UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па добро Џонтра напиша набројте ми 5 подобри 9-ки од Лукаку моментално,затоа ги спомнав Вернер и Лоин, ако набројуваме од претходните сезони листата ќе биди поголема.
Калверт ЛУИН да ти ебам Лоин-от што го збориш од прееска :D

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Па добро Џонтра напиша набројте ми 5 подобри 9-ки од Лукаку моментално,затоа ги спомнав Вернер и Лоин, ако набројуваме од претходните сезони листата ќе биди поголема.
Луин*
И не, Вернер и Луин не се боље од Лукаку. Луин сезонава прв пат се појавува на мапа.
Вернер има потенцијал и ако го играат како напаѓач у Челзи ќе биде боље, иако изнинативе 2 сезони пола крило/Lfw го играа во Лајпциг и Челзи. Барјас кога сум го гледал.
А и доста различен тип на играчи се Лукаку и Вернер.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.613
Поени од реакции
8.307
Луин*
И не, Вернер и Луин не се боље од Лукаку. Луин сезонава прв пат се појавува на мапа.
Вернер има потенцијал и ако го играат како напаѓач у Челзи ќе биде боље, иако изнинативе 2 сезони пола крило/Lfw го играа во Лајпциг и Челзи. Барјас кога сум го гледал.
Вернер има потенцијал, ама за да стекне епитет дефанзивeн напаѓач :D За ДКЛ се слагаме, има уште леб за јадење за да стигне до компарација.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.773
И во што е подобар Вернер од Лукаку? Само ако кажеш дека Лукаку утињал зицери поздрав и се најдобро имаш од мене пошо за Вернер од 10 одиграни утакмици за Челзи има компилација од 15 минути со сите утки. Да не се разбереме погрешно, топ играч е Тимо.

Муабетот на Лукаку беше топ 5 деветки МОМЕНТАЛНО. Зашо реално кога веќе сте истропале 300 играчи сте требале и Суарез да го ставите кој е подобар генерално гледано од сите набројани, заедно со Лева тука се негде. Работата е што Суарез не постои последните 2 сезони, Варди чао дека е подобар од Лукаку, Обамејанг??? :pos: :pos: :pos: :pos: Обамејанг никад не ни бил некој вов играч али ајде, ама моментално е послаб од Несторовски, Агуеро е подобар играч од Лукаку ама е на залез на кариерата и е се почесто повреден па не може да биде пред него моментално. Лева, Кејн, Халанд, Бензема и Лукаку, за мене тие се најдобрите деветки моментално во светот.

Нормално дека има простор за напредок кај Лукаку, нарочито во битни мечеви, мада лани само против Јувентус не изигра добро, со другите подобри екипи од Серија А си изигра одлично.

П. С. Кавани хаахахахаха не игра човекот година и пол фудбал, подобар бил од Лукаку, доброоооо.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Техника, нешто што е најбитно во денешниов фудбал, а Лукаку е во минус влезен во неа. Прием бегалка, се одбиваат од него топките како од бетон, дриблинг не знае што е, шутот му е послаб од сите овие играчи што се набројани. Се губи во големи натпревари.
Лукаку е само покрупен од овие напаѓачи и убаво знае да го искористи тоа, друго ништо нема подобро.
Време е да почнеш да гледаш фудбал. Лукаку не знаел да дрибла ама затоа Ибрахимовиќ, Левандовски и Кејн се жога бонито.
Спомнав претходно, има проблеми со фрст тач и реализација кога е еден на еден со голманот.
Прием немал. Шутот му бил слаб.

Ок е. Не требаше воопшто да ти реплицирам кога ги спомна Обамејанг и Варди ама ај, ко што реков, не беше поентата само да се изнапишат рандом напаѓачи.

Значи според твојава логика Лукаку е негде на 50то место што се однесува на шпицови. Секоја чест.

Ми наброја паст хис пик играчи. Кавани мавани. МОМЕНТАЛНО ЗБОРИМЕ.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Не е важно името, важно појак е :)
Taka e Bradd Lion e najdobar!

Тоа што од самиот почеток на професионална кариера 2013 година во сите натпреварувања има постигнато 58гола и 14 асистенции е друг муабет :D
Башка лани као изгази брадд аууу 13 гола и 1 асистенција у 36 текми... Абе КЛАСА бе...

Да не се сфатиме, топ е дечкото, влезен во форма и се тоа ама не му зборете пред рука, убаво му тргна сезонава, нека помине малце време да се докаже момакот. Мене ми се свиѓа каков напаѓач е. :)

Вернер има потенцијал, ама за да стекне епитет дефанзивeн напаѓач :D За ДКЛ се слагаме, има уште леб за јадење за да стигне до компарација.
Добро, Вернер беше одличен офанзивец само за клуб мислам дека го немам гледано како класичен шпиц, она баш 9ка... :) Сепак глупо е да ги ставаме и ДКЛ и Вернер во муабети со играчи што 3-4 сезони играат на некое ниво.

п.с не давај идеи. Кој ќе чита после за тоа колку биле битни тие Дефанзивни Напаѓачи :D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Луин*
Добар потенцијал е Вернер, може да го биде и да го стигне Лукаку.
Првиот стрелец на Бундес минатата година и главен напаѓач на Германија.

Годинава во Челзи, на целосно неприродна позиција и во нова лига и тим:
17 меча (неколку од нив од клупа во последни 15 минути) - осум голови и пет асистенции.
Без оние ,,Фантази" асистенции и изнудени пенали.
Плус исклучителен импакт врз играта и без овие бројки.

Не навлегувам во тоа кој и колку е подобар, сакам да кажам дека Вернер и те како е достоен да влезе во разноразни компарации.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.677
Поени од реакции
59.639
Taka e Bradd Lion e najdobar!

Тоа што од самиот почеток на професионална кариера 2013 година во сите натпреварувања има постигнато 58гола и 14 асистенции е друг муабет :D
Башка лани као изгази брадд аууу 13 гола и 1 асистенција у 36 текми... Абе КЛАСА бе...

Да не се сфатиме, топ е дечкото, влезен во форма и се тоа ама не му зборете пред рука, убаво му тргна сезонава, нека помине малце време да се докаже момакот. Мене ми се свиѓа каков напаѓач е. :)

Добро, Вернер беше одличен офанзивец само за клуб мислам дека го немам гледано како класичен шпиц, она баш 9ка... :) Сепак глупо е да ги ставаме и ДКЛ и Вернер во муабети со играчи што 3-4 сезони играат на некое ниво.

п.с не давај идеи. Кој ќе чита после за тоа колку биле битни тие Дефанзивни Напаѓачи :D
Не бе каков Луин, смешно ми е што воопшто го спомнаа во темава :)
Уште името не му го научиле, а веќе влезен во друштво на Лева, Кејн, Ибра...

Давал голови... па ај ако не и Траоре од Ајакс да го додадеме во друштвово, 5 на еден натпревар даде.
Во тој Евертон, Лукаку имаше 25 гола кога единствен фудбалер што со топка знаеше да погоди играч беше Бејнс.

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Добар потенцијал е Вернер, може да го биде и да го стигне Лукаку.
Првиот стрелец на Бундес минатата година и главен напаѓач на Германија.

Годинава во Челзи, на целосно неприродна позиција и во нова лига и тим:
17 меча (неколку од нив од клупа во последни 15 минути) - осум голови и пет асистенции.
Без оние ,,Фантази" асистенции и изнудени пенали.
Плус исклучителен импакт врз играта и без овие бројки.

Не навлегувам во тоа кој и колку е подобар, сакам да кажам дека Вернер и те како е достоен да влезе во разноразни компарации.
Вернер ако фати ритам во Челзи има потенцијал да стане еден од најдобрите шпицови во Европа. Нормално ако го играат како шпиц. Нема збор за тоа, Тимо е огин играч само сеуште е рано да го ставаат у споредба со играчи што играат веќе 3-4 сезони на некое ниво. Се надевам ќе му легне лигата :)

Не бе каков Луин, смешно ми е што воопшто го спомнаа во темава :)
Уште името не му го научиле, а веќе влезен во друштво на Лева, Кејн, Ибра...

Давал голови... па ај ако не и Траоре од Ајакс да го додадеме во друштвово, 5 на еден натпревар даде.
Во тој Евертон, Лукаку имаше 25 гола кога единствен фудбалер што со топка знаеше да погоди играч беше Бејнс.
Тогаш јас се извињавам, лошо сум сфатил пост. :D

Иако да не се сфатиме погрешно и мене огромен хајп ме фати за ДКЛ, предобар старт на сезоната имаше, се надевам дека под Дон Карло ќе прерасне во голгетериште :)

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.967
Поени од реакции
18.143
Каков бе ДКЛ топ напаѓач се дрогирате ли бе вие? Па Дени Ингс е за него Бог и отац, во умрена екипа као Саутемптон ја гура со Ворд Праус. Чувај Боже, што не ке прочита. Инаку ретко гледам дека Суарез е споменат.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.756
Поени од реакции
8.852
П.С Икардие бог отац ако праиме муабет за класична 9ка. Може една од најдобрите 9ки у свет беше пред да си отиде од Интер, кој осет го имаше батето.... ама пуста курва со "магична пичка" му сјеба кариерата...
СФеимебам
Икарди ми беше омилен играч ама да бидиме реални...Лукаку е подобар играч од него....Лукаку е всушност одличен напаѓач и тоа ние фановите на Интер го знаеме многу добро за разлика од другите што не го пратат Интер толку многу па го осудуваат за една лоша утакмица или дека вчера лошо бил поставен....Лукаку на грб ја носи две години целата екипа и даде скоро 50 гола во сезона и пол...има бројки зад него и овие напаѓачи што ги споредвате со него немаат 50 гола во три сезони.

Гледам Стефи се избламира со Хименез со 5 гола цела кариера,Кевин Клајн или како да се вика од Евертон што не постои на мапата, и Вернер кој не е ниту напаѓач ниту подобар од него...Лукаку на негови 27 години има 200+ гола постигнато во кариерата и нема смисла да се деградира.....реалноста е дека тој не е виновен за неуспеите на Интер....Интер како екипа има проблем пред се Конте и неговата копачка филозофија
Автоматски споено мислење:

Муабетот на Лукаку беше топ 5 деветки МОМЕНТАЛНО. Зашо реално кога веќе сте истропале 300 играчи сте требале и Суарез да го ставите кој е подобар генерално гледано од сите набројани, заедно со Лева тука се негде. Работата е што Суарез не постои последните 2 сезони, Варди чао дека е подобар од Лукаку, Обамејанг??? :pos: :pos: :pos: :pos: Обамејанг никад не ни бил некој вов играч али ајде, ама моментално е послаб од Несторовски, Агуеро е подобар играч од Лукаку ама е на залез на кариерата и е се почесто повреден па не може да биде пред него моментално. Лева, Кејн, Халанд, Бензема и Лукаку, за мене тие се најдобрите деветки моментално во светот.

П. С. Кавани хаахахахаха не игра човекот година и пол фудбал, подобар бил од Лукаку, доброоооо.
Најаки се со анализите...Кавани и Агуеро ги спомнуваат ама Суарез кој е господ бог за сите во листата и најдобар напаѓач во минатите 10 години никој не го спомна веројатно дека Барса јадоа резил од Баерн....Суарез и 200 кила да има пак е господ за сите набројани

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Икарди ми беше омилен играч ама да бидиме реални...Лукаку е подобар играч од него....Лукаку е всушност одличен напаѓач и тоа ние фановите на Интер го знаеме многу добро за разлика од другите што не го пратат Интер толку многу па го осудуваат за една лоша утакмица или дека вчера лошо бил поставен....Лукаку на грб ја носи две години целата екипа и даде скоро 50 гола во сезона и пол...има бројки зад него и овие напаѓачи што ги споредвате со него немаат 50 гола во три сезони.

Гледам Стефи се избламира со Хименез со 5 гола цела кариера,Кевин Клајн или како да се вика од Евертон што не постои на мапата, и Вернер кој не е ниту напаѓач ниту подобар од него...Лукаку на негови 27 години има 200+ гола постигнато во кариерата и нема смисла да се деградира.....реалноста е дека тој не е виновен за неуспеите на Интер....Интер како екипа има проблем пред се Конте и неговата копачка филозофија
Автоматски споено мислење:

Најаки се со анализите...Кавани и Агуеро ги спомнуваат ама Суарез кој е господ бог за сите во листата и најдобар напаѓач во минатите 10 години никој не го спомна веројатно дека Барса јадоа резил од Баерн....Суарез и 200 кила да има пак е господ за сите набројани
Икарди беше смртоносен у шеснаесетник, требаше да стане најдобра 9ка у европа па се исподесија сите срања. Лукаку е одличен, од невозможни ситуации давал доста голови, у право си на грб го носи цел тим но тоа не значи дека и Икарди не го правеше истото. Страшно добар финишер, одлично позиционирање, предобар first touch, дај му топка у шеснаесетник и 90% е гол. Не знаеш колку ми е жал што се испичка и на толку лош начин си отиде од милано...

Kajgana Shop

На врв Bottom