Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
 - 21 јуни 2010

- Мислења
 - 14.882

- Поени од реакции
 - 23.342

Уште 3-4 килца да додаде, ќе му дадат и породилно.На Хазард на толку отсуства, уште на породилно му остана да отиде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште 3-4 килца да додаде, ќе му дадат и породилно.На Хазард на толку отсуства, уште на породилно му остана да отиде.
Вечер играт Кадиз и АтлетикоСпорт Клуб, и племето и семето ваше... Се отепав од брзање да стасам на време за фудбалот, тие зеле даваат руска лига, англиска втора и турска кошарка... На шест канали да не најдеш место за дерби на денот...![]()
 Вечер играт Кадиз и Атлетико![]()
![]()

Спорт Клуб, и племето и семето ваше... Се отепав од брзање да стасам на време за фудбалот, тие зеле даваат руска лига, англиска втора и турска кошарка... На шест канали да не најдеш место за дерби на денот...![]()

Ти си знајшЕпизода од "Бандини" е поинтересна од тоа![]()

Барса наредно коло имаат шанси бод да извадат единствено ако фатат Љоренте и ФелиШ корона хе хе![]()

Дембеле можи само домашната на Феликс да му ја реши друго ништоДембеле сам ќе ве реши, Суарез ќе погоди за 1-3 колку да покажува со раката ви реков да не ме продавате.![]()

И тоа каков@cholismo Симеоне овој Љоренте од дефанзивец го направи офанзивен играч да си ебе векот.

За Љоренте имам чувство како на секоја утакмица да дава гол. Човеков можи лагано од 15-20 гола да си дај до крај на сезона. Кореа па ти е најдобриот џокер во Европа дефинитивно. Ептен широк ростер имаме и мора ваквата игра да остани константно во пракса. Барса ќе биди вистински тест. Кој ќе чекал да помини репрезентативнава пауза бреее
  Атлетико моментално има даено исто голови колку лани цела сезона