UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Роналдо ти е нај-играч ако е така, па игра за Јувентус. :toe:
Па да, коа играч е више past his prime си се преселува таму. Од тоа е мање-више составена лигата уствари.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Свесен си дека Салах у Сериа А едвај 15 гола по сезона даваше? :)
Не знаеја да го играат, ги форсираа пензионерите и немаше простор да се развие.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Не ми го опишувај Икарди...секоја утакмица му ја паметам во Интер...омилен играч ми беше...ама реалноста е дека overall беше послаб играч во неговиот прајм(2016-2017 сезона) од тоа што е Лукаку сега...немаше Икарди ваков импакт како ѓуптинот..мислам за импакт во играта...можевме и без него понекогаш, не беше дотолку влијателен...плус не беше баш 90% гол..имаше многу промашвано само не му се земаа за лошо бидејќи беше алфа и омега во тимот.
Icardi koga gazese za soigraci gi imase foking Scheloto i Candreva... Sega sami se falite imate najjak sostav u italija.. zatoa pogolem impakt ima lukaku normalno..

Член од
27 декември 2011
Мислења
591
Поени од реакции
508
Лукаку бил во најдобрите пет, Роналдо past his prime... Please STAHP.

Sent from my Redmi

Член од
13 февруари 2010
Мислења
119
Поени од реакции
151
Топ 5 напаѓач не стои како стуб во офсајд на корнер во 90-та минута, нити па реагира како да му доаѓа куршум во глава а не фудбалска топка.

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
Од сите спомнати играчи последниве 5-6 страни, дури и да е "најдобар" Лукаку, никогаш не би го одбрал да биде предводник на нападот или воопшто на тимот...џабе е, ќе дојдат клучните утакмици, ќе го снема...после ќе се тапка во гради, дал 100 гола во сезона...за кур ми се, ако не се крунисаат со титула.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Од сите спомнати играчи последниве 5-6 страни, дури и да е "најдобар" Лукаку, никогаш не би го одбрал да биде предводник на нападот или воопшто на тимот...џабе е, ќе дојдат клучните утакмици, ќе го снема...после ќе се тапка во гради, дал 100 гола во сезона...за кур ми се, ако не се крунисаат со титула.
Небаре цела сезона е плеј офф, па сите се со јаки противници кај шо чокнува тој.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Oсобено во Сериа А... Каде што у годината дали 6 дерби средби имаш у лига...
Скоро за секој појак играч се вадат муабет дека се губи во големи натпревари. Добро, Лукако и да се губи повеќе во нив, не го прави тоа топ напаѓач. И во Јунајтед го хејтаа за то баш пред со Челзи? мислам утакмица, па поштено му го спика.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Да не играше за Интер немаше ни вие да го ставите во топ 5 ама ајде. Не може цел форум да вика дека не е во топ5, само навивачи на Интер да викаат дека е.

P.S Ако гледаме моментално и Мората е подобар.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.771
Да не играше за Интер немаше ни вие да го ставите во топ 5 ама ајде. Не може цел форум да вика дека не е во топ5, само навивачи на Интер да викаат дека е.

P.S Ако гледаме моментално и Мората е подобар.
Ај објасни ако сакаш.

Kajgana Shop

На врв Bottom