Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џонс или ќе успее или ќе го шитнат на Борнмаут или такви некои за 30-40 милиони, нема средина со Ливерпул и ваквите играчи. Денес беше супер ама против Фулам не беше нешто посебно изиграното.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Го забележав дека има лош шут, некни со Фулам млако шутна на чиста шанса за 1-2 после добар соло продор,исто и денес во еден продор си ја шутна како на тренинг пласирана. А реално според игрите е матријал за прв тим засега.
Далеку од тоа, ама се согласувам последните неколку натпревари шутира слабо.
Автоматски споено мислење:

Џоунс vs Мектоминеј vs Гилмор vs Сака се новите Хендерсон vs Клеверли vs Мекехран vs Вилшер
Јас би рекол Џоунс вс Фоден ќе биде тука според моментално прикажаното досега.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ме занима во колку почна, во 18ч по наше време ??
мислев на грешка на сајтот на Ливе скоре да не имаше ?
Од 3 попладне почнаа, ултрамаратон.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ај нека зачисти модераааахахахахаххахаххахахахтор

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.602
Поени од реакции
59.373
Во 19ч по наше почна.
Во Англија одеше во 18ч по наше, пошто се еден саат пред нас они. Јас на англиски пренос ја фатив.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.662
Поени од реакции
16.867
Ај нека зачисти модераааахахахахаххахаххахахахтор
што е проблемот оти приметувам несогласување на сатници на коментарите ?? Па и кај други коментари од други утакмици што беа од 19:00 исто... да не имало во тој периодтехнички проблем со веб сајтот на форумот ??
Тролаш или стварно си космичка глуперда?
сатот на серверот на кајгана форум, а кој се појавува кај сите постови, има грешка од 1час...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
што е проблемот оти приметувам несогласување на сатници на коментарите ?? Па и кај други коментари од други утакмици што беа од 19:00 исто... да не имало во тој периодтехнички проблем со веб сајтот на форумот ??

сатот на серверот на кајгана форум, а кој се појавува кај сите постови, има грешка од 1час...
Кај тебе има некоја грешка. Кај мене е во 20:42 постот на Дани. Провери си временска зона во сетингс.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.662
Поени од реакции
16.867
Кај тебе има некоја грешка. Кај мене е во 20:42 постот на Дани. Провери си временска зона во сетингс.
тнх, ке проверам
...
да, имам јас проблем на Пц , виндовс 7 изгледа зеза нешто, на мобилниот е ок, 20:42...
се извинувам што ви ја прекинав дискусијата

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.890
Поени од реакции
67.522
Го забележав дека има лош шут, некни со Фулам млако шутна на чиста шанса за 1-2 после добар соло продор,исто и денес во еден продор си ја шутна како на тренинг пласирана. А реално според игрите е матријал за прв тим засега.
Tрчаше едно добри 60 метри со топка. Тука и мане би снемал душа да шутне, а не пак детиште. Не ми се верува дека бранам играч на овие. Хккк, пу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom