Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.845
- Поени од реакции
- 23.246
Уште 3-4 килца да додаде, ќе му дадат и породилно.На Хазард на толку отсуства, уште на породилно му остана да отиде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште 3-4 килца да додаде, ќе му дадат и породилно.На Хазард на толку отсуства, уште на породилно му остана да отиде.
Вечер играт Кадиз и АтлетикоСпорт Клуб, и племето и семето ваше... Се отепав од брзање да стасам на време за фудбалот, тие зеле даваат руска лига, англиска втора и турска кошарка... На шест канали да не најдеш место за дерби на денот...![]()
Вечер играт Кадиз и Атлетико![]()
![]()
Спорт Клуб, и племето и семето ваше... Се отепав од брзање да стасам на време за фудбалот, тие зеле даваат руска лига, англиска втора и турска кошарка... На шест канали да не најдеш место за дерби на денот...![]()
Ти си знајшЕпизода од "Бандини" е поинтересна од тоа![]()
Барса наредно коло имаат шанси бод да извадат единствено ако фатат Љоренте и ФелиШ корона хе хе![]()
Дембеле можи само домашната на Феликс да му ја реши друго ништоДембеле сам ќе ве реши, Суарез ќе погоди за 1-3 колку да покажува со раката ви реков да не ме продавате.![]()
И тоа каков@cholismo Симеоне овој Љоренте од дефанзивец го направи офанзивен играч да си ебе векот.