Posto Kiki ke si odi i napadot ke ni propadne a so toa i timot zasto gleas odbranata i sredinata se sranjeКако дојде до овој заклучок?
Не бе, Џеко ќе беше подобар. #сарказамНаредно лето Погба + Ауар или ако се нема пари Локатели + Ауар.
плус LB, RB. Доста беше играчи од напад.
Мило ми е за Мората, ама она ептен
Иначе Мората било првата идеја и првиот трансфер на Черубин.Ај сега без заебанција, кој од тука сакаше покрај имиња со кои не поврзуваа како Џеко, Кавани,Суарез, на крај да го земеме пропаднатиот Мората, кој немаше прикажано асален фудбал од кога замина од кај нас пред 4-5 години. Нитуеден во фан клубов (па дури ни јас, ете признавам) не го оправда овој трансфер, кој повеќе личеше на panic buy во 5 до 12 од типот на Бендтнер.
Е сега тоа што си ја поврати формата последниве натпревари е друга приказна, и мене ме радува... само нека продолжи вака, и нека не влага толку често во офсајди![]()
Ај сега без заебанција, кој од тука сакаше покрај имиња со кои не поврзуваа како Џеко, Кавани,Суарез, на крај да го земеме пропаднатиот Мората, кој немаше прикажано асален фудбал од кога замина од кај нас пред 4-5 години. Нитуеден во фан клубов (па дури ни јас, ете признавам) не го оправда овој трансфер, кој повеќе личеше на panic buy во 5 до 12 од типот на Бендтнер.
Е сега тоа што си ја поврати формата последниве натпревари е друга приказна, и мене ме радува... само нека продолжи вака, и нека не влага толку често во офсајди![]()
Му реплицирам на Деви за овај пост:Многу, многу подобра опција од сите други напаѓачи досега што ги поврзаа со Јувентус.
Suarez to Atletico, Morata Alla Juve
Morata will rejoin Juventus on loan. (Via @manucarreno)
Juventus’s offer to sign Morata: loan deal for €10m with a buy-option at €45m. (Sky)
Juventus are working on a deal to sign Morata. (Sky)
Подобро Кедира да го играт, овој да го прати на трибини и таму да нема пристап, Кедира барем колку толку ќе го дава максимумот кога е здрав..Каков идиот еј по негова вина падна голот пошто ја изгуби топката и застанал ко пензионер со рацете позади,ко Скопје да го ослободил све му ебам гадно. Кај влага од клупа гнидава,па и кога ќе влезе штета праи. Поклони гол со Верона,напраи пенал против Барса и вчера ова.
Дај нека го шутнат негде уште во зимски преоден рок ,не можам да го глеам веќе во тимов како се глупира и го допира дното четврта сезона по ред.
![]()
![]()
Кулушевски му подарил дрес на Охриѓанец кој веел македонско знаме
Охриѓанецот Марјан Кикески доби најубав подарок откако синоќа на мечот Ференцварош - Јувентус во Лига на шампиони, одигран пред гледачи, доби дрес од ѕвездата на Јувентус.m.off.net.mk
Vladimir, тој што е од Манчестер, кај е нешто да искоментира, за Мората, цели 10 дена трубеше како е чист промашај Мората.
си го избриша профилот пошто многу му се удираше од глава тоа што го зборешеVladimir, тој што е од Манчестер, кај е нешто да искоментира, за Мората, цели 10 дена трубеше како е чист промашај Мората.
Кога сме веќе на темава...Јас мислам дека Мората ќе биде супер во овој состав. Типувам да изигра многу подобро и подобра реализација да има од претходниот пат...