Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
30 monedas извади одлична пилот епизода. Режисер е Алекс де ла Иглезија, кој прати европски филмови, треба да го знае типов. Продукција на ХБО.

Одлична прва епизода со мистерија и чат-пат хорор елементи. Едвај чекам нова епизода.

Богами прав блокбасер беше првава епизода

Ја гледал некој Ministerio del Tiempo ?
Во план сум од пред некое време да ја гледам, ја почнав изгледав две епизоди нешто на лик Дарк за сиротиње ми е :) враќање на време и слично, ама ако не ја знаеш историјата на Шпанија ќе те збуни серијава.
Не знам дали да ја продолжвам затоа да прашам реков, има 8.2 рејтинг на имдб.

Здраво дали некој знае каде можам да ги најдам сите епизоди од серијата изгубени? Со си превод српски или хрватски или наш ама тешко дека ќе го прифати.. Поз

Здраво дали некој знае каде можам да ги најдам сите епизоди од серијата изгубени? Со си превод српски или хрватски или наш ама тешко дека ќе го прифати.. Поз
За LOST ли збориш?
e0XKhyd.jpg

На piratebay ја имаш а преводи ќе си најдеш на podnapisi точка net на titlovi точка com на prijevodi-online точка org...

Е сега ќе видиш дали ќе ја симнеш од телевизија, дали блу реј, дали web-dl за да не се мачиш со местење на преводот... а ако ти се многу важни преводите прво ќе видиш за кој извор има превод, па симни ја таа верзија.

што тоа да го прифати?
ги имаш сите сезони на мкд

Ја уште је немам гледано Лост :D

За LOST ли збориш?
e0XKhyd.jpg

На piratebay ја имаш а преводи ќе си најдеш на podnapisi точка net на titlovi точка com на prijevodi-online точка org...

Е сега ќе видиш дали ќе ја симнеш од телевизија, дали блу реј, дали web-dl за да не се мачиш со местење на преводот... а ако ти се многу важни преводите прво ќе видиш за кој извор има превод, па симни ја таа верзија.

Да, знам за тој сајт piratebay ама кога ќе напишам lost излегуваат многу повеќе филмови (дел со тоа име) , не баш серијата.. Ако мојте пуштете линк во пп.
@123456

Да, знам за тој сајт piratebay ама кога ќе напишам lost излегуваат многу повеќе филмови (дел со тоа име) , не баш серијата.. Ако мојте пуштете линк во пп.
@123456

ke одиш на замунда и кога ке бараш секогаш штиклирај серии само да бараш и ке ти излезат.

преводите на мкд ти се тука https://titlovi.com/titlovi/?prijevod=lost&jezik=makedonski&t=2&sort=4

На телевизор.
Хахаха,многу си јак
Сељандура
Автоматски споено мислење:

Иначе, да појаснам
Не знам можеби имате овде разговарано, да не листам наназад,
Stremio е многу јака апликација, нешто како генератор на разни торенти и стримови, работи и на windows и android, ама слабо титлови, има само opensubtitles, нема titlovi или podnapisi

Последно уредено:
Мислења за Викингс?Планирам да почнам да ја гледам.

Мислења за Викингс?Планирам да почнам да ја гледам.

Таман сеа на 30. декември почнува и вториот дел од шестата финална сезона. Така да ќе можеш да уживаш од почеток до крај.

Ја изгледав „Los Favoritos de Midas“. Мини серија од 6 епизоди, Нетфликс продукција, работена според расказ на Џек Лондон.

Многу чудна серија. Спаѓа во мистерија/трилер и држи донекаде внимание, ама нити се разрешува мистеријата на крајот, нити се открива целта и причината на сè што се случи. Не препорачувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom