Македонска фудбалска репрезентација

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
На крајот од видеото удира на маса со двете раце. :pos:
Каков ти Игорче Трпевски и неговата легендарна тројка Македонија е полуфиналист. Под итно паѓа под Тони со луфта од околу 200 позиции.
Сега го гледав пак ради ова, ја замава масата во делириум братов и цитираше поезија, нема појак момент :D

@Джонтра Вохохолта сега пишам пост за најкајганџии и те спомнувам тебе во позитивна конотација (колку што се може) ама паралелно ја читам темава. Немој да дознам дека си го имаш со Васиљ одма го едитирам постот.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ми се лоши од нервоза кога ги слушам другиве коментатори и како викаат Македонија и македонски а наши паацови и онаа Тамара тетовиранана што се тепаше да умара со северна на евросонг.

Знам дека е делумно и офтопик ама језиво е...

Земале па и на Тони видеото го избришале, ваљда бутнале нет со пријавувања.
Дно.

Мене ме напизди многу Стојановски со дерењето на крај ко недоживеан ме пиздеше и цела утакмица со днопертизите, пишав, тоа на крај да го кажеше Калински ќе звучеше светски ама овие се пацифистичкиве повици за пријави за шовинизам за Стојановски ти доаѓаат од истите шљајмадури што во 2011 јадеа гомна зошто сме пееле солунско поле (а види го Џани Алиоски пее излези момче кур го боли).

Би ги тепал со курот на Нестогол.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.026
Дно.

Мене ме напизди многу Стојановски со дерењето на крај ко недоживеан ме пиздеше и цела утакмица со днопертизите, пишав, тоа на крај да го кажеше Калински ќе звучеше светски ама овие се пацифистичкиве повици за пријави за шовинизам за Стојановски ти доаѓаат од истите шљајмадури што во 2011 јадеа гомна зошто сме пееле солунско поле (а види го Џани Алиоски пее излези момче кур го боли).

Сите пеаат хахахх

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Дно.

Океј Нињанон не замарај и не спамај цела вечер дека те напиздил Тони. Никого не го боли цеф дека тебе те напиздил Тони, јер Тони инстантно после тие 30 секунди шлакање на све живо и диво душманско стана легенда на Македонија.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Океј Нињанон не замарај и не спамај цела вечер дека те напиздил Тони. Никого не го боли цеф дека тебе те напиздил Тони, јер Тони инстантно после тие 30 секунди шлакање на све живо и диво душманско стана легенда на Македонија.
Што сакаш бе ти, небитен си ко Бугарија у фудбал. :kuracc:

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Озбилно бе во вакви времиња да мешаш политика треба да си прилично ретардиран...тоа ти покажва во квакво поделено опшество живееме и колку не изгазија политичките партии со нивните глупости.

И на оние што му сметаше говорот на Тони нека се лечат буквално...чоекот не кажа ништо лошо ниту навреди некого...во наша држава да се пазиме шо зборваме?...некои од нашите соседи да му се случваше ваква работа како нас којзнае какви националистички изрази ќе користеа.

Неможат да разберат луѓето дека ова е историски успех...со златни букви во историјата ќе бидат запишани Мрме,Пандев,Елмас,Барди,Алиоски,Несторовски, и останатите како генерација што прв пат обезбеди пласман на големо натпреварување во нашата историја...дали знаете дека ова за нас беше научна фантастика ?..децении тука навиваме за Хрватска,Србија,Италија,Англија,Германија...меѓу наши роднини,пријатели,другари,колеги се прашвавме за кој ќе навиваме на секое големо натпреварување.....но овој пат ќе навиваме за НАС, за МАКЕДОНИЈА...токму за државата во која сме родени,растени,живееме/вме и кога се отсликуваме.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Внуката од Катица Ќулафкова ми е другарка, еве сега само што ми јави дека разговарале во МАНУ, Тони Стојановски да се најде во учебниците по историја од петто до осмо одделение за учебната 2021/22 година.

Зборено е.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Издоминрале и екс-ју браќата коментатори од Спротклуб:

Хрватски

Српски

i lopta je u mrezi :love:
ima uste edno

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.163
Поени од реакции
10.129
Знае некој кога се враќаат во Скопје? Оној Булеварко имаше пишано демек вечерва одма се враќале, ама не верувам да е вистина.
МРТ пишале ќе даваат пренос од пречекот по полноќ.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
2028 - македонија се квалификува за ЕП

"И ЕВЕ ОДЛИЧЕН ПЕРФОРМАНС НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, ЕЛИФ ЕЛМАС СТАНА НАЈДОБАР СТРЕЛЕЦ ПОДОБАР ОД ПРЕТХОДНИОТ МАКЕДОНСКИ СТРЕЛЕЦ ГОРАН ПАНДЕВ И ОДЛИЧЕН РЕЗУЛТАТ ЗА ЦЕЛА НАЦИЈА! РАДУВАЈ СЕ ДРЖАВО!!"

Maximilijan Van Ivanovski posted a tweet:

Добро да му ебам мамата има ли потреба за ВМРОвштина? Северна Македонија? Не е тоа името, се знае, Унија на Македонски Држави сме. Елиф Елмас е подобар од МАКЕДОНСКИОТ стрелец Горан Пандев? Сакаме блокада да ни мавнат Италијаните? Живее во Италија, освојува титули во Италија, детето му е родено во Италија, говори Италијански. Дајте да не бидеме со претензии. РАДУВАЈ СЕ ДРЖАВО??? Ма ајде ти се молам. УНИЈА на држави сме, која држава да се радува? Каква нација? Бугарите сега пак ќе ги накурчуваме? Срамота, овој коментатор одма да биде запален на клада на плоштад како пример за другите. Дајте да не мешаме политика. Зошто? До кога ќе мешаме политика бе дечки???

Kajgana Shop

На врв Bottom