Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За денес мислам да ги играм Ирска 1, Косово 1, и Арка 1. Мислења? Некако од Ирска ме фаќа страв, ама бугариве се ептен слаби.
Ех лош момент за ваков коментар прике мој, пандемија е.Позитивна промена.
Диегоооооо!!!!!Шварцман зема сет над 1.90 е за мене има и те како валуе ова, ми делува како со сила да игра зверев, а шварман е упорен до последен поен, би ја пробал и победа на шварци 3.40 ама нека остане и вака добро е да помине
Па не е грешка, последен пораз им е на 14 Септември 2019 во Унгарија против Сегед.Prati nekoj rakomet ovde ?
Zaprimetiv Barselona imaat 50 pobedi po red vrzano, kako e mozno ? dali e tocen podatokov ili imaat nekoja greska na rezultati.com ?
Ako navistina imaat win streak od 50, utre igraat na gosti kaj Kiel, treba da e 2ka 1.85 koef ?
Па не е грешка, последен пораз им е на 14 Септември 2019 во Унгарија против Сегед.
Ама мора да имаш на ум дека од тие 50 победи по ред едно добри 47-8 победи беа против екипи што се за класа/две/три послаби од Барселона
МИслам дека последен им е оној поразот од Вардар на Ф4 али победите им се 90%против боранија екипиDobro da plus Kiel e jaka ekipa Top 4, ama win streak od 50 mislam deka vo sekoj slucaj vredi da se ispocituva![]()