Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
В

Вори

Гостин
Абе незнам како да ти докажам дека сезонава Меси НЕ е главниот фактор за играта на Барселона... средниот ред Е. Нема што натаму да се зборува. Ти зборуваш на памет, очигледно не ја следиш Барселона толку и читаш што се пишува по фан клубовите за тоа кога Меси не игра ние губиме... го гледаше натпреварот против Севиља ?? 1 секунда не играше Меси па им брцнавме 4 гола. Така да немој тој филм да го вртиш дека сме биле просечни без Меси.
Верувај дека повеќе ја гледам Барса од пола од навивачите на Барса во фанклуб така да...е ај де нека не игра Меси задутре па ќе видиш што ќе се деси.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Верувај дека повеќе ја гледам Барса од пола од навивачите на Барса во фанклуб така да...е ај де нека не игра Меси задутре па ќе видиш што ќе се деси.
Што ќе се деси, жити се ???

В

Вори

Гостин
Ај не планирам да се замарам..живи били па видели..и да не поминете нас(чисто сумњам) ќе го јадете од Манчестер во финале..биди поздравен.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Oчигледно е дека ми одиш контра и одиш со глава низ ѕид. Како сакаш ти твое си е.

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
САМО ЕДНО ТРЕБА ДА СЕ ЗНАЕ А ТОА Е ДЕКА НИЕ НЕ СМЕ РЕАЛ МАДРИД И НЕ ИГРАМЕ НА САНТИАГО БЕРНАБЕ ОВАА СЕЗОНА.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Нема да мрдни Меси на Стемфорд Бриџ :tv::tv::tv:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Дај бе доста, ко детенца сме. Ние сме боље, е не ние сме. Ќе видиме во среда кој е подобра. Само да не е педерска победата. Од типот уништување од судија ради офсајд или црвен картон... Ќе видиме што ќе се случи...

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Иниеста не може ништо без Меси,затоа Меси да го фатиме па за Иниеста ќе се погрижи Есиен.
Без ни најмала намера за провокација, со ова не би се согласил. Меси во последниве неколку меча (освен со Реал М. - иако сум повеќе за Реал ама со такви безкичмењаци во одбрана и Пујол би се моткал без проблеми) не покажува баш некоја завидна форма. Ама за сметка на тоа пак, Иниеста игра буквално ѕверски. Во првата утакмица ако добро забележав Есиен беше ставен на Иниеста ама не му успеа баш фластерот.

Може до некаде да се согласам со Давор, ако се гледа на тоа дека Иниеста првенствено гледа да додаде, а Меси без проблем може да збуца гол. Ама тука пак во нападот не е само Меси. Ги има и Анри и Ето.

Ќе биде жустро гарант, а и не би се зачудил Хидинк пак да се фокусира на одбрана и мирно да си чека шанса. Иако се игра на Стемфорд.
:smir:

Blaster

Sex, Drugs & Rock'n'Roll
Член од
9 ноември 2008
Мислења
1.742
Поени од реакции
44
Без ни најмала намера за провокација, со ова не би се согласил. Меси во последниве неколку меча (освен со Реал М. - иако сум повеќе за Реал ама со такви безкичмењаци во одбрана и Пујол би се моткал без проблеми) не покажува баш некоја завидна форма. Ама за сметка на тоа пак, Иниеста игра буквално ѕверски. Во првата утакмица ако добро забележав Есиен беше ставен на Иниеста ама не му успеа баш фластерот.

Може до некаде да се согласам со Давор, ако се гледа на тоа дека Иниеста првенствено гледа да додаде, а Меси без проблем може да збуца гол. Ама тука пак во нападот не е само Меси. Ги има и Анри и Ето.

Ќе биде жустро гарант, а и не би се зачудил Хидинк пак да се фокусира на одбрана и мирно да си чека шанса. Иако се игра на Стемфорд.
:smir:
И јас мислам дека така ќе игра Хидинк. Ако е 0-0 до 60-70 минута, тогаш може да игра малку поофанзивно. Впрочем ќе видиме што и како задутре!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.122
Тоа од ланското финале било гарант:)
Не бе на мојов сон Челзи победија :kesa::kesa:

Кошмар ли беше ама..0-0 по регуларен тек..4-3 за Челзи по продолженија..:nesvest:

I

IBIZA SOUND

Гостин
taka ke bide i moeto mislenje deka celzi ke igra isto kako so igrase na nou kamp,a toa e zatvoreno so site igraci pred golot na ceh i sansata ke ja gledaat vo kontra so taka oslabnata odbrana na barsa
i veruvajte deka celzi ako dade gol toj gol ke bide samo od kontra ne veruvam deka ke bide od dobro srabotena akcija kako so prave barsa celava godina

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.122
taka ke bide i moeto mislenje deka celzi ke igra isto kako so igrase na nou kamp,a toa e zatvoreno so site igraci pred golot na ceh i sansata ke ja gledaat vo kontra so taka oslabnata odbrana na barsa
i veruvajte deka celzi ako dade gol toj gol ke bide samo od kontra ne veruvam deka ke bide od dobro srabotena akcija kako so prave barsa celava godina
Ај се кладиме дека ќе се отворат и дека нема да ви дадат да мрднете..Ама 1-0 ќе ве тепат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom