Ни следи полесен распоред овој месец. Ако се освојат сите бодови, не би ме чудело да се вклучиме во борбата за титулата![]()
Реално.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ни следи полесен распоред овој месец. Ако се освојат сите бодови, не би ме чудело да се вклучиме во борбата за титулата![]()
Види ја само табелата. Штета што се вклопуваме со другите. Лестер така си освои титула.Реално.
Лестер кога освои титула незнам ти дали си гледал фудбал, Лестер буквално газеа се пред себе сите трчеа како да се на тешки дроги.Види ја само табелата. Штета што се вклопуваме со другите. Лестер така си освои титула.
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
Види ја само табелата. Штета што се вклопуваме со другите. Лестер така си освои титула.
Ондак не навивај за Арсенал, што да ти кажам. Додека математички си блиско до врвот, зошто да не се надеваш?хахахахахахаха титула и Арсенал у иста реченица не треба да се помисли
Артета два шамара доби на Емирати, што ако е теле ќе продолжи со истиот пристап. Има сега пауза од 14 дена и да смисли нова структура што ќе може да функционира, па да очекуваме повеќе голови.Мислиш дека може да се освои титула со постигнати 0 до 1 гол секој натпревар? Таа екипа на Лестер за овој Арсенал е Ливерпул со Ван Дајк. Реалноста за Арсенал е некаде 6-7 место.
Абе ти фудбал гледаш на ТВ, или математика равенки си решаваш?Ондак не навивај за Арсенал, што да ти кажам. Додека математички си блиско до врвот, зошто да не се надеваш?