Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тука гледам има и според Countу. Според тоа што го приметив во Висконсин останато е само едно место, а таму се републиканци, можно е пак да се врти. Во Мичиген останати се Детроит и предградие, така да тука Бајден ја врти. Во Невада ништо не се знае, а таа некако не се збори, може да испадне најклучна.
Тука гледам има и според Countу. Според тоа што го приметив во Висконсин останато е само едно место, а таму се републиканци, можно е пак да се врти. Во Мичиген останати се Детроит и предградие, така да тука Бајден ја врти. Во Невада ништо не се знае, а таа некако не се збори, може да испадне најклучна.
И во Џорџија остана апла Демократско место...и тука ја врти Бајден како што ми изгледа.
Џони ти си скаран со логиката, во Џорџија има уште 6 посто да се избројат а трамп има 2 посто водство во севкупниот број на гласови.
Многу си смешен...отвори на линкот што го поставив погоре и види кои места останаа...не само да спомнуваш проценти туку гледајги бројките .
Мислам тешко, разликата е 100к, а местото што е останато (Атланта) е на 96%. Нема да има толку гласови вкупно, ама ај да видиме сепак.И во Џорџија остана апла Демократско место...и тука ја врти Бајден како што ми изгледа.