смета нешо праи безвезе, на среќа некад гол ќе дае ќе намести, тотално небитно.
A и нека се ебат за голов на крај што го примија, бар со клин шит моеше да помине и оваа утакмица, од прва шанса за гол примија гол, така му доаѓа.
Пошо не е спремен миџетот. Пошо беше “спремен” мал милион пати и траеше 20 минути.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Пошо не е спремен миџетот. Пошо беше “спремен” мал милион пати и траеше 20 минути.
ne bese spremen do pred 2 nedeli toa samiot konte go zborese ama sea ne mi deluva na takov, i denes 45 minuti istrca dobro, se ponasase ok na teren, razbiram deka e pretpazliv ama bolje i za nas 50-60 minuti so sensi otkolku so ovoj, ednostavno totalno bezopasna e cela taa strana u napad dur e on na teren, apsolutno za nisto nema sens napred, za razlika od sensi koj ima preglednost i vizija, znae so eden pas da otvori sansa za gol.

Ene i so kaljari koga ne startuvase so nego 200 sansi za gol napravija, sea sto realizacijata zatai pa ke ni se ebese mater, ama u globala ako se zemat u predvid site utakmici na inter kade ja igrale istata formacija, a mesto galjardini igral pokreativen igrac na teren, inter deluvale daleku bolje, duri i koga vesino bese tuka mada i on ne e toa toa sto se bara.

Na kraj kraeva denes na poluvreme go zameni, sto e retkost za konte i pravenjeto izmeni, toa znaci deka apla ultra mizeren bil duri i za standardot na konte i sensot za izmeni. Galjardini u formacijava moze samo kade sto e broz da igra, i bez brozovic na terenot, ili u 4312 kade ke ti treba eden kopac, ili 4231, ama konkretno na vakov roster so broz na teren, a on levo, poofanzivno, instantno dobivas igrac manje na teren, narocito koga e u bonus vlezen i nazad takodze gresi, ko sto bese slucaj denes.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.060
Поени од реакции
9.839
Сееееекако, сехехехекако дека Мурињо дома ќе ти игра вакви мечеви, нема проблем.

Нема везе, добро е што земавме три бода, мора некогаш и грдо да победиме. Ќе повторам, Јувентус се наосвојува титули ради вакви ружни победи така да ме боли курот искрено зашо знам дека можат 400 000 пати подобро од ова.
Вака.

5C724EAD-EB2C-4721-B39A-E384481C9DA1.jpeg

• Хаха
Reactions: Syn
Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.587
Чек, сериозно ми објаснуваш нешто за Мурињо? И тоа вс Конте умрениот? Дај не ме јеби брат и не се губи жити мене, ете ок извини моја грешка и фала му на Конте за беспрекорната партија денес на тимот против Специја.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.060
Поени од реакции
9.839
Чек, сериозно ми објаснуваш нешто за Мурињо? И тоа вс Конте умрениот? Дај не ме јеби брат и не се губи жити мене, ете ок извини моја грешка и фала му на Конте за беспрекорната партија денес на тимот против Специја.
Нах, далеку од тоа дека е беспрекорен. Само сакав да ти кажам за тие “грди” победи дека ги имаат апсолутно сите тимови. И добро е да ги имаат, пошо тука се двојат шампионските тимови, кои се способни да тепаат кога играат срање.

Ова со Специја беше беда. Особено е беда што не знаат да затворат утакмица после постигнат гол.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ќе игра бе Сенси од старт може уште нареден викенд, не е доволно спремен за прва постава, така се пишуваше деновиве. Претпазливи биле со него.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Катастрофа...

Лукаку и Брозович кога не се на ниво, се одразува на цел тим.

Најголем проблем е немањето на креативнст. Брозович некогаш комбинација на Пирло и Чави, ама најчесто се губи и повеќе наликува на Гаљардини.

Мора да имаме еден играч кој знае да креира акции, мора повеќе добри топки за Лукаку.
Ако не го сака Ериксен, нека добива шанса Сенси.
Броз|Видал, Барела и Сенси за да имаме колку толку креативност.

Наредни 3 натпревари мора да се победат, малку да се вратиме во форма. Потоа следува гостување во Рим, па во Фиренца (куп) па дома со Јубе. После овој натпревар многу работи ќе бидат појасни и ке се види до каде сме и дали имаме капацитет за скудето.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.506
Поени од реакции
114.587
Се надевам дека денес е последната утакмица на Гаљардини во првиот тим на Интер, освен можда некоја у куп со осмолигаши. Неверојатно очаен фудбал играме кога игра он, дури мислам дека и соиграчите не го сакаат и не му подаваат за инат пошо знаат дека е неписмен и не може сам на себе да си подаде.

Овие два меча со Наполи и Специја треба да отидат во заборав и никогаш да не се повторат, ауууу каков рак гледавме драги мои другари и Урко, аууу страшна работа. И пазете, освоивме 6 бода. :) Се враќаат сега и Видал и Сенси у пун ритам, се надевам дека нема терен да помириса Гаљардини. Хакими мора да се забетонира десно, се нервирам што го сецка со една игра друга не игра ритам.

Kajgana Shop

На врв Bottom