UEFA Champions League - Season 2020/21

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.865
Поени од реакции
30.785
Дојде ред ПЈЕР МАДАФАКИНГ ВОМЕ да кажува правила у фудбалот.

Мислам дека веќе све е видено. Нема потреба од додатни коментари и објаснувања.

ВОМЕ објаснува кој како треба да се понаша во светот. ЧАО.

Воме и Окан Бурук.
Брат нас најсиромашната најкорумпираната држава ни става вето за ЕУ, тоа ти е ко чистачот на копачки да му забрани трансфер на Нејмар у подобар клуб.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.188
Поени од реакции
25.355
Смалете доживљај, ќе се доигра натпреварот. :cool:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.021
Поени од реакции
11.662
Брат нас најсиромашната најкорумпираната држава ни става вето за ЕУ, тоа ти е ко чистачот на копачки да му забрани трансфер на Нејмар у подобар клуб.
Македонија=Нејмар? :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ова е расизам иначе. Баш ми е мерак што ова само ќе го продолжи клечењето за BLM, и ќе ве читам како се нервирате. Очигледно треба да си тера движењето.

Црнецот е крив што му рекле црнец пошто е црнец бе... каков евтин спин и тотална неспособност да укапираш дека баш тоа е поентата.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Меси последен пат без топка протрчал во Росарио ко го бркале кучиња купвејки леб...

Нека си заминит,ова е мачно за гледање, како за фанојте на Бараа така и за сите љубители на фудбалов
Od nasa gledna tocka bas prekrasen natprevar :)

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.844
Поени од реакции
10.291
Ова е расизам иначе. Баш ми е мерак што ова само ќе го продолжи клечењето за BLM, и ќе ве читам како се нервирате. Очигледно треба да си тера движењето.

Црнецот е крив што му рекле црнец пошто е црнец бе... каков евтин спин и тотална неспособност да ја укапираш дека баш тоа е поентата.
3 пати во една реченица расизам...црнец е расистички збор. Јас сум длабоко увреџен во име на сите џентлмени со темен тен на кожа.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.849
Поени од реакции
19.164
А шо толку е лошо бе ако рекол црниот ? Нели тие самите црни се викаат во слоганот Бле
Па самиот слоган им е "Black Lives Matter", а не смееш да му речеш дека е црн, што кур сакате веќе у пичку матер.
Ми го зеде зборот

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Требаја да му каже дека е бел да не се увреди... исто ме потсеќав на наши албанци кд ги викамо како што се викав сами и после ми шовинисти.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.469
Во право е @true blue, не е дека тој ги брани црнците, само сака да ви укаже дека после сите срања што се исподесија со БЛМ во последно време и фамозното #saynotoracism на УЕФА, судиите не смеат ни да помислат да го употребат зборот црн, негро и слично кога се се обраќаат кон некој црнец. Ако помошникот не знаел точно како да објасни кој треба да биде исклучен, можел да го повика судијата и да му каже тивко без никој да го слушне.

M

Macedon1um

Гостин
Глупи црнци, ако ова срање го искористат да форсираат некоја блм кампања пред секоја утакмица ќе престанам и фудбал да гледам мме

Во право е @true blue, не е дека тој ги брани црнците, само сака да ви укаже дека после сите срања што се исподесија со БЛМ во последно време и фамозното #saynotoracism на УЕФА, судиите не смеат ни да помислат да го употребат зборот црн, негро и слично кога се се обраќаат кон некој црнец. Ако помошникот не знаел точно како да објасни кој треба да биде исклучен, можел да го повикал судијата и да му каже тивко без никој да го слушне.
А тој белиот смее да рече судијата ?Дај не заебавајте вака испаѓа они се срамат од бојата на кожата која е црна, не гледам никаков проблем

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.760
Поени од реакции
43.958
Интересно. Јас мислев му се обратил директно него со цел да го навреди. Овој пошто не му знаел име, му кажал на судијата "на црниот", што реално е најлесен начин да го опише.

Ај нареден пат за некој плав ако рече "на плавиот", сите плавуши нека излезат на протест. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom