Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мората си е солиден за нивото на противници што го имавме досега (Специја, Ференцварош, Кротоне и сл.).

Сметам дека сепак е далеку од потребното ниво против поквалитетни екипи.

Киелини ја обнови повредата, Ремзи аут 20 дена.

Кај Лацио - Леива и Имобиле го пропуштат мечот со Јуве

Колку контри усраа, може ова да не чини до крај иако Лацио ништо не игра.
И пак ќе кажам дека мора веќе Де Лихт да се врати на местото на Демирал, сепак Демирал сеуште не е на нивото за првотимец во овој тим.

Prodaj i Dibala i Bermardesci, dosta e pratenje za sezonava,topka neznae da smiri ke go menjal Del Piero

Ах бе Дибала сам од себе у аут искочи и гол примивме... :facepalm:

Sto poskoro si zaminat gore navedenive tolku podobro, vo paket so Kedira

@Makaron ова што се случи денес е суштински проблем.

Не станува збор за недостаток од квалитет, немање игра или не ти знам што, туку ниска самодоверба и нула од карактер.

Покажавме пичкарски страв да дадеме втор гол, ја немаат дрскоста фудбалерите да настапнат на гас и да згазат пред себе. Тука е веќе вина на тренерот и тоа огромна, така да мислам дека треба на Пирло од менаџментот како за почеток да му постават одредени прашања.

Брука е во ваков меч да се тегнеме со 0-1, независно од голот за израмнување.

Не станува збор за недостаток од квалитет, немање игра или не ти знам што, туку ниска самодоверба и нула од карактер.

Покажавме пичкарски страв да дадеме втор гол, ја немаат дрскоста фудбалерите да настапнат на гас и да згазат пред себе. Тука е веќе вина на тренерот и тоа огромна, така да мислам дека треба на Пирло од менаџментот како за почеток да му постават одредени прашања.

Така е, нема врска што средниот ред е послаб од оној на просечна чемпионшип екипа, што во отсуство на Сандро екипата нема ниту еден класичен бек, што тренерот е тежок аматер, што на Дибала повеќе не му се игра за Јувентус, проблемот да ти бил нула од карактер.

Ништо тоа е, се навикнавме малце на титула секоја година... оваа година ајде и корона има, ќе се тешиме со позитивни корона тестови демек имале :icon_lol:

До сега со прикажаново не заслужуваме да освоиме титула...

Јас цела сезона ги чекам да дадат гас и да покажат желба и борба за секоја топка, како што најавуваше Пирло.

Мислам дека имаме најквалитетен состав во Италија, настрана смешните тврдења на сите на форумов дека не е тоа така.

За квалитетот и капацитетот на Пирло ќе коментирам потака, покажува знаци на живот ама и знаци на тежок аматеризам, делови од утакмици тимот беше толку лошо поставен што не личеше ни на второлигаш, пример, против Кротоне.

Не сум за примена на тренер, би му дадол шанса на Пирло, ама ме загрижува, но не премногу, пред се ради целата ситуација во светов, сезонава може да му помине како триал.

Едино што го трошиме Роналдо за ништо.

Patrice Evra mocked his former Juventus teammate Arturo Vidal following the move to Inter. ‘Being a Juventino is the only thing that counts.’

The Frenchman took to Instagram in order to share an old photograph of Juve stars Andrea Pirlo, Evra and Vidal walking out for the Italian Supercup.

“Pat, who is that behind you…?” asks Pirlo in a speech bubble.

“Dunno… unless I’ve lost my memory Maestro, this guy played with us before,” is Evra’s reply.

Behind them is Vidal, whose face has been covered up by a large emoji.

In the post, Evra writes: “Winning is not important, it’s the only thing that counts! But being a Juventino to the end is the only thing that counts too (sorry Vidal).”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom