Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
типувам дека сезонава ќе му скрши врат на некого

Zosto stavas glupo video? Sega koga kje ti dojde clenot Sasa Ilic.....

Ovoa go zboruvav pred nekoja strana. Ovaa mora da prestane od negova strana. Sekogas treba da dobiva konta faul za vakva reakcija. Ama anglicanec e, kapiten na Anglija taka da nisto od muabetov, kje mu progleduvaat.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Голманчево на Ливерпул си личи на Кариус малце :angel:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Сега ги гледам головине на Тотенхем и никогаш нема да сфатам како е она асистенција на Кејн.
Сон трча пола терен со топка, шутира од 30 метри, дава гол и асистенција за Кејн зошто му ја рогна напред :confused::ROFLMAO:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.861
Поени од реакции
67.371
Сега ги гледам головине на Тотенхем и никогаш нема да сфатам како е она асистенција на Кејн.
Сон трча пола терен со топка, шутира од 30 метри, дава гол и асистенција за Кејн зошто му ја рогна напред :confused::ROFLMAO:
Majсторство е она што го направи Кејн на сред терен. Мајсторство.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.725
Типично размислување на барса фан.

Експлозивен фудбал на контри е можеби најатрактивниот тип на фудбал. Мат у четири потези, завршен за побрзо него што ја би завршил кај Ирина Шајк. Без замарања со непотребни пасови меѓу стоперите и кружење околу шеснаестик.

Ова што го игра Мурињо моментално ме потсеќа многу на тоа што го играше во Реал. Сон му е клучен играч за нападите, го игра тоа што Роналдо го играше тогаш. Јас бев еден од тие што мислеа дека Мурињо ќе се пензионира сезонава од кариера во силни екипи но досеа не демантира убедливо. Му се погоди тимов на неговата филозофија, одбраната ја склопува да биде коска, нема притисок од никого да игра офанзивен фудбал по секоја цена каков што имаше во Реал и Јунајтед. Но сепак тоа што го игра делува супер ефективно и атрактивно. Едноставно моментално е Мурињо во својата комфор зона - не е фаворит, нема притисок за задолжителен успех, нема големи суети во екипата. Единствена енигма ми е Леви и како ќе се постави он кон идните трансфер желби на Мурињо.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Majсторство е она што го направи Кејн на сред терен. Мајсторство.
Не го оспорувам тоа, само викам за мене дека она не е асистенција.
Вториот гол на Тотенхем е права асистенција за мене.

На ова ме потсеќа :D

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Тоа е иронијата. Играат добар фудбал. Неколку утакмици веќе ќе си направат водство и многу организирано се бранат после тоа. Можеш да играш добар фудбал и дефанзивно во делови од утакмицата, колку и да се дрка тука на гегенпресинг и тој нон стоп напаѓачки фудбал.
Не, тоа не е атрактивен фудбал. Субјективно наречи го како сакаш, меѓутоа неговиот стил е се само не атрактивен.

Член од
21 април 2017
Мислења
237
Поени од реакции
703
Од Клоп син му засеа.

Го гледав и во ЛШ, нити страв да истрчат на центаршут не е линијаш, а и топка ко ќе имат в нога играт без паника со кренага гла. Кнап :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Типично размислување на барса фан.

Експлозивен фудбал на контри е можеби најатрактивниот тип на фудбал. Мат у четири потези, завршен за побрзо него што ја би завршил кај Ирина Шајк. Без замарања со непотребни пасови меѓу стоперите и кружење околу шеснаестик.

Ова што го игра Мурињо моментално ме потсеќа многу на тоа што го играше во Реал. Сон му е клучен играч за нападите, го игра тоа што Роналдо го играше тогаш. Јас бев еден од тие што мислеа дека Мурињо ќе се пензионира сезонава од кариера во силни екипи но досеа не демантира убедливо. Му се погоди тимов на неговата филозофија, одбраната ја склопува да биде коска, нема притисок од никого да игра офанзивен фудбал по секоја цена каков што имаше во Реал и Јунајтед. Но сепак тоа што го игра делува супер ефективно и атрактивно. Едноставно моментално е Мурињо во својата комфор зона - не е фаворит, нема притисок за задолжителен успех, нема големи суети во екипата. Единствена енигма ми е Леви и како ќе се постави он кон идните трансфер желби на Мурињо.
Тоа е тоа.

Плус нема некои искурчени играчи што после 2-3 порази ќе почнат да му ставаат знак прашалник на тренерот и тактиките негови а со самото тоа и еден вид на бунт и незадоволство, па овој да почне да им се осветува и да ја фрлат цела сезона у канта.

Со оглед на тоа што трансфер желби минатово лето му беа играчи од типот на Хојбјерг и Дохерти (ко бонус му дојдоа Бејл и Регилон, не дека ги барал) ништо чудно да побара уште 1-2ца такви, некој везњак за ротација и штопер.. нешто што не би коштало повеќе од 80тина милиони евра.

Све му е погодено на Мурџо моментално, ко што и кажа у постот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom