Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Milano : Crvena zvezda 1, Real Madrid: Makabi 1, Alba : Lion 1 i Barcelona: Olimpijakos 1

За денес мислам да ги играм Ирска 1, Косово 1, и Арка 1. Мислења? Некако од Ирска ме фаќа страв, ама бугариве се ептен слаби.

За денес мислам да ги играм Ирска 1, Косово 1, и Арка 1. Мислења? Некако од Ирска ме фаќа страв, ама бугариве се ептен слаби.

Косово 0-2 ми делува подобар тип.
Ирска утепаната игра со уште поутепаната Бугарија. И таа би рекол 0-2 е попримамлив тип.

На страна од овие две, очекувам 3+ на Англија. А и Унгарија-Турција ГГ.

Арменија-Македонија-Х@3.15 коеф
На би испаднала Х само во случај ако победиме бидејки имаме ок напад со Стојановски и Тричковски. Но нас ни одговара и нерешено пак ќе сме први во групата затоа очекувам мртва игра или некој 1-1 резултат. Иако верувам знаете ама Арменија има 4 играчи позитивни што нема да им играат.
Друго што одиграв
х.jpg

Шварцман зема сет над 1.90 е за мене има и те како валуе ова, ми делува како со сила да игра зверев, а шварман е упорен до последен поен, би ја пробал и победа на шварци 3.40 ама нека остане и вака добро е да помине

Шварцман зема сет над 1.90 е за мене има и те како валуе ова, ми делува како со сила да игра зверев, а шварман е упорен до последен поен, би ја пробал и победа на шварци 3.40 ама нека остане и вака добро е да помине
Диегоооооо!!!!! :pivo2:

Белгија, Србија, Австрија, Унгарија и Полска, сите 3+, околу 25 квота.

Prati nekoj rakomet ovde ?
Zaprimetiv Barselona imaat 50 pobedi po red vrzano, kako e mozno ? dali e tocen podatokov ili imaat nekoja greska na rezultati.com ?
Ako navistina imaat win streak od 50, utre igraat na gosti kaj Kiel, treba da e 2ka 1.85 koef ?

Prati nekoj rakomet ovde ?
Zaprimetiv Barselona imaat 50 pobedi po red vrzano, kako e mozno ? dali e tocen podatokov ili imaat nekoja greska na rezultati.com ?
Ako navistina imaat win streak od 50, utre igraat na gosti kaj Kiel, treba da e 2ka 1.85 koef ?
Па не е грешка, последен пораз им е на 14 Септември 2019 во Унгарија против Сегед.

Ама мора да имаш на ум дека од тие 50 победи по ред едно добри 47-8 победи беа против екипи што се за класа/две/три послаби од Барселона

Па не е грешка, последен пораз им е на 14 Септември 2019 во Унгарија против Сегед.

Ама мора да имаш на ум дека од тие 50 победи по ред едно добри 47-8 победи беа против екипи што се за класа/две/три послаби од Барселона

Dobro da plus Kiel e jaka ekipa Top 4, ama win streak od 50 mislam deka vo sekoj slucaj vredi da se ispocituva :D

Dobro da plus Kiel e jaka ekipa Top 4, ama win streak od 50 mislam deka vo sekoj slucaj vredi da se ispocituva :D
МИслам дека последен им е оној поразот од Вардар на Ф4 али победите им се 90%против боранија екипи
Годинава ебаат шо ке стигнат изгледаат како машини али тоа е пред се поради одличната селекција на играчи шо ја напраја едини тим шо мојт некако да им парират е Веспрем остало неверувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom