Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.946
Абе и јас мислам дека нема да одат на икс Реал и ке сакаат да победат.
Ама што би ги спречило на 2-0 наше водство и 1-0 водство на Реал на пример, да лабават последни 5-10 минн? Сиг нема шахтјар од 2-0 да ни сврти, така?
Па зошто да бидат второ место?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.968
Поени од реакции
45.248
Абе и јас мислам дека нема да одат на икс Реал и ке сакаат да победат.
Ама што би ги спречило на 2-0 наше водство и 1-0 водство на Реал на пример, да лабават последни 5-10 минн? Сиг нема шахтјар од 2-0 да ни сврти, така?
Реал сезонава се срање, али реал е реал, најдобра екипа у историја, не верувам дека ќе си дозволат такви калкулации со ебанава борусиај дома, плус на реал у моментов може да се каже ајде, сеедно дали први или втори ќе се али не верувам дека они така размислуваат, ко ние на форумов. Не им одговара да се второ, ко лани што беа па сити им се паднаа и испаднаа инстантно, ќе идат на пласман и прво место у пакет у тоа сум убеден, е сеа дали ќе достават тоа не се знае.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ама пак имаа подобар од ПСВ кои беа последни во група и си дојдоа рекреативно....а шо ќе кажиш за ланската бламажа против младинскиот тим на Барселона?..истиот тим како и сега го имавме.
Конте, што мислиш дека ќе ти кажам.
И да, овој е подобар ростер и од тој лани. Уствари најдобар тим што Интер го имал од 2010-2011 сезоната.

Барем добивме прва победа во ЛШ. Браво за Лукаку, одлична утакмица, иако за потенцијалниот гол што му го скрати на Бастиони, треба да биде скршен од ќотек. Али го изработи првиот и ги даде другите два, нема што да му се замерува. Хакими добра утакмица, нормално доби шанса кога почна да му гори на ѓубрето. Среќа знаеше да игра одбрана сега. Санчез доста лош, одбраната генерално ок, со исклучок на грешката на Дармијан, Бастиони одличен, другите прилично незабележителни. Уствари и Брозо беше доста добар.
Сега им останува да победат со Шахтјор и да чекаат некој од Реал или Борусија М. да победи. Во секој случај Интер мора да победи, за срамот од првите неколку кола барем малку да се испере.
Иначе, одлично судење добија. Тоа на вториот гол може и да беше фаул врз Турам.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.810
Поени од реакции
17.377
E не сакам да ви го кршам филмот, има нешто што не ми се допаѓа кај еден играч, ама утре тоа...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Таман реков ги погоди измените со акцијата санчез, хакими лукаку за третиот гол... санчез праи асистенција за вториот гол на плеа :pos: а исто вреди да се напомене на Јанг зицерот кога сме кај тахикардија момоменти.

Како и да е ретко го кажуем ова ама заслужена победа, иако далеку сме од калибар да мериме курови со озбилни претенденти за титула вреди да дадат се од себе за да се пласираат и да не го земат Шахтјор здраво за готово . Тешко дека реаљ ке иде на икс против гладбах, како што можете да видите таа екипа или губи ко магаре или тепа лаганица.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.968
Поени од реакции
45.248
Конте, што мислиш дека ќе ти кажам.
И да, овој е подобар ростер и од тој лани. Уствари најдобар тим што Интер го имал од 2010-2011 сезоната.

Барем добивме прва победа во ЛШ. Браво за Лукаку, одлична утакмица, иако за потенцијалниот гол што му го скрати на Бастиони, треба да биде скршен од ќотек. Али го изработи првиот и ги даде другите два, нема што да му се замерува. Хакими добра утакмица, нормално доби шанса кога почна да му гори на ѓубрето. Среќа знаеше да игра одбрана сега. Санчез доста лош, одбраната генерално ок, со исклучок на грешката на Дармијан, Бастиони одличен, другите прилично незабележителни. Уствари и Брозо беше доста добар.
Сега им останува да победат со Шахтјор и да чекаат некој од Реал или Борусија М. да победи. Во секој случај Интер мора да победи, за срамот од првите неколку кола барем малку да се испере.
Иначе, одлично судење добија. Тоа на вториот гол може и да беше фаул врз Турам.
Не заебавај тука не се знаеше веќе кој јаде кој пие у бонус беа, вака од наша перспектива се знаеше дека е офсајд таму тешко дека имал он таква претстава башка момент е јебига, напаѓач, одма сака гол да даде така размислува ...
Ја лаутаро би го рашамарал ама и алексис да му ебам папакот, првиов зашто и у Украина и денес не достави тоа што се очекуваше од него, таму да дадеше гол сеа немаше да зависиме од реал да го ебам, а алексис прекорисен е ама нема што на наша половина толку да држи топка и да му ја мисли, недозволиво е да имаш 1-3, и таков гол да примиш бе, ебано недозволиво е тоа, у ниеден универзум не смее 1 на 1 шанса да дозволиш на 1-3, у 75та минута.

