Сталкерот
Резидентен космонаут
- Член од
- 5 јуни 2012
- Мислења
- 5.762
- Поени од реакции
- 7.594
Прошетај до болница, види како е ситуација.Можно ли е системот да го лаже народот, којзнае до сега дали тоа се има случено.![]()
Прошетај до болница, види како е ситуација.Можно ли е системот да го лаже народот, којзнае до сега дали тоа се има случено.![]()
Премногу се крева паника...така да се е можно.“It’s Easier to Fool People Than It Is to Convince Them That They Have Been Fooled.” – Mark Twain
Кога ќе се види колку сеуште си се надеваат во системот и гласаат, изреката е чиста вистина.
![]()
Former Pfizer VP: ‘No need for vaccines,’ ‘the pandemic is effectively over’ - LifeSite
Dr. Mike Yeadon, Pfizer's former Vice President and Chief Scientist for Allergy & Respiratory, states that the drive for a universal vaccine has 'the whiff of evil' which he 'will oppose … vigorously.'www.lifesitenews.com
![]()
Johns Hopkins University academic: CDC data shows COVID hasn’t increased US death rate - LifeSite
'The data doesn’t show that older individuals are dying in a higher proportion to total deaths than usual. We also found evidence that Covid 19 death numbers were misleading'www.lifesitenews.com
Можно ли е системот да го лаже народот, којзнае до сега дали тоа се има случено.![]()
А од кои бројки ти заклучи дека има пандемија, колкав % е потребен за да се прогласи пандемија....за да прогласиш пандемија си има правила, ама како и вообичено, правилата се за обичен народ да почитува, не за тие што ги носат.Ааа ефективно е завршена пандемијава, е па добро тогаш.
Шетав до септември, празни беа многу оддели, не работеа, иако мораа да функционираат со 100%.Прошетај до болница, види како е ситуација.
Така е, од умот си умираат луѓето, врска нема ова мртвиов едноклеточен организам.Се надевам ќе опнат пак карантини и полициски часови, е тогаш прошетај до гробишта.
aj Skopje GOLEM GRAD, grobista na poveke strani, ama Veles kade site se znaat ne mozes da go sokries toa, a tamu se uste e obicaj da se lepat nekropoli po drva i tabli i banderi pa se se znae i ne moze da sokries,a plus e i edna ulica, i kolonata vo crno ke ja vidis.Тек вистинските бројки на починати да ги објавуваат, замислете шо че биди.
Не е проблемот во здравствениот систем, убедливо најдобар на балканот е. Проблемот е во поединци на позиции кои не ангажираа доволно напор и пари таму кај што треба, него цела година се занимава со воведување диктатура по рецептот на Орбан.Јас од твојот пост заклучив дека Словенците се глупи и лакоми за пари.
До вчера мислевме дека таму вонземјани(роботи) безгрешници живеат.
Дали и во нивниот здравствен систем излегуваат некои дупки на виделина?
Не си ни свесен, колкава вистина има во оваа твоја реченица.Така е, од умот си умираат луѓето, врска нема ова мртвиов едноклеточен организам.
Значи нема нови случаеви, освен 300 асимптоматски. Од овие 300, ги следеле нивните контакти и резултатот:The screening of the 9,865,404 participants without a history of COVID-19 found no newly confirmed COVID-19 cases, and identified 300 asymptomatic positive cases with a detection rate of 0.303
Многу лесно пренослив нели беше ... Бар на еден да се пренел... Џабе асимптоматските ги затварале, џабе ги плашевте дека ќе го пренеле на своите најблиски и ќе се виновни за нивната смрт.A total of 1174 close contacts of the asymptomatic positive cases were traced, and they all tested negative for the COVID-19.
Уште чекам да ми кажеш од што умреа тие двајцата од Дебар што први го донесоа вирусот во државава.Не си ни свесен, колкава вистина има во оваа твоја реченица.
Врска последиците од претходно набројаните работи, нешто си многу ќутлив, (најверојатно слабо за едно и повеќеклеточни организми) ама битно за шегобиец те бива.
Туку оти во пракса различно е, од тоа што овие со дипломи го верглаа:
![]()
Post-lockdown SARS-CoV-2 nucleic acid screening in nearly ten million residents of Wuhan, China - Nature Communications
Large-scale population screening can provide insights to levels of ongoing SARS-CoV-2 transmission. Here, the authors report a citywide screening of ~10,000,000 residents of Wuhan and show that SARS-CoV-2 infection prevalence was very low five to eight weeks after the end of lockdown.www.nature.com
Значи нема нови случаеви, освен 300 асимптоматски. Од овие 300, ги следеле нивните контакти и резултатот:
Многу лесно пренослив нели беше ... Бар на еден да се пренел... Џабе асимптоматските ги затварале, џабе ги плашевте дека ќе го пренеле на своите најблиски и ќе се виновни за нивната смрт.
Добро, може оти овој Кинеска верзија, па слаб квалитетот.
Затоа како и претходно што правеле, само тие со симптоми треба внимателни да се и тоа најголемиот број до 5-от ден од појава.
До 2020, човек без симптоми сите го сметаа за здрав човек, ама ете и докторите претходно да ти биле во заблуда.
1. Ништо сериозно, сезонски грипКој што сака нека каже, ама јас стварно мака си видов од вирусов. Воглавном сум здрав човек, спортист, никад се немам посериозно разболено. Немам ни матичен лекар. Ова што и да беше ме кутна у кревет, првпат у живот. Уште имам болки во зглобовите и лигаментите, и понекад од болки неможам да спијам или се будам у сред сон.
Така да оставете приказни на страна. Чувајте се.
И јас уште не можам да се накренам, прво ддимерите ми беа 2000 и тромбоцитите покачени, попримав малку инекции в стомак, тие ги средив, сега триглицеридите и џигерот увис, од многу антибиотици и лекарства. Сега тоа да го средам со капсули и нов режим на искрана и нека се гони у курац проклетата корона.Кој што сака нека каже, ама јас стварно мака си видов од вирусов. Воглавном сум здрав човек, спортист, никад се немам посериозно разболено. Немам ни матичен лекар. Ова што и да беше ме кутна у кревет, првпат у живот. Уште имам болки во зглобовите и лигаментите, и понекад од болки неможам да спијам или се будам у сред сон.
Така да оставете приказни на страна. Чувајте се.
Ја немам некои сериозни последице, бар до сга не сам приметија, крвну слику и сви резултати од снимања што направи, ги гледава доктори и никој ништо не ми кажа, наводно све ми било добро ама факт е дека корона е само мал знак колко лошо се хранимо и живимо, бар за мене конкретно збору, еве и ти што збориш чим си имаја проблем сас триглецириди и слично само потврдуе дека наш брз начин на живот и „ура“ до куде не доведуе, една болест како корону или грип да ни остави овакви последице.И јас уште не можам да се накренам, прво ддимерите ми беа 2000 и тромбоцитите покачени, попримав малку инекции в стомак, тие ги средив, сега триглицеридите и џигерот увис, од многу антибиотици и лекарства. Сега тоа да го средам со капсули и нов режим на искрана и нека се гони у курац проклетата корона.
Башка тоа што гледам матно од левово око (по консултација со очен) ради антибиотиците и потребата џигерот да се регенерира и исчисти кое може да трае и со месеци.
Многу гомно вирус, ептен.
Кога одам уште се задишувам, имела ме фаќа, ама тоа ваљда од лежењето и цела терапија.
За црниот дроб имаш и апчиња (liv52, liver care), и обавезно храната среди ја максимално: исфрли шеќер, никако алкохол, зелен чај и кафе можеш, од месо единствено риба по можност побогата со омега 3, многу: брокула/кељ/црвена зелка, зелен чај, јаткасти овошја и блендирај: аронија, малини, капини, цвекло и немаш мака. Во превод се што содржи антиоксиданси, здрави масти и да подобриш циркулација. Овие работи не само за дробот туку ќе ти влијаат и целокупно за подобар имунитет.И јас уште не можам да се накренам, прво ддимерите ми беа 2000 и тромбоцитите покачени, попримав малку инекции в стомак, тие ги средив, сега триглицеридите и џигерот увис, од многу антибиотици и лекарства. Сега тоа да го средам со капсули и нов режим на искрана и нека се гони у курац проклетата корона.
Башка тоа што гледам матно од левово око (по консултација со очен) ради антибиотиците и потребата џигерот да се регенерира и исчисти кое може да трае и со месеци.
Многу гомно вирус, ептен.
Кога одам уште се задишувам, имела ме фаќа, ама тоа ваљда од лежењето и цела терапија.