Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Zodiac чудно ми е што сцената каде Џејк Џиленхол слегува во подрумот се наоѓа скоро на секоја листа Scariest movie scenes што ќе ја најдете по интернетов. А мене ниту ми беше страшна ниту тензична.
Прв пат кога ја видов на таква листа не ми се виде ништо страшно. Си викам ај кога ќе го гледам цел филм може ќе видам зошто ја зборат толку, сигурно во контекст на филмот е језива. Ама јок. Ни да ме такне.
Сериозно не сфаќам како Никол Кидман и Мерил Стрип прифатиле да глумат во The Prom. И исто така, сериозно не знам зошто го пуштив да го гледам ова срање. За сите љубители на тежок шунд и пропаганда - препорака. Останатите, пуштете го ако сакате не да ви умрат милијарди мозочни клетки, туку да преживеете хемисферектомија!
Wander кој го глеал:
На крај пак не знаеме измислувал или не. Ја викам да.
Глумата е добра, другото не.
Мене баш ми личеше како да сака да се потсмева со нив, со тие луѓе кои мислат дека Гејтс сака да ги чипира и сл.чиповите на гејтс, тешко срање од филм
Види го ботов, си игра игри, си праи апгрејд на пеце (hehe ne samo reklama e)...
Види го ботов, си игра игри, си праи апгрејд на пеце...додека вистински актери како Том Круз се борат да преживее филмската индустрија за илјадници луѓе да ја задржат својата работа и да ги прехранат своите семејства, да се почитуваат мерките за заштита од КОВИД-19...
Кутрите тие жртви на вербално насилство од авторитативниот Том, им се дерел зошто не почитуваат меркиПрегледај го приврзокот 277390![]()
5 of 'Mission: Impossible' Crew Quit after being Miffed by Tom Cruise's 'Scolding' for Flouting Covid Norms
It was reported that the 58-year-old actor had been furious with the crew and had given them a dressing down for not following the pandemic protocols while on the sets at Warner Bros Studios in UK.www.news18.com
Си возам сабајле со колата и ми се погодои Sharing the night together, ми текна на сцената од El Camino каде Тод безгрижно си возеше и си потпевнуваше додека позади у гепек имаше мртва жена и киднапиран роб, Џеси Пинкман.
Каква сцена е ова, тотално го доловува психопатскиот лик на копилето Тод.
Џеси Племонс многу јак карактерен актер, измислен за вакви психопати. Језива фаца.
Забележителна улога има и у Fargo серијата, немилосрдно копиле.
Има улоги и во филмови како The Irishman, The Master, Vice, Bridge of Spies, Black Mass.
За El Camino, глеам има доста критики на форумов. Не знам што сакате од филмот, да се донесе на ниво на Breaking Bad не може никогаш, тоа е јасно.
Океј беше филмот, се знаеше уште од старт дека се праи чисто за популарност водени по стара слава што според мене беше во ред. Сме гледале и многу полоши sequel-и. Чист носталгичен филм да се потсетиме на ликовите од ББ а и Џеси Пинкман да си добие заслужена одјава.
Сите ликови имаа крај освен Џеси. После се што помина во серијата заслужи да заврши ко што заврши.
![]()
Па да де, и на Википедија го има тоа у втората реченица.Gal, Kleopatra bila Makedonka