Zs?Полош крај од Undoing има само Декстер.
Ужас од расплет имаше. Ај судењето и преокретот да она сведочи во негова штета и да го разберам ама зашто мораше да го изнафали прво и да се фрли под воз уништувајќи си го кредибилитетот прво. Ама еве можам да го сварам тоа. Ама онаа брканица со хеликоптери правење на глупа вештачка тензија што немаше никаква смисла за да на крај не се ни рокне. Не знам, многу ми беше лоша последната епизода, многу неумесно изведено, да не знаеш дали да се нервираш или да се смееш.
Ок, во ред, ама моеш и од друг агол да го гледаш тоа. Жена му во потсвеста го имаше муабетот дека кога умрела сестра му тој не осеќал жал, затоа и побара да сведочи иако не требаше, ти текнуе? Она е психијатар бај д веј и мислам дека никогаш не беше 100% сигурна во невиноста на маж и. Тоа со детето на крај можда е ту мач, не викам не, ама па ваљда сакаа да ја прикажат нестабилноста на луѓето што патат од тој синдром, како и да се викаше. Иначе ја циљав цело време на таа другарката на Никол Кидман, таа плавата, мислев она ќе испадне втората љубовница на мажот али ништо.
Ма да, ок беше што смени страна, си знаеше она дека не е невин уште кога проба да го обвини синот, и требаше да сведочи ама мене ми пречеше што прво го испофали. И се колнеше у сета нејзина стручност дека он е е способен за тоа. Тој дел ми беше вишок. Инаку и мене другарката ми личеше на можна љубовница
Генерално целото градење на неговиот лик како психопат ми беше фалично. Он не чувствува жал и каење ама и ја смачка главата на жената што наводно вистински лудо ја сака зашто се заканила дека ќе му се вмеша у фамилија. Некако многу чувствителен за психопат Али Никол ми беше одлична и ја износи серијата на плеќи
даДали некој го гледа The Expanse?
Дали вреди да се почне...?
Од овие две серии, само втората е патетична.Жена ми не веруе дека патетичнана серија Биг бенг теори е ултра мега популарна. На пример, попопуларна од Хау ај меч јор мадер.
Таа серија може во исто време да е и најчудното ама и најдоброто нешто што го гледаш на ТВ. Не можеш да објасниш што гледаш ама јако е.International Assassin (The Leftovers S02E08) е една од најдобрите тв епизоди ever.
И најлошата епизода од The Leftovers е подобра од whatever you are watching atm!