Вешто ја избегнувам досега, најверојатно нема никогаш да ја гледам. Класичен Нетфликс шаблон, се гледа од трејлерот.Queens gambit ima 0/5 od mene
Miss me with that dno od serija
NarcosPick one:
-квалитетна серија;
-Нетфликс серија;
До коо сезона си? И на мене на почетоко ми беше омилен Воловиц, иако тука на форумо сите го форсираа Шелдон. Посебно ми бее јаки сцеенте дек шо се надвикува со мајка му од соба на собаНе ми се верува дека 13 години вешто ја избегнувам "The Big Bang Theory". Требаше сосема рандом да кликнам лајк на една група за амерички ситкоми за да се заразам, иако низ годините милион пати ја фаќав на телевизија али ниеднаш не ми привлече внимание.
Уште едно во низата ремек дела на Chuck Lorre.
Се газам на Воловиц, еден од најдобрите кастинзи според напишаната скрипта, нормално после Дел Бој.
Види му фаца ...
Прегледај го приврзокот 275779
До втора сезона сум, сеа баш гледав епизода во која настанот беше околу него. Кога го заглави роверот на Марс во ендек.До коо сезона си? И на мене на почетоко ми беше омилен Воловиц, иако тука на форумо сите го форсираа Шелдон. Посебно ми бее јаки сцеенте дек шо се надвикува со мајка му од соба на соба
Жално е што после го усеруват лико, ама ај да не ти кршам филм...
Ја меркам откако излезе, и никако да ја пуштамThe English Game, мини серија од креаторот на Downton Abbey, за раѓањето на модерниот фудбал, вреди..
Narcos, The Crown, Ozark, Dark, Black Mirror, Mindhunter, House of Cards, The Ranch има добри фори, Russian Doll...Pick one:
-квалитетна серија;
-Нетфликс серија;
The Ranch има се само добри фори не.Narcos, The Crown, Ozark, Dark, Black Mirror, Mindhunter, House of Cards, The Ranch има добри фори, Russian Doll...
Автоматски споено мислење:
Да дополнам дека и дополнителните 2 сезони на Unsolved Mysteries ги имаат обработено супер, сега го нема Стак ама не можеме да кукаме по стари времиња, да го воскреснеме човекот не можеме. Тензијата и мистеријата им се на ниво, режијата на секоја епизода е и повеќе од солидна, моментот кога те лазат морници од интрото и крајот е сочуван.
Што знам, индивидуално е, Сем Елиот добро утро да каже ќе ми биде прејакThe Ranch има се само добри фори не.