Мене ме радува ова со дармијан најискрено, се плашев дека јанг и дамбросио ќе треба десно да покриваат вака ок е да добиеш добра опција бар за клупа таму, а коа сме и кај јанг, не ја бива ја мислам више со него, штета перишич игра лево ама за доброто на тимов треба чудо да се деси и перишич да се разјари и да доставува на оваа позиција, у спротивно по секоја цена мора да се земе асален играч у јануари таму.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Раал нема да ризикува и ке оди на победа на домашен терен. Е сега колку се способни за тоа не знам, и од нас се полоши сезонава.

Исто и ние, со ваква игра не може да бидеме сигурни во победа. Еден период играме одлично, па имаме пад како аматери. Секој може да има пад во играта ама кај нас испаѓа дека над 70мин сме во пад.

Средината е катастрофа, не знам како очекува со толку дефанзивни играчи да креираме шанса.
Мислам дека Видал се враќа со Шахтјор па и тоа е некој плус.

Најважно е дека се вративме во игра.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.968
Поени од реакции
45.248
Oд што го замразив гаљардини, тотално заборавив дека за негови стандарди денес изигра вонсериски. :popce: Врза и овој 2 добри утакмици, али нарочито денес едноставно ожнеа на теренот, учествуваше у 2 гола, со асистенција и клучна одземена на средина по што падна третиот гол мислам, или вториот беше не ми текнува. Па можда со лукаку и најдобри на терен, звучи чудно ама така му доаѓа.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Не заебавај тука не се знаеше веќе кој јаде кој пие у бонус беа, вака од наша перспектива се знаеше дека е офсајд таму тешко дека имал он таква претстава башка момент е јебига, напаѓач, одма сака гол да даде така размислува ...
Ја лаутаро би го рашамарал ама и алексис да му ебам папакот, првиов зашто и у Украина и денес не достави тоа што се очекуваше од него, таму да дадеше гол сеа немаше да зависиме од реал да го ебам, а алексис прекорисен е ама нема што на наша половина толку да држи топка и да му ја мисли, недозволиво е да имаш 1-3, и таков гол да примиш бе, ебано недозволиво е тоа, у ниеден универзум не смее 1 на 1 шанса да дозволиш на 1-3, у 75та минута.

Мене ме радува ова со дармијан најискрено, се плашев дека јанг и дамбросио ќе треба десно да покриваат вака ок е да добиеш добра опција бар за клупа таму, а коа сме и кај јанг, не ја бива ја мислам више со него, штета перишич игра лево ама за доброто на тимов треба чудо да се деси и перишич да се разјари и да доставува на оваа позиција, у спротивно по секоја цена мора да се земе асален играч у јануари таму.
Знаеше дека е во офсајд, два метри понапред беше пред Бастиони да ја смири топката. Глуп потег, многу глуп, дури и Конте салто нанапред ќе направеше од нервоза, ама премногу би било да му се замерува за ова, на утакмицата која ја имаше денес. Мада мора да исфрли вакви brain dead моменти од играта, што посебно му доаѓаат до израз кога добива зицери.

За Дармијан, типот не игра лошо, го игра тоа што го знае. Слично како и ликови ко Дамбросио и Јанг. Само додека имаш талент како Хакими за опција, треба играчи ко Дармијан да бидат зациментирани како резерви и опции за ротација.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.968
Поени од реакции
45.248
Знаеше дека е во офсајд, два метри понапред беше пред Бастиони да ја смири топката. Глуп потег, многу глуп, дури и Конте салто нанапред ќе направеше од нервоза, ама премногу би било да му се замерува за ова, на утакмицата која ја имаше денес. Мада мора да исфрли вакви brain dead моменти од играта, што посебно му доаѓаат до израз кога добива зицери.

За Дармијан, типот не игра лошо, го игра тоа што го знае. Слично како и ликови ко Дамбросио и Јанг. Само додека имаш талент како Хакими за опција, треба играчи ко Дармијан да бидат зациментирани како резерви и опции за ротација.
Хакими мислам и сам знаеш дека почна да моли за клупа барем една две утакмици, чисто да му текне дека не му е сигурно местото у тим и таков луксуз на лоши игри може да го кошта играње. Задњи 4-5 утакмици прелош беше, со Реал и гол поклони, мислам дека ова беше еден од пологичните маневри на конте и ваљда ќе му се исплатат, и дармијан да добие на самодоверба и хакими да почне да го доставува она што најдобро го знае. Не знам колку е возможно Дармијан у ваква формација да игра лево, има играно од лево ама ко класика бек у формација со 4 назад, за 352 поим неам дали некад играл тука.

За лукаку пак ќе кажам, мене тоа воопшто не ме изнервира колку што ме изнервира вториот гол и сместа после тоа шансата со јанг. Прилично убеден бев дека универзумов ни врти грб тука и примаме и трет, на крај обратно се издеси, 1 сантим не остави уште со некакви шанси за пласман даље.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Џони ги умре од пцуење Реал у последниве 2 месеца, сеа ќе ги повикува боговите да им помогнат да ја тепаат Менш. Би го казнил Џони без око да ми трепне.
Да цркнат копиињата све да му ебам....и таму нема да победат од шо се неписмени...само против нас изиграа курантарите...што е најако знаев дека ова ќе се случи и баш се случи...знаев дека ќе не добијат релативно лесно двапати и после ќе куропецаат копилињата

Kajgana Shop

На врв Bottom