Види секое бришење на спротивно мислење што не ги прекршува правилата не е фер... Да јас ве разбирам можете да го избришете и никој не ви може ништо тоа е ваше право, но од секој поединец тргнува тој 'ланчан авторитет' на што ми можеш бе, кој к.. си ти?Ја разбравме поентата.. И јас и голем број на членови тука многу пати сме имале дискусии со таков профил. Продолжете со дискусија.
А ние сме добро позната нација кога е во прашање силењето, затоа немој да се чудиш утре кога ќе те дупи некој полицаец или некои Горде и Славица од администрација кога за инат ќе ти кажат 'а где је печат'. Или кога сестрата у болница намерно ќе ја скока твојата соба зашто си и рекол да си ја работи својата работа... Или кога некоја Бугарија ќе те дупи или кога Зајко ќе ти смени име а ти од дома немоќен се фрустираш итн итн...
Да имаш сега право да бришеш мислења и да си пуниш его, но размисли нареден пат и бриши повеќе лични навреди, говор на омраза, оф топик мислења итн... Сепак тоа ти е работа и работи си ја како што треба без да си лечиш лични фрустрации...