Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
За тоа дека нема да мрднат, можеби и ќе биде така, не знам.

А дека ќе играме отворено, малку потешко. Ајде каши кои играчи би играле отворено. Ако биде 4-3-3 (не верувам) во средина ќе бидат Лампард, Микел и Есиен (двајца дефанзивни играчи) Малуда, Калу и Дрогба во напад. Значи автоматски имааш шестина во одбрана. Ако се игра 4-4-2, истото, само на Местото на Калу, Балак. Која офанзива ја гледаш тука? Барем според мене, а ќе видиме како ќе биде на терен...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ај се кладиме дека ќе се отворат и дека нема да ви дадат да мрднете..Ама 1-0 ќе ве тепат
Па да ти така сакаш тоа ви повеќе одговара ама ќе видиме што ќе биде во среда знам дека Челзи нема да нападне ама тешко дека ќе се спаси и 2 натпревар да не прими гол.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Па да ти така сакаш тоа ви повеќе одговара ама ќе видиме што ќе биде во среда знам дека Челзи нема да нападне ама тешко дека ќе се спаси и 2 натпревар да не прими гол.
Јас во постов само хумор прочитав....ах бре деца мили и напалени
:pos2: :pos2: :pos2:
извинете за оф топиков :smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Црн виц!

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Ако е виц тогаш проаѓа добро во овој ФАН КЛУБ.Кој ќе ме изнасмее вака добро ако не е овој ФАН КЛУБ и тоа пред голем емоционален натпревар помеѓу Челзи и Барселона.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Јас во постов само хумор прочитав....ах бре деца мили и напалени
:pos2: :pos2: :pos2:
извинете за оф топиков :smir:
Ај прочитај го повеќе пати постот па пиши пак.

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Според мене Челзи нема да игра толку дефанзивно како на Ноу Камп (подефанзивно не ни може да игра:) ). Теренот на Барса е многу голем, па затоа мора со таква одбрана да се игра за да не се прими гол. Стемфорд Бриџ е потесен, па и со поофанзивна игра може да се затворат приодите кон Чех. Значи очекувам подобар натпревар за око, и пласман на Челзи во финалето. Би сакал да настапиме со формација 4-3-3. Кол, Тери, Алекс, Босингва - Есиен, Лампард, Балак(Микел) - Малуда, Дрогба, Анелка.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ај прочитај го повеќе пати постот па пиши пак.
Што има за читање во ова?!

Цитирам :
знам дека Челзи нема да нападне ама тешко дека ќе се спаси и 2 натпревар да не прими гол.

Абе ај.....озбилно......ај кажи тогаш кој ќе тепа во финалето?
и пак ќе повторам по 100ти пат - знаеме дека имате големи очекувања ама претерувате веќе........рековме дека сте најјаки - ама може не во случајот со нас!!!! :toe:
И молим те воздржи се од вакви постови наредниот пат во кои ништо не кажуваш освен што читаме самите дека однапред знаеш како ќе биди и измеѓу редови ја потенцираш силата на вашиот тим.
... :smir:

Според мене Челзи нема да игра толку дефанзивно како на Ноу Камп (подефанзивно не ни може да игра:) ). Теренот на Барса е многу голем, па затоа мора со таква одбрана да се игра за да не се прими гол. Стемфорд Бриџ е потесен, па и со поофанзивна игра може да се затворат приодите кон Чех. Значи очекувам подобар натпревар за око, и пласман на Челзи во финалето. Би сакал да настапиме со формација 4-3-3. Кол, Тери, Алекс, Босингва - Есиен, Лампард, Балак(Микел) - Малуда, Дрогба, Анелка.
И јас исто :vozbud:

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Би сакал да настапиме со формација 4-3-3. Кол, Тери, Алекс, Босингва - Есиен, Лампард, Балак(Микел) - Малуда, Дрогба, Анелка.
Доколку не настапиме со оваа формација и тој состав, сигурно би настапиле 4-4-2 исто како со Фулам, а и сигурно Хидинк сакаше да ја испроба оваа формација за со Барса. Па мислам дека составот вака би изгледал:

===========ЧЕХ============

=Босингва=Алекс=Тери=Е.Кол===

=Лампард=Есиен=Балак=Малуда=

======Анелка===Дрогба======

Или пак на местото на Балак може да настапи Микел.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Абе, па, ако не ги тепаме у фудбал, гарант ќе ги изшутираме онака...

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Смешни се некој од дечкиве тука..
Оставете гo настрана тоа што се бранеше челзи на ноу камп.. Мислите сега Хидинг нема да погледне на светлата страна што барса немаат еден асолен центархалф и само ќе се брани?

Само да е мотивиран челзи во среда и ќе ги втурат барса едно 3-1..
Не e дрогба дете мало да можат 1.70 цм луѓе да го средат лесно.

Само мотивација и ги газиме ко нагазни мини :))

Поздрав

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Доколку не настапиме со оваа формација и тој состав, сигурно би настапиле 4-4-2 исто како со Фулам, а и сигурно Хидинк сакаше да ја испроба оваа формација за со Барса. Па мислам дека составот вака би изгледал:

===========ЧЕХ============

=Босингва=Алекс=Тери=Е.Кол===

=Лампард=Есиен=Балак=Малуда=

======Анелка===Дрогба======

Или пак на местото на Балак може да настапи Микел.
Ау нееееее! Лампард како крило и не е баш најпаметен потег. Не знам на кој натпревар се виде тоа!

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Ау нееееее! Лампард како крило и не е баш најпаметен потег. Не знам на кој натпревар се виде тоа!
Знам дека таму не му одговара многу. Али мислам дека играше со Фулам десно крило.

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Јас мислам дека Гус ќе ги игра и Дрогба и Анелка напаѓачи, после изданието против Фулам, а за другото како ќе ја измисли ќе видиме... очекувам некој потег досега невиден од него - некој БУМ во формацијата :vozbud: :vozbud:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Јас мислам дека Гус ќе ги игра и Дрогба и Анелка напаѓачи, после изданието против Фулам, а за другото како ќе ја измисли ќе видиме...јас очекувам нешто досега невидено од него - некој БУМ во формацијата :vozbud: :vozbud:
Ако веќе игра со Анелка и Дрогба, тогаш ќе игра 4-1-3-2. Сигурно има смислено нешто уште од поодамна чим гледаше да изигра 0-0 На Камп Ноу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom