Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351

“We were looking for a Macedonian actress that could fit Cleopatra. She wasn't there, and I was very passionate about Cleopatra."

АЛООООО ПРИ ЗДРАВА ПРАВА ВО ПОЛНА СТАЗА ШЕНКА КОЛОЗОВА НЕ СТЕ УСПЕАЛЕ ДА НАЈДЕТЕ МАКЕДОНКА??????????
ПА САМА ЌЕ ГИ ПРАВЕШЕ СТАНТОВИТЕ ЌЕ ЗАШТЕДЕВТЕ НА СВЕ ТОА

ЦЦЦЦ, ПУТУЈ ЕВРОПООООО
Автоматски споено мислење:

А башка...АЛОООООО 2020 СМЕ

ACTRESS?????????????? IMPLYING ДЕКА САМО ЖЕНИ МОЖАТ ДА ЈА ГЛУМАТ WONDER WOMAN???

MEN ARE WOMEN TOO YOU BIGOT!

Ако не можевте македонка да најдете за Вондер Вуман (официјален наслов кај нас) тогаш....

МОЖЕВТЕ АМАЗОНИЈА ДА ЈА НАПОЛНИТЕ СО АКТЕРИТЕ ОД ХИХИРИКУ

1608657359457.png

NON-MACEDONIAN-WASHING, TRANSPHOBIA, ВАЉДА И AGEISM ПОШТО НЕ ЈА ЗЕЛЕ ШЕНКА, А И FATPHOBIA ПОШТО НЕ БИ ЈА РАЧУНАЛЕ КАТИЦА ЈАНЕВА - ЖЕНА КОЈА ВЕЌЕ БЕШЕ СПОРЕДЕНА СО СУПЕР ХЕРОИНА ВО BBC! !!!! (за да не гуглате Macedonian woman BBC , клик на линкот за статијата)

ЦЦЦЦ, ВАКА ЛИ У ЕВРОПА БЕ????
Автоматски споено мислење:

ЦЦЦ ЈА ПА ТРГНАВ ЗА ВОНДЕР ВУМАН ДА ПИШУВАМ А СТАТИЈАТА ПИШУВА ОЧИГЛЕДНО ЗА КЛЕОПАТРА ДЕКА Е

А БЕ МОЗОКОТ МИ ГО ЗЕМА ВАШАТА ДИСКРИМИНАЦИЈА НА ДУША ЌЕ МЕ НОСИТЕ БЕ ХОЛИВУД БЕ ЦЦЦЦЦ ДО КАДЕ БЕ ВАКА???? ЦЦЦЦ ПФАЈЦЕР ЗА ДИСКРИМИНАЦИЈА ЌЕ ТРЕБА ДА ВАКЦИНИРА ЦЦЦЦ

Последно уредено:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.467
Поени од реакции
13.642
Си возам сабајле со колата и ми се погодои Sharing the night together, ми текна на сцената од El Camino каде Тод безгрижно си возеше и си потпевнуваше додека позади у гепек имаше мртва жена и киднапиран роб, Џеси Пинкман.

Каква сцена е ова, тотално го доловува психопатскиот лик на копилето Тод.
Џеси Племонс многу јак карактерен актер, измислен за вакви психопати. Језива фаца.

Забележителна улога има и у Fargo серијата, немилосрдно копиле.
Има улоги и во филмови како The Irishman, The Master, Vice, Bridge of Spies, Black Mass.

За El Camino, глеам има доста критики на форумов. Не знам што сакате од филмот, да се донесе на ниво на Breaking Bad не може никогаш, тоа е јасно.
Океј беше филмот, се знаеше уште од старт дека се праи чисто за популарност водени по стара слава што според мене беше во ред. Сме гледале и многу полоши sequel-и. Чист носталгичен филм да се потсетиме на ликовите од ББ а и Џеси Пинкман да си добие заслужена одјава.
Сите ликови имаа крај освен Џеси. После се што помина во серијата заслужи да заврши ко што заврши.

Сега е тренер на Барселона.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444

Kajgana Shop

На врв Bottom