Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ќе играм на Грузија, за ако паднам да не ми биде криво. Вин - Вин ситуација.

И на крај и двајцата ќе паднете и икс ќе заврши :/
:D

Грузија да тепа е помал коеф од Македонија да тепа, ама Македонија да иде даље е помал коеф од Грузија да иде даље. :)

Грузија да тепа е помал коеф од Македонија да тепа, ама Македонија да иде даље е помал коеф од Грузија да иде даље. :)
toa ako si gledal nekade kaj so ne gi promenile/apdejtirale kvotite.

makedonija pocna kako favorit od koga postavija kvoti. za pobeda regularno gruzija padna od 3.2 na 2.5.
na bet365 i za regularno i za ide dalje, pomala e na gruzija, so e logicno (za kvotite, inace se znae koj tepa :oeoeoe:)

toa ako si gledal nekade kaj so ne gi promenile/apdejtirale kvotite.

makedonija pocna kako favorit od koga postavija kvoti. za pobeda regularno gruzija padna od 3.2 na 2.5.
na bet365 i za regularno i za ide dalje, pomala e na gruzija, so e logicno (za kvotite, inace se znae koj tepa :oeoeoe:)

се однесуваше за моментални квоти во СЛ, иначе знам дека претходно други беа коефициентите ама поенатаат ми беше дека во моментов се нелогични ако се споредат кој тепа vs кој оди понатаму.

Инаку тикет со иде понатаму

Македонија иде
Србија иде
Унгарија иде

4,53 во СЛ

Немам видено колку е Елмаз дава гол, денес ќе пука од втор план по асистенција на Пандев

Makedonija t2 3+.

13 koeficient.

Makedonija odi ponatamu 2.00 koef i Mirotic 17.5+ 1.90 na 500 evra
Znaci mi e krivo ti go vidov postot, i sakav da ti pisam za Mirotic.Isto i proslata mu bese granica 16,5 i se desi ova sranje.Samo sega ne veruvav deka so Fener ke tepaat so tolkava razlika.Toa e rizikot koga igrame igraci na golema uplata

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Каде да најдам инфо за Енглеска у21 почетна постава против Андора? Минатиот пат 3-3 изиграа а ги имав 7+, сега сакам пак 7+ да ги играм, па да видам дали ќе играат тие Нкетиах и остали премиерлигаши..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom