Фан Клуб: Јувентус

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Наредно лето Погба + Ауар или ако се нема пари Локатели + Ауар.

плус LB, RB. Доста беше играчи од напад.

Мило ми е за Мората, ама она ептен

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Наредно лето Погба + Ауар или ако се нема пари Локатели + Ауар.

плус LB, RB. Доста беше играчи од напад.

Мило ми е за Мората, ама она ептен
Не бе, Џеко ќе беше подобар. #сарказам

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.636
Ај сега без заебанција, кој од тука сакаше покрај имиња со кои не поврзуваа како Џеко, Кавани,Суарез, на крај да го земеме пропаднатиот Мората, кој немаше прикажано асален фудбал од кога замина од кај нас пред 4-5 години. Нитуеден во фан клубов (па дури ни јас, ете признавам) не го оправда овој трансфер, кој повеќе личеше на panic buy во 5 до 12 од типот на Бендтнер.
Е сега тоа што си ја поврати формата последниве натпревари е друга приказна, и мене ме радува... само нека продолжи вака, и нека не влага толку често во офсајди :)

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Ај сега без заебанција, кој од тука сакаше покрај имиња со кои не поврзуваа како Џеко, Кавани,Суарез, на крај да го земеме пропаднатиот Мората, кој немаше прикажано асален фудбал од кога замина од кај нас пред 4-5 години. Нитуеден во фан клубов (па дури ни јас, ете признавам) не го оправда овој трансфер, кој повеќе личеше на panic buy во 5 до 12 од типот на Бендтнер.
Е сега тоа што си ја поврати формата последниве натпревари е друга приказна, и мене ме радува... само нека продолжи вака, и нека не влага толку често во офсајди :)
Иначе Мората било првата идеја и првиот трансфер на Черубин.

Мислам дека мн го занемаруваме Данило кој како CB испаѓа одличен досега оваа сезона. Одлична замисла од Пирло.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Па нормално дека на ЦБ е боље Данило, за бек треба да имаш грам техника и мозок, овој нема ништо од тоа, типичен копач, на 20м од противнички гол одбијанац кога ќе добие, ја шутира усвет горе го поздравува Брус Вилис од Армагедон филмот..

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Многу, многу подобра опција од сите други напаѓачи досега што ги поврзаа со Јувентус.
Му реплицирам на Деви за овај пост:
Suarez to Atletico, Morata Alla Juve

Morata will rejoin Juventus on loan. (Via @manucarreno)

Juventus’s offer to sign Morata: loan deal for €10m with a buy-option at €45m. (Sky)

Juventus are working on a deal to sign Morata. (Sky)

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
Каков идиот еј по негова вина падна голот пошто ја изгуби топката и застанал ко пензионер со рацете позади,ко Скопје да го ослободил све му ебам гадно. Кај влага од клупа гнидава,па и кога ќе влезе штета праи. Поклони гол со Верона,напраи пенал против Барса и вчера ова.
Дај нека го шутнат негде уште во зимски преоден рок ,не можам да го глеам веќе во тимов како се глупира и го допира дното четврта сезона по ред.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.636

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Каков идиот еј по негова вина падна голот пошто ја изгуби топката и застанал ко пензионер со рацете позади,ко Скопје да го ослободил све му ебам гадно. Кај влага од клупа гнидава,па и кога ќе влезе штета праи. Поклони гол со Верона,напраи пенал против Барса и вчера ова.
Дај нека го шутнат негде уште во зимски преоден рок ,не можам да го глеам веќе во тимов како се глупира и го допира дното четврта сезона по ред.

Подобро Кедира да го играт, овој да го прати на трибини и таму да нема пристап, Кедира барем колку толку ќе го дава максимумот кога е здрав..

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
A0920C01-DF5F-4298-A0F3-42F25798408E.png
Битно Пандев и Нестороски го исплукаја на Insta Live во летото, пособено Нестороски.

Зошто не пошол да се поздрави со Пандев настрана и да збора Македонски исто и Нестороски го исплукаа не им оддал почит арогантно ДЕЛУВАЛ иако не го познавал и ред др др работи.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Vladimir, тој што е од Манчестер, кај е нешто да искоментира, за Мората, цели 10 дена трубеше како е чист промашај Мората.
си го избриша профилот пошто многу му се удираше од глава тоа што го збореше :D

Kajgana Shop

На врв Bottom