Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Да не си ја утнал темата бе братче?Иначе глеајте Арсенал-Манчестер да видиме кој ќе ни се падне во финале(леле ама отпимист)

В

Вори

Гостин
Абе остај ме мене што викам ја сигурно ова она...тоа го викам да бидам малку оптимист зошто цела сезона сум најголем баксуз и песимист во фанклубов.Тешко ќе биде но да се надеваме на пролаз во финале.

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Да не си ја утнал темата бе братче?Иначе глеајте Арсенал-Манчестер да видиме кој ќе ни се падне во финале(леле ама отпимист)
Арсенал,инаку Челзи ма дај влагаме.

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Mи мириса на ланското финале...

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Готово.Манчестер во финале е...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Дечки, навистина сакам да се видиме со вас во финале, да докажеме кои клубови се најдобри во Европа во моментов, за да се затне устата на повеќето кои мислат дека Серие А и Примера тимовите се најдобри :tapp:.
Знам дека имате тешка мисија со Барса, ама не се непобедливи, некако многу ми се залетаа по победата врз Расол Задрид и дури и мислам дека вие сте постабилен тим од нив со поискусен тренер кој направи чуда со повеќе репрезентации. Со среќа утре, за вас ќе навивам :smir:

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Дечки, навистина сакам да се видиме со вас во финале, да докажеме кои клубови се најдобри во Европа во моментов, за да се затне устата на повеќето кои мислат дека Серие А и Примера тимовите се најдобри :tapp:.
Знам дека имате тешка мисија со Барса, ама не се непобедливи, некако многу ми се залетаа по победата врз Расол Задрид и дури и мислам дека вие сте постабилен тим од нив со поискусен тренер кој направи чуда со повеќе репрезентации. Со среќа утре, за вас ќе навивам :smir:
На нив им се веќе затнати последниве 2, па и 3 години во ЛШ со фактот дека по најмалку 3 тимови се пласираат во 1/2 финале...:smir:
Благодариме за желбите, и нека ти се позлати устата ако се оствари ова...:vozbud:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Англиските екипи владеат во ЛШ...:duel:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Ќе видиме утре и дај Боже да си во право!

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Утре може да пишиме нова фудбалска историја ако ги победиме Барса....првпат во ЛШ ќе се повтори финале со исти тимови како од претходна година..... ако се освои пехарот тоа ќе биде :vozbud: :vozbud: :vozbud: ЗУРЛИ и ТАПАНИ

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Утре може да пишиме нова историја ако ги победиме Барса....првпат во ЛШ ќе се повтори финале со исти тимови како од претходна година..... ако се освои пехарот тоа ќе биде :vozbud: :vozbud: :vozbud: ЗУРЛИ и ТАПАНИ
Тапани може (бубњеви) и гитари. Зурлите не мора! :smir:

Или ај, да си ја почитуваме Македонија, нека бидат зурли и тапани, само нека тепаат Челзи!!!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Ќе биде тоа голем успех за Челзи,за 2 години 2 финалиња во ЛШ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom