Gi brise sega solzite Parti so pari od 20000 nedlna plata sto ja zema.Минута молк и за Томас Парти кој во последниот ден од преодниот рок како пичка избега од Атлетико и потпиша со Арсенал пошто сон му било да игра у Премиер лигата.
Да, печали пари пошто сонот у ваков тим во најсилната лига во светот ќе му трае макс 2 години, па да има за стан у Атина коа ќе потпише со Олимпијакос, летото 2023та.Gi brise sega solzite Parti so pari od 20000 nedlna plata sto ja zema.
Ps. Na sekoj igrac mu e son da igra vo najsilnata liga vo svetot.
Полн погодок испадна за Атлетико трансферот не од финансиски аспект туку се поклопија коцките, со неговото заминување се отвори простор за Љоренте кој игра феноменално од натпреварот со Ливерпул па навака.Минута молк и за Томас Парти кој во последниот ден од преодниот рок како пичка избега од Атлетико и потпиша со Арсенал пошто сон му било да игра у Премиер лигата.
Повреден е Алисон, би требало да се врати набрзо. Келехер е млад голман и бајаги неискусен, ама сепак подобар од оној неспособниот кретен Адриан, најлошиот голман што има заиграно у лигата сезонава. Бранеше Келехер со Ајакс и беше на ниво, ќе го видиме тука како ќе се снајде.Зашо Алисон не е ни на клупа?
Не ми дава дека е повреден.. и кое е голманчево?
КликПовреден е Алисон, би требало да се врати набрзо. Келехер е млад голман и бајаги неискусен, ама сепак подобар од оној неспособниот кретен Адриан, најлошиот голман што има заиграно у лигата сезонава.
Nope. Полош е Адриан.