- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 17.361
- Поени од реакции
- 19.825
Па има и такви кои се испаничени, инаку да се слагамЗа каква паника зборите кога буквално 80- 90% од населението кур го боли?
Па има и такви кои се испаничени, инаку да се слагамЗа каква паника зборите кога буквално 80- 90% од населението кур го боли?
И мене не ми е јасно овој, неверују ни 1% да е испаничен.За каква паника зборите кога буквално 80- 90% од населението кур го боли?
Не знам за вас, ама кај мене овие пријателиве што ги имам, што к*р не ги болеше и полни им беа статусите со не трујат, маски не штитат дрн дрн ... сите се затнати еве веќе месец дена.И мене не ми е јасно овој, неверују ни 1% да е испаничен.
Пола су дека корона не постои, пола ги боли кур само „стари“ умирале.
За надвор многу многу не е проблем,моли бога да не се собираат многу внатре зошто таму се фаќа бељата.Гледам по фејсбук родендени,имендени и што ти не и од тоа ништо добро нема да излезе.А чекај па сега празници се ближат па биче интересно.Не знам за вас, ама кај мене овие пријателиве што ги имам, што к*р не ги болеше и полни им беа статусите со не трујат, маски не штитат дрн дрн ... сите се затнати еве веќе месец дена.
И како што слушам шибаат Витамин Д, Цинк, носат само N95 маски.
И народов на улица е подзапрен, многу, многу повеќе носат маски.
Nikade vo evropska unija. Eve prijatel bese Belgija pa Holandija, i vcera si dojde Germanija kaj sto i zivee. Od utre ustvari denes ponedelnik si odi na rabota bez nikakvi problemi.Кај нема карантин после патување?
Pa nema i korist od panika, 80 posto od naselenieto ke pomine so lesni simptomi.За каква паника зборите кога буквално 80- 90% од населението кур го боли?
Да дојде од која и да е земја што има статус на ризична мора да седи 5 дена у самоизолација па тек после да прави тест.Nikade vo evropska unija. Eve prijatel bese Belgija pa Holandija, i vcera si dojde Germanija kaj sto i zivee. Od utre ustvari denes ponedelnik si odi na rabota bez nikakvi problemi.
До 20 јануари најавија дека ќе бидат затворени? Франција се до тогаш и тоа минимум.Да дојде од која и да е земја што има статус на ризична мора да седи 5 дена у самоизолација па тек после да прави тест.
Плус у Баварија од среда се враќаат мерките од март, рестораните ќе бидат затворени до јануари.
Така да, не баш се олабавува ситуација низ Европа.
Но сепак им е дозволено да продаваат за носење преку нарачки на телефон или преку веб сајт, не може да се чека за нарачка пред ресторанот иако има многу мал дел кои не го почитуваат ова правило.До 20 јануари најавија дека ќе бидат затворени? Франција се до тогаш и тоа минимум.
Не сум сигурен до кој датум точно беше дали 7 или 10 јануари.До 20 јануари најавија дека ќе бидат затворени? Франција се до тогаш и тоа минимум.
Многу го почитував човекот. Ама после некои глупи изјави на прашање корона вирус и политиката рамо до рамо со Вучиќ, ме разочара.
Ovoj li bese toj sto povikuvase masovno da se odi na shopping vo Milano?Многу го почитував човекот. Ама после некои глупи изјави на прашање корона вирус и политиката рамо до рамо со Вучиќ, ме разочара.
Да, тој беше.Ovoj li bese toj sto povikuvase masovno da se odi na shopping vo Milano?