Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Breaking NFL

Денвер Бронкос ќе немаат квотербек за утре, сите што ги имаат на ростерот им се недостапни/повредени/заразени. Најверојатно ранингбек ќе им игра КБ. Товарете Т1 минус или хендикеп двојка вечерва дури спијат букмејкерите :D
Да ја врзиме барем со уште една :D

Лош ден, ни наплатија за ЛШ резултатите. 100 евра минус денес.
Mene pa denes epten dobro im naplativ, za LS me poparija Dzuve,a denes im naplativ i za LS i za reprezentaciite i denes sum u plus 500e.Uspeav da gi izbegnam site bombi i da gi pisam na klot tiket Gladbah,Sporting,Baern,The Strongst na fiksovi i BVB,Salzburg,Ajax,Real,City na golovi :D
Cudna rabota e kladjava,sakav da se ugasam od boksovi u vtornikot posto padnav na debilen tip deka juve dava prv gol,ama ete denes pa se svrti rabotata i fantasticno gi izbegnav site bombi.

Не можам да прикачам слика, ја вратија Денвер на бет365 со 14,5 хендикеп и 1,09 за победа на Сејнтс. Граница за Т1 нема :D. Спортлајф ќе си седи до сабајле 6,5 хендикепот и 1,35 за двојка.

Breaking NFL

Денвер Бронкос ќе немаат квотербек за утре, сите што ги имаат на ростерот им се недостапни/повредени/заразени. Најверојатно ранингбек ќе им игра КБ. Товарете Т1 минус или хендикеп двојка вечерва дури спијат букмејкерите :D
Да, да, мисли си дека спијат букмејкерите :D А тоа мала беше квотата и пред инфово..

Иначе за денеска гледам три потенцијални изненадувања, ќе мислам до после која да ја трефнам, мислам нема сите три фаворити да победат од Канзас, Лас Вегас и Бафало, само ќе треба да ја погодам вистинската :D

Не можам да прикачам слика, ја вратија Денвер на бет365 со 14,5 хендикеп и 1,09 за победа на Сејнтс. Граница за Т1 нема :D. Спортлајф ќе си седи до сабајле 6,5 хендикепот и 1,35 за двојка.
Се разбудив по грешка во 6 сабајлево, на 6.5 беше хендикепот во СЛ, пишав и си легнав :D Сега 14.5 е..

Kosarka kvalifikacii dosega izlegoa realni, pobedi na Francija, Turcija i Danska ...jas gi vrzav nekolku kosarki so rakomet dvata tima da dadat po odreden broj golovi , zaednicka granica....taa igra nekako najrealno ispagja, so nad ili pod za dvata tima

Tovarete na Boka vecerva, 2koef nema kaj da bega, ke bidat motivirani. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom