Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ne pisav koga go gledav
Prviot pat sum mu dal 3ka, ne znam zaso pisav deka go pamtam ko dobar, i sega mi e tamu nekade
ama podolu scenava vredi i te kako, samo tamu imase buildup i nesto tenzicno, jezivo, strasno...

Vo princip, dosaden and all over the place

За Zodiac чудно ми е што сцената каде Џејк Џиленхол слегува во подрумот се наоѓа скоро на секоја листа Scariest movie scenes што ќе ја најдете по интернетов. А мене ниту ми беше страшна ниту тензична.

Прв пат кога ја видов на таква листа не ми се виде ништо страшно. Си викам ај кога ќе го гледам цел филм може ќе видам зошто ја зборат толку, сигурно во контекст на филмот е језива. Ама јок. Ни да ме такне.

Сериозно не сфаќам како Никол Кидман и Мерил Стрип прифатиле да глумат во The Prom. И исто така, сериозно не знам зошто го пуштив да го гледам ова срање. За сите љубители на тежок шунд и пропаганда - препорака. Останатите, пуштете го ако сакате не да ви умрат милијарди мозочни клетки, туку да преживеете хемисферектомија!

Сериозно не сфаќам како Никол Кидман и Мерил Стрип прифатиле да глумат во The Prom. И исто така, сериозно не знам зошто го пуштив да го гледам ова срање. За сите љубители на тежок шунд и пропаганда - препорака. Останатите, пуштете го ако сакате не да ви умрат милијарди мозочни клетки, туку да преживеете хемисферектомија!

Што ако е Мерил, кај ќе и фрлат пари, таму ќе оди. Има уште еден филм сега со нејзе, тој некако изгледа подраматично и посериозно, али нема некоја висока оценка.
За овој мјузикалот, штом видов дека пак Корден го пикнале, се потсетив кое ругање го доби Cats, не верувам дека и ова е нешто поарно. :D

Wander кој го глеал:
На крај пак не знаеме измислувал или не. Ја викам да.

Глумата е добра, другото не.

Wander кој го глеал:
На крај пак не знаеме измислувал или не. Ја викам да.

Глумата е добра, другото не.

чиповите на гејтс, тешко срање од филм

чиповите на гејтс, тешко срање од филм
Мене баш ми личеше како да сака да се потсмева со нив, со тие луѓе кои мислат дека Гејтс сака да ги чипира и сл.
Како да сака да прикаже дека нив не им е лесно, дека се болни.
Во секој случај не ми се бендиса.

Глумата добра, можда вреди само за тоа да се гледа.

Последно уредено:
Види го ботов, си игра игри, си праи апгрејд на пеце (hehe ne samo reklama e)... :facepalm: додека вистински актери како Том Круз се борат да преживее филмската индустрија за илјадници луѓе да ја задржат својата работа и да ги прехранат своите семејства, да се почитуваат мерките за заштита од КОВИД-19...

Види го ботов, си игра игри, си праи апгрејд на пеце... :facepalm: додека вистински актери како Том Круз се борат да преживее филмската индустрија за илјадници луѓе да ја задржат својата работа и да ги прехранат своите семејства, да се почитуваат мерките за заштита од КОВИД-19...

Гледај бокс оффице кај Кинезиве и нивните филмови по 300-400 милиони заработка по филм, а Америве со прстот во уста :D
Автоматски споено мислење:

1608287635280.png

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 277390
Кутрите тие жртви на вербално насилство од авторитативниот Том, им се дерел зошто не почитуваат мерки :((
сега да се отворат донации за нив пошо сами квитнале, дегенерици

Сум гледал премногу лоши, идиотски, Б класа филмови со дно од актери... Али ова погоре и јас не би го пуштил од што е глупо.

'Quo vadis, Aida?' доста тажен филм. Остава горчина и тегоби по гледање.

Си возам сабајле со колата и ми се погодои Sharing the night together, ми текна на сцената од El Camino каде Тод безгрижно си возеше и си потпевнуваше додека позади у гепек имаше мртва жена и киднапиран роб, Џеси Пинкман.

Каква сцена е ова, тотално го доловува психопатскиот лик на копилето Тод.
Џеси Племонс многу јак карактерен актер, измислен за вакви психопати. Језива фаца.

Забележителна улога има и у Fargo серијата, немилосрдно копиле.
Има улоги и во филмови како The Irishman, The Master, Vice, Bridge of Spies, Black Mass.

За El Camino, глеам има доста критики на форумов. Не знам што сакате од филмот, да се донесе на ниво на Breaking Bad не може никогаш, тоа е јасно.
Океј беше филмот, се знаеше уште од старт дека се праи чисто за популарност водени по стара слава што според мене беше во ред. Сме гледале и многу полоши sequel-и. Чист носталгичен филм да се потсетиме на ликовите од ББ а и Џеси Пинкман да си добие заслужена одјава.
Сите ликови имаа крај освен Џеси. После се што помина во серијата заслужи да заврши ко што заврши.

0006f1fb4733fa25cde1555c30c52553.jpg

Сега е тренер на Барселона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom