Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.440
Нема ништо лошо бе ангеле, ти си унодинои. Не пропушташ меч на Интер! :cuc:
Искрено не ги гледав денес, кузнај шо ми се дешава. Прв одмор без она активно загреано да гледам фудбал. :confused:

Чим не почнав Бундес да гледам во ред сум - сеуште :)
Автоматски споено мислење:

Сигурно не провоцираш повеќе од Трибиани :pos:

Туку каде е @Scirea, ми фали џубрето понекогаш, го нема...
Тој непоканет иди секогаш после пораз не е ко мене ваш :icon_lol:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
Нема што многу да се тера на муабет за утакмицава, ваков треба да е Интер на Конте у 95% од натпреварите сезонава, а не еднаш у 2 месеци.
Вака треба да игра Интер според тебе?

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Сигурно не провоцираш повеќе од Трибиани :pos:

Туку каде е @Scirea, ми фали џубрето понекогаш, го нема...
Мене Мондоико ми фали во оваа тема ....знам дека не се согласвате со него дека е Јувенташ и понекогаш субјективен и веројатно поради несогласувањата со голем дел од Интерашите не се замара да пиши на оваа тема...ама мислам дека во голем дел објективно ја согледува ситуацијата во Интер .....и Девилангел синката е ист...плус тој е Гугл во движење па не е воопшто лошо што пиши во оваа тема. :icon_lol:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Овај урко штом пиши на кирилица изгледа ги испомешал екипите....ова ако беше фудбал јас гол ќе шетам.

Тотална доминација на Саусоло во првото полувреме, еден гол од контра и еден тотално случаен...второто ништо..Видал се брка со сите, Мартинез сите дуели ги изгуби, Гаљардини и Барела лоши....генерално катастрофа, и игра што на секој следен натпревар ќе изгубиме.

Ериксен влезе и дно допре истантно...најслаб играч на универзумот

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
А како треба да игра ?
3 гола дадоа, имаа шанси плус добри за гол плус, ко лобот на лаутаро у прво на 0-2, чист зицер, од друга страна сасуоло имаа све на све една полушанса цела утакмица. Мислам дека на резултати.цом ја пратеше утакмицава у голем дел, немаш право да збориш, денес конкретно изиграа добро, т.е. једини меч ни е ова што беше добар сезонава, и поише од добар ако се земе све у предвид, наша форма, форма напротивник, број на шанси, дадени голови и слично.

Овај урко штом пиши на кирилица изгледа ги испомешал екипите....ова ако беше фудбал јас гол ќе шетам.

Тотална доминација на Саусоло во првото полувреме, еден гол од контра и еден тотално случаен...второто ништо..Видал се брка со сите, Мартинез сите дуели ги изгуби, Гаљардини и Барела лоши....генерално катастрофа, и игра што на секој следен натпревар ќе изгубиме.

Значи потполна доминација за тебе претставува кога еден клуб ќе има цела една полушанса за 90 минути игра, притоа прими 3 голови, притоа противникот има шанси за уште барем 2 плус на конто ...

Значи ние реал уствари сме ги издоминирале, така му доаѓа ова. Тотална доминација, мајко мила, епска глупост истреска, ова е све само не тотална доминација не се бламирај жити све.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Значи потполна доминација за тебе претставува кога еден клуб ќе има цела една полушанса за 90 минути игра, притоа прими 3 голови, притоа противникот има шанси за уште барем 2 плус на конто ...

Значи ние реал уствари сме ги издоминирале, така му доаѓа ова. Тотална доминација, мајко мила, епска глупост истреска, ова е све само не тотална доминација не се бламирај жити све.
Добро дали она личеше на фудбал што го играа нашите?..не е срамота што три паса неможеа да сврзат(првото полувреме)?..неможиш да ми кажиш дека тоа што постигнавме два гола и после губевме време изигравме којзнае што....со онаков став и онаква игра ништо не правиме на подолг рок...играта генерално ни се базираше од Видал,Дармиан и некој од Мартинез/Санчез ја прими и изигра повратна...толку

Не е ни чудно што на дерби и потешки натпревари клекнуваме....полуаматерски тренер да е ќе го прочита моменталниот Интер

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.566
Поени од реакции
5.610

Друже, знаеме дека имаш огромна желба гол да шеташ, во ред е. :D

Прв пат сезонава баш убаво си ја контролиравме играта. Си игравме на резултат. Момците се бореа, чудо беа екстра мотивирани. Шанси имавме и за петарда да им дадеме. Прва лагана победа без ич главоболка. Јас не знам што очекуваш ти лично и како сакаш тимот да игра, праиме муабет за Интер а не прајм барса или сити па 70-80% посед на топка да иаме и некаква си „тотална доминација“.

