M
Macedon1um
Гостин
Шалке - Леверкузен
Кротоне - Наполи
И на двете гостите да дадат барем по 1 гол во двете полувремиња @ 4.2
Кротоне - Наполи
И на двете гостите да дадат барем по 1 гол во двете полувремиња @ 4.2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се согласуваме овде, го пратам турниров и Астралис влегоја во год моуд, а вакви немаат конкуренција... максимум мапа за Мауз утре, многу се неконстантни и требаше да изгубат и од Годсент вчера, шанса за мапа би имале на Train/Dust2 а останатите тешко.
Не знам не ги пратам на крај на сезона, башка Челенџер е.@Stefan-kobe мислење за carballes baena - cerundolo гледам добра квота на 2ка во добра серија е овај аргентинецов а и го испраштил 6-1 6-2 на баена прошлиот месец.
Копенхаген денес со овие мртвиве мора да атакуваат на 3 бода за да фатат приклучок за врвот ептен слабо ја почнаја сезонава.
Fenerbahce kosarkata hendikep 1 -14.5 1.90
Posle porazite (4 po red vo Evroligata), i na poslednata utakmica vo domasnoto prvenstvo izgubija.
Potreben im e boost vo ekipata, zatoa sto premnogu gubea vo posledno vreme.
Pojaki se za dve klasi od ovie Afyon.
Mislam deka denes ke odi lesno 15+ razlika.

Ти стварно си бил пратеник или некој заменик-министер, чим се расфрлаш со пари на бош тимови
Абе кошаркана англиска мамицата...Предложете нешто за НФЛ вечер.
Од мене предлог за кошарка и фудбал:
Прегледај го приврзокот 276999 6.96 квота
Прегледај го приврзокот 277000 7.78 квота
Овие Goa се од Индијаи наводно често меѓусебе играле 3+, ваљда не го трефнав денот денеска да заебат. Али вреди за оваа квота.
21 утакмица пред оваа немаа испод 160 поени и тоа многу често утакмици со по 100, 90 поени од едната екипа. Денеска котва фрлија, 77-76, од кои 52 поени беа во последната. Фудбалот шта речи...Рома црвен картон плус по еден гол поништен на двете страни, Копенхаген 2-0 првото и така останува. Швеѓаниве шо демек им требаше изгубија 2-3 во 91ва. Едино индискава Goa испоштува.А, зошто да се тресеш цел натпревар кога на рулет за една минута знаеш дали си добитен или не си?Lugje moj predlog najdobro nameren, igrajte online, granici golovi poeni rakomet kosarka fudbal I toa e 50 50 sansa ili ke bide pod toj broj ili nad a ne da igrate fiksovi pobedi na nekogo em ke se tresete cel nstprevar em koga ke zaebe posle favorit e kriv. Value spored mene imaat samo poeni, golovi ili koshevi skoro sekogas se 1.60 I nad a pak ke recam sansi se 50 /50