UEFA Champions League - Season 2020/21

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    104
  • Гласањето е завршено на .
Дојде ред ПЈЕР МАДАФАКИНГ ВОМЕ да кажува правила у фудбалот.

Мислам дека веќе све е видено. Нема потреба од додатни коментари и објаснувања.

ВОМЕ објаснува кој како треба да се понаша во светот. ЧАО.

Воме и Окан Бурук.
Брат нас најсиромашната најкорумпираната држава ни става вето за ЕУ, тоа ти е ко чистачот на копачки да му забрани трансфер на Нејмар у подобар клуб.

Брат нас најсиромашната најкорумпираната држава ни става вето за ЕУ, тоа ти е ко чистачот на копачки да му забрани трансфер на Нејмар у подобар клуб.
Македонија=Нејмар? :D

Ова е расизам иначе. Баш ми е мерак што ова само ќе го продолжи клечењето за BLM, и ќе ве читам како се нервирате. Очигледно треба да си тера движењето.

Црнецот е крив што му рекле црнец пошто е црнец бе... каков евтин спин и тотална неспособност да укапираш дека баш тоа е поентата.

Меси последен пат без топка протрчал во Росарио ко го бркале кучиња купвејки леб...

Нека си заминит,ова е мачно за гледање, како за фанојте на Бараа така и за сите љубители на фудбалов
Od nasa gledna tocka bas prekrasen natprevar :)

Ова е расизам иначе. Баш ми е мерак што ова само ќе го продолжи клечењето за BLM, и ќе ве читам како се нервирате. Очигледно треба да си тера движењето.

Црнецот е крив што му рекле црнец пошто е црнец бе... каков евтин спин и тотална неспособност да ја укапираш дека баш тоа е поентата.

3 пати во една реченица расизам...црнец е расистички збор. Јас сум длабоко увреџен во име на сите џентлмени со темен тен на кожа.

А шо толку е лошо бе ако рекол црниот ? Нели тие самите црни се викаат во слоганот Бле
Па самиот слоган им е "Black Lives Matter", а не смееш да му речеш дека е црн, што кур сакате веќе у пичку матер.
Ми го зеде зборот

Требаја да му каже дека е бел да не се увреди... исто ме потсеќав на наши албанци кд ги викамо како што се викав сами и после ми шовинисти.

Во право е @true blue, не е дека тој ги брани црнците, само сака да ви укаже дека после сите срања што се исподесија со БЛМ во последно време и фамозното #saynotoracism на УЕФА, судиите не смеат ни да помислат да го употребат зборот црн, негро и слично кога се се обраќаат кон некој црнец. Ако помошникот не знаел точно како да објасни кој треба да биде исклучен, можел да го повика судијата и да му каже тивко без никој да го слушне.

Глупи црнци, ако ова срање го искористат да форсираат некоја блм кампања пред секоја утакмица ќе престанам и фудбал да гледам мме

Во право е @true blue, не е дека тој ги брани црнците, само сака да ви укаже дека после сите срања што се исподесија со БЛМ во последно време и фамозното #saynotoracism на УЕФА, судиите не смеат ни да помислат да го употребат зборот црн, негро и слично кога се се обраќаат кон некој црнец. Ако помошникот не знаел точно како да објасни кој треба да биде исклучен, можел да го повикал судијата и да му каже тивко без никој да го слушне.

А тој белиот смее да рече судијата ?Дај не заебавајте вака испаѓа они се срамат од бојата на кожата која е црна, не гледам никаков проблем

Интересно. Јас мислев му се обратил директно него со цел да го навреди. Овој пошто не му знаел име, му кажал на судијата "на црниот", што реално е најлесен начин да го опише.

Ај нареден пат за некој плав ако рече "на плавиот", сите плавуши нека излезат на протест. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom