Македонска фудбалска репрезентација

Член од
6 април 2010
Мислења
1.578
Поени од реакции
10.591
Еве го овој малеров од кластер сдс да ги урочи и да им пренесе вирус. Све му ебам џукела проста.
Мене пак, освен што ми е мило за успехот, мило ми е и за колективот бескичмењаци, анационални амеби, за целата багра политички полтрони кои што цитрони ни ги направија изминативе неколку години убедувајќи не колку е напредно и авангардно да си амфорна маса, јебена табула раса, како тоа национализмот е примитивен, нациите биле работа на минатото, национализмот немало да не однесе во Европа, за сега да дркаат колективно на европски настан чиј што главен атрибут е националната промоција на државите, настан каде што ќе се веат национални знамиња и симболи, ќе се пеат химни на суверени нации...настан кој што ќе биде натпревар на нациите, луѓе ќе урлаат и свршуваат во екстаза горди на својата национална припадност.
Се тоа за денес да ги гледам како се лигават, како лижат онаму каде што до вчера плукаа, како се дават во сопствените фекалии секој пат кога ќе треба јавно да оддадат признание за националниот успех и притоа ќе верглаат ,,нашата земја" ,,северна". Па дали има подобар призор? За нив секој национален успех значи неуспех на нивните политики за супресија на националниот идентитет.
Вака се влегува во Европа, еве му ја Европа матер му е*ам квислиншка.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.471
Поени од реакции
7.805
Nekoj da mi kazese deka evropsko ke igrame nekogas dodeka sum ziv ke go napraev budala. Kakva teshka manguparija e ekipava od prv do posleden. Ovoj moment mislam deka mi e top1 od site povrzani so drzavava bidejki e fudbal. Cestitki momci i edno golemo blagodaram do ekipa inter za vrishtenjeto vo 1ipol
Да не бидам морбиден, ама има уште време до Европско... Треба да се пазиме у пм..

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
и Југо вечерва искористил прилика покрај Тони, ама он на тастатура...

Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Na jugo uste mu e krivo za vtoriot precek na rakometarite,koga na bina gi kacija srpskite komentatori.
A i realno koj im e kriv koga se pravea kurnazi i ne go prenesuvaa toa prvenstvo.
Nejse da ne ideme off topic sega :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.380
Поени од реакции
19.842
Нејќам да прам инкери, и да кршам филм ама она славје да не ни се удри од глава потаму, ни корона ни ништо не се знае сега, ја претераа малку.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.156
Нејќам да прам инкери, и да кршам филм ама она славје да не ни се удри од глава потаму, ни корона ни ништо не се знае сега, ја претераа малку.
Може ли барем во една тема да не спомнеш корона? Ти благодарам на разбирањето.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Слетаа ли бе? Нека слетаат у Приштина ако има малга у Петровец, ене кај е Приштина, ќе го викне Бејтулаи Башким Турс три автобуси ќе ги соберат. Ти ебам и 2020та и све.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.380
Поени од реакции
19.842
Може ли барем во една тема да не спомнеш корона? Ти благодарам на разбирањето.
Извини шо ти ги повредив чувствата :pipi: инаку ова е прва тема кај шо спомнувам корона а да не е поврзана темата со неа ама нема везе така ти дојде

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Мрме Фергусон, Мрме Мурињо, Мрмебол.

Каков успех направи човеков, а немаше утакмица да не биде плукан од лоши познавачи на фудбалот без разлика на резултатот. Многу луѓе си ги изедоа гом...
Успеа да ги спои сите националности во едно, можеби најтешка мисија. Глеј само каква хемија имаа играчиве, како најдобри другари цел живот.
Бонус тоа што и на тактички план беше супер и успеа да издоминкра од почеток до крај. Не се сеќавам дали имавме пораз?

Kajgana Shop

На врв Bottom