UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .

Доста му беше. Само ќе го оставам постот тука, пред да се префрли Цобе во темата за ЛЕ... oh, wait :unsure:

@ob1 @ElNinho @SanIker @Dani
Дали сте спремни бабани за два пати сезонава да јадете Рехехехехеал? Ако сте спремни признавам дека нема да ве замарам и само Рехехеал ќе добиете. Ок и Зихихихииихидан.

Да не заборавиме дека пред неколку месеци си даде авто-гол во финале во Европа лига. Самопрогласениот top 5 striker in the world и крал на Милано, Ромелу Лукаку.

Интер јаките, проектот на Конте, Сунинг светот ќе го купи, договорен Меси со плата што ќе му ја даваат преку Кина, абе мрш од тука :pos::pos:

3 години група не можат да поминатахахахахахаха

Е нема Welcome
2cb60a5290a1ae570cfac027bccd0e1d.jpg

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Настрана се, не ми е јасно што толку му има згрешено Ериксен на Конте, па имаш креативец у тим, апла понижување е ова и за играчот а и за самиот тим, кога во тим ти игра Гањардини пред Ериксен јасно е се, али ако така треба батецот Конте ака Инфилтраторот да прави, пратен е таму се знае за што, Јувенташ си е Јувенташ :D .

Дека е квалитетен напаѓач, е, ама од што е прекрупен нема никаков awareness дека е колку слон и дека тоа му носи минус во споредба со другите напаѓачи во кои се стави во иста реченица. И додека беше во Јунајтед и примавме голови зошто нема никакви рефлекси. Јбг, кога даваш такви изјави треба да си Златан за да не јадеш backfire.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom