The Sopranos

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Освежување на темата :noze:

53261090_1280701798750621_6523838478315159552_n.jpg
Не ми ја отвора сликата, што е?

ни помалку ни повеќе Најдобра серија на сите времиња

4пати гледана ми е, паузиран сум неколку месеци. Така да кај и да е ја пуштам пак [emoji3][emoji634]

You want compromise, how's this? Twenty years in the can I wanted manicott', but I compromised. I ate grilled cheese off the radiator instead. I wanted to fuck a woman, but I compromised. I jacked off into a tissue. You see where I'm goin'?

Мириса на викенд маратон.

Само што ја завршив и не жалам што чекав олку долго за конечно да најдам нешто на ниво со ББ... Какво серииште, какви ликови, дефинитивно најголема конекција спрема карактери во серија икада, можеби претерувам ама ова е серијата со најаките ликови на сите времиња па да ги спомнам побитните.

Chris fucking Moltisanti ми е во топ 3 омилени ликови и сметам дека е еден од најдобро изградените карактери во серија што сум изгледал, целата екипа на Тони на чело со Paulie и неговото дебилно hehehe и од друга страна неговата спротивност секогаш намуртениот Sil е за оскар, Ralph Cifaretto во 2 сезони откина, ги засени останатите и направи да засакаш еден таков социопат, мајка му на Тони во прва сезона е задожителна лектира за глума, дури и останатите женски ликови не заостануват ни најмалку Carmela,Adriana,Melfi и една од најиритирачките појави Janice, еден обичен спореден лик како Artie Bucco е генијално обработен и најмногу се смеев со него и изгубениот урнебесен Junior низ цела серија, децата се исто за огромна пофалба особено АЈ во финалната сезона, целосно комплетниот кастинг дури и епизодните ликови се феноменални.

За крај неизмерна почит кон James Gadolfini кој го одигра најдопадливиот моб бос на малите екрани и ги воспостави темелите на ултра квалитетни серии на кабелските телевизии, неговата прерана смрт која на некој начин иронично беше предвидена од страна на Chris во серијата " I’m going to kill myself? The way you fuckin’ eat, you’re gonna have a heart attack by the time you’re 50!”
Gadolfini умира на 51 год возраст од срцев удар, а зад себе го остава еден од највпечатливите и легендарни ликови на сите времиња Tony Soprano, СЛАВА МУ!

Последно уредено:
Само што ја завршив и не жалам што чекав олку долго за конечно да најдам нешто на ниво со ББ... Какво серииште, какви ликови, дефинитивно најголема конекција спрема карактери во серија икада, можеби претерувам ама ова е серијата со најаките ликови на сите времиња па да ги спомнам побитните.

Chris fucking Moltisanti ми е во топ 3 омилени ликови и сметам дека е еден од најдобро изградените карактери во серија што сум изгледал, целата екипа на Тони на чело со Paulie и неговото дебилно hehehe и од друга страна неговата спротивност секогаш намуртениот Sil е за оскар, Ralph Cifaretto во 2 сезони откина, ги засени останатите и направи да засакаш еден таков социопат, мајка му на Тони во прва сезона е задожителна лектира за глума, дури и останатите женски ликови не заостануват ни најмалку Carmela, Melfi и една од најиритирачките појави Janice, еден обичен спореден лик како Artie Bucco е генијално обработен и најмногу се смеев со него и изгубениот урнебесен Junior низ цела серија, децата се исто за огромна пофалба особено АЈ во финалната сезона, целосно комплетниот кастинг дури и епизодните ликови се феноменални.

За крај неизмерна почит кон James Gadolfini кој го одигра најдопадливиот моб бос на малите екрани и ги воспостави темелите на ултра квалитетни серии на кабелските телевизии, неговата прерана смрт која на некој начин иронично беше предвидена од страна на Chris во серијата " I’m going to kill myself? The way you fuckin’ eat, you’re gonna have a heart attack by the time you’re 50!”
Gadolfini умира на 51 год возраст од срцев удар, а зад себе го остава еден од највпечатливите и легендарни ликови на сите времиња Tony Soprano, СЛАВА МУ!
Ова обавезно изгледај го

Хехе, Поли - еден од поглупавите карактери од серијата, а сепак најлесно се извлече, колку пати се изглупира не знаејќи дека животот му виси на конец и на крајот извади жива глава.

Ама затоа па кога ќе отвореше уста знаеше да крене луѓе од земја со своите зборови. :pos:

Хехе, Поли - еден од поглупавите карактери од серијата, а сепак најлесно се извлече, колку пати се изглупира не знаејќи дека животот му виси на конец и на крајот извади жива глава.

Како беше изигран од Johnny Sack...никогаш нема да му го заборавам ликот откако се посра пред Carmine и сфати што глупост направи

Ама затоа па кога ќе отвореше уста знаеше да крене луѓе од земја со своите зборови. :pos:

Why'd you go to that psychic last year? Since you don't dwell on this shit.

That was different. Chrissy was shot. That was a paranormal event.

What the fuck are you talking about? :pos::icon_lol:

Pozdrav od Gloria [emoji7][emoji634]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Јако беше кога Тони организираше средба за помирење на Ралфи и Поли.И нормално,Ралфи касне пола саат а Поли сет попизден му вика дека касне,а овој му враќа - "Ја утре ќе бидам на време,ама ти пак ќе си бидеш глуп." :pos::aplauz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom