Cyberpunk 2077

• Креатор на темата Креатор на темата Max Legend
  • Време на започнување Време на започнување
Интересно е што за ривју само РС верзија имале. Неколку кажаа дека и вака не им функционирало се како што треба и се плашат дека на стариве конзоли може да е само полошо. Тоа би можело да е голем проблем. Не сум барал бројки, ама претпоставувам дека повеќе луѓе ќе играат на конзола него на РС, а и од тие на РС најголемиот дел нема да можат на јаки сетинзи да ја играат.
Некст џен верзијата за конзоли сигурно ќе им биде целосно средена, ама тоа не излага во скоро време.

Дечки, хајпот е прејак, ќе експлодирам
Автоматски споено мислење:

аааааааааа готов сум, експлодирам

Последно уредено:
Cyberpunk.2077-CODEX
giphy.gif

Први импресии: Стварно преубаво изгледа. Одма видов некои визуелни багови како гума од кола пропадната во подот или тело укочено во воздух на некој што си го убил, ама не е тоа ништо битно. Се мислев помеѓу стриткид и корпо, на крај отидов стрит. Карактерот лошо ми изгледа, ама не ми се трошеше многу време на тоа кога секако не го гледаш.

После долго време се враќам по малце и на РС гејминг, па не сум уходан уште ко штом треба, ама според побарувањата треба на РТ Медиум да играм, а пуштив се на максимум и си вози перфектно, фиксирана на 60 фпс. Не знам тоа дали значи дека е подобро оптимизирана или јас секако можам да си играм на макс со РТХ 2070, ама не го вади апсолутниот максимум што би го извадило на новите? :D

Иначе торентот е со деј 1 пачот.

Од тоа што го читнав на редитот сабајле, многу багови, кај многумина перформансите биле лоши, се ми се чини дека ЦД Пројект тоа recommended со 1060 графичка ради реда го ставија.

Од тоа што го читнав на редитот сабајле, многу багови, кај многумина перформансите биле лоши, се ми се чини дека ЦД Пројект тоа recommended со 1060 графичка ради реда го ставија.
1060 е стварно онака bad spot за да ја изуживаш играта дефинитивно, но верувам дека е пред некоја долна црвена линија сепак.

....
А иначе... не знам зошто но во последно време сум ептен опседнат со правење мемиња, и длабоко се извинувам ако накурчувам со тоа. :angel: :icon_lol:

1607605135139.png

(К'рент муд)

• Хаха
Reactions: wot
1060 recommended za high 1080p a edvaj 30 fps vagjat :pos:

Јас сум со 1070ti, кога ќе ја играм ќе пишам тука како иде на макс, на 1080p (can't wait).

Што се однесува до багови, се очекуваше да има багови, сепак е open world игра, ептен е комплексна и еден куп ствари може да се избагираат. Битно е да ги средуваат како што иде времето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom