Фан Клуб: Челзи

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Па секако...гледај сега на Севиља некој мртов Дортмунд.

Барселона и Лајпциг не ги посакував воопшто. Атлетико е силен, ама можеме да се носиме. Ако сме здрави.
Не сум претерано потресен. Луѓе се однесуваат како да сме Локомотив Пловдив и како да играме против Барселона на Гвардиола.

Последно уредено:
Член од
4 јуни 2016
Мислења
476
Поени од реакции
411
Само сакав Атлетико да ги избегнеме и ти ни се паднаа. Ако се сите фит би можеле да ги елиминираме.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И гарантирам дека Лампард ќе си го има својот "Атлетико" сезонава
И еве, би така
:D

Ок, јадам гомна, друга беше поентата на постот :D

Не може да го утне пристапот тука Лампард, што и да реши ќе биде паметно :D

Тоа е, ајде, можеме, не е крај на свет, играат Атлетико фудбал што ни одговара, тоа е добро, ќе зависи која екипа ќе го има подобриот ден.

Мислам ќе ги елиминираме, не знам зошто вака уверено делувам во моментов, ама ете.

Ќе се сменат работите до 2021 секако

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па секако...гледај сега на Севиља некој мртов Дортмунд.

Барселона и Лајпциг не ги посакував воопшто. Атлетико е силен, ама можеме да се носиме. Ако сме здрави.
Не сум претерано потресен. Луѓе се однесуваат како да сме Локомотив Пловдив и како да играме против Барселона на Гвардиола.
И јас мислам дека немате потреба да се тресете. Не дека поминувате сигурица ама многу некако жалосни постови има и по ФБ од фанови на Челзи, што знам, може Челзи да се носи со Атлетико.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
И јас мислам дека немате потреба да се тресете. Не дека поминувате сигурица ама многу некако жалосни постови има и по ФБ од фанови на Челзи, што знам, може Челзи да се носи со Атлетико.
Мене најмногу ми е што можеа да поминат многу полесно. А секако може да се носат. Предноста на Атлетико е искуството, не квалитет. Тој период во лига се Јунајтед, Евертон, Лидс, Ливерпул едно по друго.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене најмногу ми е што можеа да поминат многу полесно. А секако може да се носат. Предноста на Атлетико е искуството, не квалитет. Тој период во лига се Јунајтед, Евертон, Лидс, Ливерпул едно по друго.
Епа јбг, за Пеп се чуваат такви опции за ждрепка :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Повеќе би сакал некој тим што е фокусиран на дефанзива (иако сезонава малку го променија пристапот и не се целосно фокусирани на тој дел), отколку тим што ќе напаѓа и брка гол повеќе како Лајпциг.
Со Германциве си бара надигрување, Челзи и сега, а особено тогаш којзнае дали и колку ќе има капацитет за такво нешто.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Пулишич ќе биде во тимот утре.

Ептен е битна реакцијата на овој натпревар. Ако е добра и изиграат како што можат, нема преголемо значење да има поразот завчера. Не смеат да влезат во серија лоши резултати, посебно сега. Ќе биде интересно да се види сега и ПЛ кога ќе играат сред недела какви ќе бидат ротациите.

Пак без крила, затоа што не очекувам Пули да стартува. Тоа мислам беше најголемиот проблем. Особено Зијех ќе фали. Се надевам дека ќе се вратат со Одои за Арсенал.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Донев објасни, за тоа е жалењето што од 7 екипи ќе бевме задоволни со било кој освен шпанците, ама... :(
То е, не е проблемот во мечот, проблемот е што ќе се мачиме за мечот, кога можевме и со...Порто, на пример :D
Автоматски споено мислење:

Пулишич ќе биде во тимот утре.

Ептен е битна реакцијата на овој натпревар. Ако е добра и изиграат како што можат, нема преголемо значење да има поразот завчера. Не смеат да влезат во серија лоши резултати, посебно сега. Ќе биде интересно да се види сега и ПЛ кога ќе играат сред недела какви ќе бидат ротациите.

Пак без крила, затоа што не очекувам Пули да стартува. Тоа мислам беше најголемиот проблем. Особено Зијех ќе фали. Се надевам дека ќе се вратат со Одои за Арсенал.
Иначе шо знам, не го гледам мечов ептен како влијание

И да изиграме лошо не мислам дека ќе има влијание на следниот меч или некоја негативна атмосфера на големо, а и ако одиграме супер не верувам дека тоа значи дека е поправено нешто

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Иначе шо знам, не го гледам мечов ептен како влијание

И да изиграме лошо не мислам дека ќе има влијание на следниот меч или некоја негативна атмосфера на големо, а и ако одиграме супер не верувам дека тоа значи дека е поправено нешто
Па секогаш е најбитно после пораз да има позитивна реакција и да тепаат пак. Не дека тоа ќе значи непто премногу, ама најбитно е да не влезат во некоја серија слаби резултати.

И секако не дека треба се да се поправа нешто многу поради тој пораз. Втор пораз сезонава, после серија од 17 натпревари без,

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Еве, сега кога се знае ЛШ еве го распоредот на Челзи (рачунајте можеби и ФА Куп тука некаде)

20.02 - Гости со Саутемптон
23.02 - Гости со Атлетико
27.02 - Дома со Јунајтед

13.03 - Гости со Лидс
17.03 - Дома со Атлетико
20.03 - Гости со Ливерпул

Башка и последни ќе дознаеме од сите екипи каква сезона во Европа ќе не очекува понатаму :D
Автоматски споено мислење:

Многу зезнато, ЛШ е проследено со дерби мечеви а пред тоа зезнати гостувања...

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.080
Поени од реакции
2.026
Вечерва во 8 Челзи - Тотенхем резерви најавено е Чех дека ќе брани.
Мора да се гледа :D

Хм Атлетико...
Вака гледано моментало според форма од сите можни тимови Атлетико беше најјак.
Мислам дека до пред Реал имаа некои си 23-24 натпревари без пораз, доволно кажува.

Очекувам тврд меч малку голови можно е 1 гол да го реши победникот или пак пенали. Ќе биде саглам трчање и обавезно кикс после мечот во пл.

Гледам дискутирате за Вулфси.
Не дека евентуален кикс ќе ја наруши атмосверата ама сепак ако сака Челзи да освои титула или во најмала рака борба за титула
мора да ги добие и да се стабилизира бидејќи после доаѓа Вест Хем кој е многу понезгоден во гости и Арсенал кој мора да го добиме.
7 од можни 9 бода би било супер.

Член од
31 март 2008
Мислења
2.581
Поени од реакции
1.887
Атлетико и Лајпциг беа екипите кои не ги сакав, но не се непобедливи. Во ЛШ било која екипа може да го јаде од било кој противник. Никој не е непобедлив. Впрочем имате одличен пример од ПЛ каде еден Лестер го растура Сити дома или Астон Вила која го пострамоти Ливерпул.

Чисто за информација, овој викенд не победи ниедна екипа од Биг 6, нешто кое се случи последен пат во 2008.

B

Beginner

Гостин
Hello darkness my oldest friend Atletico Madrid.
Позитивен сум дека ќе ги поминеме да цел фан клуб се согласуваме најнепосакуваниот противник.
Ама па мора да се докажат дека се спремни за големи натпревари.
За утре не знам каков резултат да очекувам со среќа нека им е и да изгинат на терен.
Инаку Чех 2 гола примил одма гледам по резултати ама ок небитно.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom