Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.671
Поени од реакции
7.313
Breej, ama se otepani ovie Arsenal, celta ova sezona im opstanok u liga.

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Минута молк и за Томас Парти кој во последниот ден од преодниот рок како пичка избега од Атлетико и потпиша со Арсенал пошто сон му било да игра у Премиер лигата. :popce:
Gi brise sega solzite Parti so pari od 20000 nedlna plata sto ja zema.

Ps. Na sekoj igrac mu e son da igra vo najsilnata liga vo svetot.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Каква небо и земја разлика меѓу Тотенхем и Арсенал човече. Првиве напаѓаат на титулата со атрактивен фудбал и Мурињо, вториве кружат околу зона за испаѓање со игра налик млитав кур. Парадокс пар екселанс.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Gi brise sega solzite Parti so pari od 20000 nedlna plata sto ja zema.

Ps. Na sekoj igrac mu e son da igra vo najsilnata liga vo svetot.
Да, печали пари пошто сонот у ваков тим во најсилната лига во светот ќе му трае макс 2 години, па да има за стан у Атина коа ќе потпише со Олимпијакос, летото 2023та.

H

HoT _iCe

Гостин
Како играше Арсенал прошлу сезону после рестарт, рангираше ги и пред Јунајтед. Овој што им се дешава моментално ми е несфатљиво, како апсолутни ботови су на терен.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.064
Поени од реакции
19.448
Минута молк и за Томас Парти кој во последниот ден од преодниот рок како пичка избега од Атлетико и потпиша со Арсенал пошто сон му било да игра у Премиер лигата. :popce:
Полн погодок испадна за Атлетико трансферот не од финансиски аспект туку се поклопија коцките, со неговото заминување се отвори простор за Љоренте кој игра феноменално од натпреварот со Ливерпул па навака.
Автоматски споено мислење:

Мурињо класика, постигна Тотенхем гол за 2:0 при крајот на полувремето од нигде никаде и го затвори натпреварот, требаше судијата крај да свирни после голот на Кејн :D реално.
Хојбјерг каква класа покажува алал вера :cuc: искина

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
Зашо Алисон не е ни на клупа?
Не ми дава дека е повреден.. и кое е голманчево?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Зашо Алисон не е ни на клупа?
Не ми дава дека е повреден.. и кое е голманчево?
Повреден е Алисон, би требало да се врати набрзо. Келехер е млад голман и бајаги неискусен, ама сепак подобар од оној неспособниот кретен Адриан, најлошиот голман што има заиграно у лигата сезонава. Бранеше Келехер со Ајакс и беше на ниво, ќе го видиме тука како ќе се снајде.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Повреден е Алисон, би требало да се врати набрзо. Келехер е млад голман и бајаги неискусен, ама сепак подобар од оној неспособниот кретен Адриан, најлошиот голман што има заиграно у лигата сезонава.
Клик

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom