Бугарија можи со негативен тести Србија ни отвори границите или грешка сум
Мини шенген екипата < 3
И јас исто, што се однесува до официјални.Не сум баш во тек со вестите за вирусов намерно ги избегнувам
Добро, овој Германецов тука https://www.youtube.com/channel/UCWcbn1OURjNxx8kr4FJ4Y-w/videos како будала ти звучи?Пред 2 недели сите власти во светот магично се со ист став и зборуваат дека ситуацијата веќе се става под контрола, иако бројките зборуваат друго.
Кај ги наоѓате каналите? Исто им е на сите политичари во лоша поза да покажат и со големи и црни букви да ги прават насловите. Вриштат од сериозност.И јас исто, што се однесува до официјални.
Добро, овој Германецов тука https://www.youtube.com/channel/UCWcbn1OURjNxx8kr4FJ4Y-w/videos како будала ти звучи?
Турска, Египет ги забравиНајпаметното нешто шо го напрајв оваа година беше шо не го продолжив пасошот на време
Автоматски споено мислење:
Бугарија можи со негативен тест
Шо сакате поќе, тоа се тие метрополи, Косово, Бугарија, Србија ...![]()
Турска, Египет ги забравиНајпаметното нешто шо го напрајв оваа година беше шо не го продолжив пасошот на време
Бугарија можи со негативен тест
Шо сакате поќе, тоа се тие метрополи, Косово, Бугарија, Србија ...![]()
за Египет кратко рекламираа Хургада без тест, после во Октомври се бараше ПЦР тест...Турска, Египет ги забрави
Турска, Египет ги забрави![]()
Кај нема карантин после патување?Пред 2 недели сите власти во светот магично се со ист став и зборуваат дека ситуацијата веќе се става под контрола, иако бројките зборуваат друго. Јасно е колку е саат веќе, до април-мај месец се враќаме на старо.
Границите функционираат, никаде не се бара карантин после патување. Чим не затворија до декември помина најлошото од рестриктивен аспект. Маските по продавници и затворени простори ќе останат најверојатно до крајот на наредната година, ќе се избоцкаат овие неарните со сомнителни вакцини кои не се ни 1 година во развој и толку.
"Приоритет ќе имаат здравствените работници од ковид-центрите, граѓаните над 65 години и хронично болните."Се надевам коа ќе дојдат вакцините кога и да дојдат, оние што одлучуваат ќе имаат барем малку милост и мозок па како први по предност на листа ќе ги стават оние што работат со ковид позитивни, а кои сеуште не се заразиле. Останува да видиме, но етички е да им се овозможи на тие луѓе да имаат први пристап до вакцината ако сакаат, за да можат малку да смалат ризик.
Секој ден си ја ставаат главата в торба затоа што некој таму себичен не може да се возрджи да не прави слави и родендени или не сака на своите вработени да ги остави дома кога се болни. Ми се гади искрено од такви. Некој животот си го ризикува ради нив.
Знаеш дека направија 16 монтажни ковид болници, знаеш дека ситуацијата е под контрола, персонал имаме, така и вакцините ке дојдат, само фрижидери дали ке успеат да набават на време!?"Приоритет ќе имаат здравствените работници од ковид-центрите, граѓаните над 65 години и хронично болните."
![]()
Вакцината за Ковид-19 пристигнува по Нова Година – DW – 4.12.2020
Вакцинирањето ќе биде бесплатно и на доброволна основа. Децата не се предвидени за вакцинирање. Приоритет ќе имаат здравствените работници од ковид-центрите, граѓаните над 65 години и хронично болните.www.dw.com
Искрено....апсолутно ништо не му верувам.Знаеш дека направија 16 монтажни ковид болници, знаеш дека ситуацијата е под контрола, персонал имаме, така и вакцините ке дојдат, само фрижидери дали ке успеат да набават на време!?
Зарем веруваш на нашиот најдобар мнистер за здравство???
За каква паника зборите кога буквално 80- 90% од населението кур го боли?Ненормални, така е паниката уклучена на најако периодов уште вакви работи фалат. Само Ердоган за нас, да ни исклучи пристап на интернет па да видам шо ќе прат.