јас лажам , ме фати еве.Не ми е јасноВелите Заев е предавник, никој не го сака, но тој победи на избори, кој лаже сега?
јас лажам , ме фати еве.Не ми е јасноВелите Заев е предавник, никој не го сака, но тој победи на избори, кој лаже сега?
Заврши работа Џими, пополни излезност за да бидат валидни изборите.Инаку Џими освоил 1100 гласа во Штип и завршил втор.![]()
Заврши работа Џими, пополни излезност за да бидат валидни изборите.
So đaolot ako sadiš tikvi....od glava ke ti se kršat....
Овде некој сосема ја утнал работата. Каде е св. Јован Осоговски?![]()
„Новости“: Србите во незавидна положба, терористи од бугарското ВМРО го уништуваат српското наследство во Македонија
Бришењето на имињата на српските светители на фреските во манастирот Св. Јован Осоговски во Северна Македонија е познат метод на притисок и заплашување којшто често применувале терористите од бугарското ВМРО, пишува српскиот весник „Новости“ во текст насловен „Го бришат наследството на Немањиќ...www.mkd.mk
Понатаму Терзиќ обвинува дека властите на, како што вели, новата македонска нација формирана во 1943 година со одлука на АВНОЈ ни на мртвите Срби не им давале мир, „варварски уништувајќи ги гробовите на српските војници и цивили настрадани во Балканските и Големата војна“.
Еве ги и овие се јавија.
Како сложно братски си работат сите 3 екипи тоа е нешто чудо. Договори, протоколи, дијагонали, уништувања на српски, бугарски, грчки идентитет од страна новата вештачка нација и што уште не. Горе долу истите муабети се вртат од сите 3 страни.
Како тргнала работава Македонскиот идентитет ќе биде најзаштитен во Велика Илирида.![]()
океј згрешиле Србиве, а нашиве па место да поправат исто го превееле, сите знаеме дека е ЈоакимОвде некој сосема ја утнал работата. Каде е св. Јован Осоговски?
Све је то дио процеса.
Се сомневав дека си лажго...јас лажам , ме фати еве.
Толку ли ќе е профитен тој рудник во Иловица што се форсира на секој начин ?Зоран Заев ветувал дека бугарски капитал ќе влезе во Македонија преку рудникот Иловица, кој магично преку ноќ го промени сопственикот. Исто така им ветил една национална телевизија, акции во еден оператор мобилен, банка и слободно користење на општички кабел на една државна компанија. Тоа се работите кои Зоран Заев лично му ги ветил на Бојко Борисов – рече Николовски.
Колку глуп треба да си да навистина да веруваш дека тие 500к се дадени заради фатената марихуана?Петрит релативизаторот
Петрит премудриот
Петрит најненационалистот
![]()
500.000 евра за 15.000 жители на Арачиново, 511.000 евра за 731 музичар - кој повеќе плаќа данок? - CivilMedia
пишува: Петрит Сарачини Гледам дури и од естрадата се бунат за 500.000 илјади евра за Арачиново. Велат, арачиновци не плаќалеcivilmedia.mk
![]()
Најлудиот филм од серијата „Пола милион за Арачиново“
пишува: Петрит Сарачини Од сите лаги и дезинформации во националистичката хајка „Пола милион за Арачиново“, најлуда е таа дека тиеcivilmedia.mk