Паметно си изигравме и искористивме поголем дел од шансите. Секоја грешка на сасуоло беше гол шанса за нас. На крај краева што има на 2:0 ти да бркаш резултат? Диктирај темпо, чувај си играчи и земи си 3 бода.
Уствари тоа и го напраивме :D

Борба на терен и победа ни треба не убава игра! Камо секоја утакмица да влагаат борбено и мотивирани, па да користат грешки на противникот...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
А како треба да игра ?
3 гола дадоа, имаа шанси плус добри за гол плус, ко лобот на лаутаро у прво на 0-2, чист зицер, од друга страна сасуоло имаа све на све една полушанса цела утакмица. Мислам дека на резултати.цом ја пратеше утакмицава у голем дел, немаш право да збориш, денес конкретно изиграа добро, т.е. једини меч ни е ова што беше добар сезонава, и поише од добар ако се земе све у предвид, наша форма, форма напротивник, број на шанси, дадени голови и слично.

Затоа немој да се чудиш кога Реал не мава од земја со трет тим. Ваков фудбал на долг рок не успева па ако сакаш на глава почни да одиш.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Kako sto bi rekol Murinjo: Sasuolo imase posed i moze da si nosat topkata.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Добро дали она личеше на фудбал што го играа нашите?..не е срамота што три паса неможеа да сврзат(првото полувреме)?..неможиш да ми кажиш дека тоа што постигнавме два гола и после губевме време изигравме којзнае што....со онаков став и онаква игра ништо не правиме на подолг рок...играта генерално ни се базираше од Видал,Дармиан и некој од Мартинез/Санчез ја прими и изигра повратна...толку

Не е ни чудно што на дерби и потешки натпревари клекнуваме....полуаматерски тренер да е ќе го прочита моменталниот Интер
Ти прво објасни како тоа на сасуоло било ТОТАЛНА ДОМИНАЦИЈА, после мош ќе се праи муабетот за остатокот од мечот кој интер за некое чудо, со оглед на формата на двата клуба, ко доби прерутински. Да тргнам и форма на страна, далеку поодморени беа сасуоло.

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Друже, знаеме дека имаш огромна желба гол да шеташ, во ред е. :D

Прв пат сезонава баш убаво си ја контролиравме играта. Си игравме на резултат. Момците се бореа, чудо беа екстра мотивирани. Шанси имавме и за петарда да им дадеме. Прва лагана победа без ич главоболка. Јас не знам што очекуваш ти лично и како сакаш тимот да игра, праиме муабет за Интер а не прајм барса или сити па 70-80% посед на топка да иаме и некаква си „тотална доминација“.

Паметно си изигравме и искористивме поголем дел од шансите. Секоја грешка на сасуоло беше гол шанса за нас. На крај краева што има на 2:0 ти да бркаш резултат? Диктирај темпо, чувај си играчи и земи си 3 бода.
Уствари тоа и го напраивме :D

Борба на терен и победа ни треба не убава игра! Камо секоја утакмица да влагаат борбено и мотивирани, па да користат грешки на противникот...

Kako sto bi rekol Murinjo: Sasuolo imase posed i moze da si nosat topkata.

Затоа немој да се чудите кога Реал не мава од земја со трет тим. Ваков фудбал на долг рок не успева па ако сакаш на глава почни да одиш.
Стефан се си кажа...нема шо да ја тупиме...+ дополнително шлапање од Јувентус

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Затоа немој да се чудиш кога Реал не мава од земја со трет тим. Ваков фудбал на долг рок не успева па ако сакаш на глава почни да одиш.
Дали успева или не, небитно, вака у глобала треба да изгледа еден тим на конте, тактички максимално дисциплиниран, и максимално борбен. Реално до сега ништо од ова не гледавме, конечно пружија таква партија, можда и единствена годинава, каде не делуваа ко распар кој не знае кај тера, и плус гинеа за секоја топка.

Секако дека ова не е доволно за да се добие реал, ама некаде мора да се почне, ако веќе сеуште е тука Конте тренер. За да бидат дораснати за ЛШ вакви партии треба да им се подразбираат под дифолт, рачунај дека самодовербата ќе им е на максимално ниво, и плус борбеноста исто, односно, ќе играат ко да нема утре у една таква ситуација. А такви ако се, може да се носат и со големите, моментално се светлосни години далеку од тоа фудбалско ниво, за да бидат таму, потребна е константност, нешто што клубов со години го нема.

Kajgana Shop

На врв Bottom